1
odpowiedziano ponad rok temu przez
PO przechodzi do konspiracji.
odpowiedz |
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
3
http://www.aferyprawa.eu/Polityka/POLAKU-SPRAWDZ-NA-KOGO-ODDAJESZ-SWOJ-GLOS-kolejny-odnowiony-rozdzial-z-cyklu-niebezpieczne-tematy-lista-Zydow-i-osob-pochodzenia-zydowskiego-o-zmienionych-nazwiskach-716
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
4
UWAGA MASON!Dodam że wczoraj w rmf fm w serwisie o 20 prowadząca powiedziała coś co zakrawa o pomstę,cytuję:społeczeństwo się starzeje,rząd ma w planach podniesienie wieku emerytalnego ponieważ żyjemy dłużej i dzieci urodzone w kolejnych latach dożyją 100 lat!!!Oceńcie to sami.
odpowiedz |
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
Likwidator województwa elbląskiego. Zasługuje na odpowiednie przyjęcie.
odpowiedz |
oceń post
6
2
|
zgłoś do moderacji
|
7
To jest ten premier który odpowiada na degradacje Elblaga. Który oszukał mieszkańców wmawiając nam ze Elbag będzie na rowni traktowany z Olsztynem. Jego kumpel - PROTAS zadanie wykonał w 100% i doprowadził do zapasci Elblaga.
odpowiedz |
oceń post
5
2
|
zgłoś do moderacji
|
8
Mason, likwidator - co za język!!! Języ Masakra.
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
9
Fajnie że Pan Protas zaprasza do Elbląga takie ważne osoby!
odpowiedz |
oceń post
1
4
|
zgłoś do moderacji
|
10
Poczytajcie sobie o agencie SB pseudonim TW “Karol” oraz “Docent”. Można się dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy.
odpowiedz |
oceń post
4
3
|
zgłoś do moderacji
|
11
Buzek - wielka postać polskiej polityki. Cieszę się, że wspiera nasz region, wspiera naszych przedsiębiorców i zagląda na Warmię i Mazury. Witamy Panie Premierze!
odpowiedz |
oceń post
1
6
|
zgłoś do moderacji
|
12
Marszałek dobrze sie spisuje. Najpierw prezydent Komorowski, teraz premier Buzek. Im więcej takich spotkań tym lepiej. Zawsze to cos pozytywnego po nich wychodzi.
odpowiedz |
oceń post
1
9
|
zgłoś do moderacji
|
13
Hahahah przestań żartować bo jeszcze jakiś naiwny człowiek naprawdę uwierzy w to co piszesz.
oceń post
4
3
|
zgłoś do moderacji
|
14
Po co on tu?
Ja też mogę przyjechać do Elbląga (bo obecnie jestem poza). A co łączy moją wizytę z wizytą J. Buzka? Po takiej wizycie nic się nie zmieni. Przyjechać, by się pokazać to każdy głupi potrafi.
odpowiedz |
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|