1
odpowiedziano ponad rok temu przez
JAKIE ZAPROSZENIE TAKIE PRZYWITANIE.
odpowiedz |
oceń post
9
5
|
zgłoś do moderacji
|
2
Panie Wcisła proszę się nie ośmieszać takim głupim kłamstwem. Od godziny 10 30 pytałem przedstawicieli BOR i Kancelari czy Premier będzie na debacie z Jerzym Wilkiem. Jest Pan tak nierozgarnięty jak dziś na ulicy ? Może nie wie Pan że moje zaproszenie poszło drogą elektroniczną i do Kancelarii i do Centrali Platformy tydzień temu ? Ucieczka z PO-gróżkami ? Miejsca gdzie stały samochody BOR też Pan nie widział ? PO-ciemniało Panu w oczach ?
odpowiedz |
oceń post
4
13
|
zgłoś do moderacji
|
3
Mariusz wytłumacz nam dlaczego Wilk nie przyszedł na spotkanie z premierem. Coś mi się wydaje, że za dużo łykasz ostatnio tabletek z napisem PiS. Mózg ci zlasowało i nie jesteś w stanie przeprowadzić logicznego toku rozumowania.
oceń post
8
3
|
zgłoś do moderacji
|
4
Kolego skoro oficerowie BOR stwierdzili że nie wiedzą o żadnym spotkaniu to kto miał o nim wiedzieć ? Spotkanie w Bibliotece dla Wybranych P..... ? A czemu o tym spotkaniu nikogo nie informowano ? Pan Premier ma lęki poranne przed Elblągiem ?
oceń post
1
12
|
zgłoś do moderacji
|
5
Lewandowski, żal ci dupę scisnął, że cię nie zaprosili? Za to jak był tu Kaczyński w Elblągu, ten to spotkał się z mieszkańcami. Było spotkanie, że hoho. Kim ty pokurczu jesteś, aby się premier z tobą spotykał? Z tobą nie ma co polemizować, ciebie trzeba leczyć, bo ty jesteś chory psychicznie!
oceń post
7
3
|
zgłoś do moderacji
|
6
To twoja opinia i żyj sobie z nią do śmierci. Jak dotąd moje z Premierem rozmowy parę spraw posunęły do przodu a twoje pojękiwanie mi lata....
oceń post
1
10
|
zgłoś do moderacji
|
7
Po co te tłumaczenia. Przyjeżdża Premier do miasta i oczywiste jest, że prezydent miasta go wita, a nie chowa się w jakimś namiocie. Nie trzeba żadnych zaproszeń. To zasady dobrego wychowania. Gospodarz wita gościa. W kontekście dzisiejszego wydarzenia zachowanie pana Wilka jest po prostu śmieszne i niedojrzałe. I nie ma sensu, by nadawać mu taką rangę panie Dyrektorze.
odpowiedz |
oceń post
9
8
|
zgłoś do moderacji
|
8
Święta racja i dlatego A.Czyżyk miał "zasrany" obowiązek zaprosić Prezydenta do podziału tortu OSOBIŚCIE a potem zaprowadzić Premiera do Prezydenta przed innymi stoiskami. Ktoś tu cierpi na zaburzenia orientacji przestrzennej ?
oceń post
2
14
|
zgłoś do moderacji
|
9
Zasrany obowiązek? Lewandowski co ty wiesz? Piknik był zorganizowany przez marszałka, Wilk był tu tylko gościem. Zrozumiesz to wo końcu czy to za trudne dla twojego móżdźku? Widzę, że Ty już nie ogarniasz rzeczywistości. Żyjesz w jakimś wymyślonym świecie, lecz się gościu!
oceń post
5
4
|
zgłoś do moderacji
|
10
Kto odpowiada za organizację pikniku jak nie Protas i Czyżyk ? Nie ogarniasz tego co piszesz czyli twoje fałdy się rozprostowały ?
oceń post
2
9
|
zgłoś do moderacji
|
11
Mariusz, na mózgi się z kozą chyba zamieniłeś i nic nie przyswajasz matołku. GOSPODARZEM w tym wypadku tu był marszałek województwa, bo to impreza - piknik była organizowana przez Urząd Marszałkowski. Zrozum to w końcu swoim zwojem mózgowym, że Wilk tu był też gościem matołku!
odpowiedz |
oceń post
8
5
|
zgłoś do moderacji
|
12
Uderz się mocna w głowę. Nie wiesz jak wygląda ustawa o samorządzie lokalnym ? Utnij sobie głowę bo pożytku z niej nie masz żadnego ....
oceń post
2
13
|
zgłoś do moderacji
|
13
Byla szansa żeby promować Elbląg, niestety jak zwykle wygrały interesy polityczne. Zero dyplomacji! Niedługo tylko zaorać to miasto, bo nikt tu nie przyjedzie! Pan Wilk za wszelką cenę, chce być w centrum uwagi i zgarniać prezydencką kasę jeszcze do emerytury. Te numery nie przejda Bruner! A Lewandowski piesek PiSu, przyznaj się czy dostajesz jakąś kasę za to szczekanie i robienie z siebie idioty, czy to co pisza inni jesteś chory psychicznie?
odpowiedz |
oceń post
14
7
|
zgłoś do moderacji
|
14
Za to "szczekanie" możesz dostać w twarz ale tyle w tobie odwagi że ja chowasz. Ja nie muszę bo ani ze mnie piesek ani PIS-uarek, Ale swoje zdanie mam i nikt mi głupot nie wciśnie . Nie męcz się ze swoją tanią propagandą i napisz ile ci płaci Jerzy W. za tą hajterkę i z czyjej ją kasy PO-bierasz ?
oceń post
1
16
|
zgłoś do moderacji
|
15
ok Mariusz, podaj czas i miejsce. Załatwimy to jak prawdziwi mężczyżni. Ty chcesz komuś dać w twarz, połamać ręce. Więc jestem do dyspozycji. Podaj czas i miejsce. Będę tam na ciebie czekał.
oceń post
10
3
|
zgłoś do moderacji
|
16
Mnie nikt za to nie płaci, bo nie hejtuje ani za PO a tym bardziej nie przepadam za Panem Wcisła, ale szlag mnie trafia jak się w Elblągu dyskutuje o tym kto kogo powinien zaprosić i kiedy i gdzie, albo jak obecny Prezydent Elbląga zaprasza D. Tuska na rozmowę o przekopie Mierzei jakby był czas i miejsce na to. O ile się nie mylę to największa bolączka miasta jest bezrobocie i tym Prezydent powinien się zając, a nie rozgrywkami politycznymi. Elbląg ma już dosyć polityki i nierobienie kompletnie niczego dla miasta i jego mieszkańców, a Pan niestety nie pomagasz temu miastu stąd wnioskuję to co napisałem powyżej!
oceń post
9
3
|
zgłoś do moderacji
|
17
Jutro w parku modrzewie jak ci pasuje . O której chcesz bo od 10 do 14 mam zajęcia....
oceń post
0
10
|
zgłoś do moderacji
|
18
Drogi Molibdenie racja ale to Pan Wcisła wciska kit po same uszy. Przekop to jedna z propozycji ale nie jedyna a do tego potrzeba rozmowy z Premieram w ciszy i spokoju a nie na placu przy kiłbasie i bigosie. Propozycja debaty była dostał ja i Prezydnent i Premier i 25 radnych . Ja drogi Pani pomagam jak uważam najlepiej i wedle swoich umiejętnosci ale chętnie puszczę Pana przodem....
oceń post
1
10
|
zgłoś do moderacji
|
19
Każdy wie, że to dla premiera przypada kolej wyboru z kim chce rozmawiać podczas wizyty. Gdyby pan premier życzył sobie przywitania z panem prezydentem to napewno tak by się stało. Premier po prostu chciał tym zachowaniem podkreślić, że nie może pogodzić się z przegraną POwców w Elblągu. Wg mnie takie postępowanie ma prawie zawsze złe konsekwencje, bo to obraza Nas społeczeństwa. Przyjechał premier i nie raczył przywitać prezydenta tylko wystąpił z marszałkiem.Po co ten marszałek. Nie były to obchody wojewódzkie.A o ile pan premier chciał już robić kampanie dla pana Protasa to chyba nie była to trafiona impreza.
odpowiedz |
oceń post
9
4
|
zgłoś do moderacji
|
20
A własnie były to obchody wojewódzkie.
oceń post
1
4
|
zgłoś do moderacji
|
21
To chyba pan premier wybiera z kim chciałby się spotkać podczas wizyty. Ma przy sobie BOR do kontaktu. Pan prezydent nigdzie się nie ukrywał są fotografie. Po prostu pan premier chyba nie może przetrawić tego, że PO przegrało w Elblągu, a szkoda bo mnie by bardzo ucieszyło zaproszenie na scenę i podanie ręki prezydentowi i napewno większość Elblążan też byłaby zadowolona.
odpowiedz |
oceń post
10
6
|
zgłoś do moderacji
|
22
Przecież panu Wilkowi nie chodziło o spotkanie. To jest zagrywka wyborcza pana Wilka.
odpowiedz |
oceń post
10
8
|
zgłoś do moderacji
|
23
To stał i czekał z nudów ? Dobry z Pani cherbatniczek......
oceń post
2
11
|
zgłoś do moderacji
|
24
Wstyd za Wilka że się nie pojawił,Premier miał podejść do jego namiotu... hahaha,Wstyd żeby gość sam chodził do gospodarzy,nie ważne że Platforma to zorganizowała,pis powinien sam wyjść na przeciw a nie chować się,unosić się dumą i uważać że to jedna z Głów Państwa będzie do nich przychodzić.Wstyd za takiego Prezydenta za taką partię,Nie pokazali się z tej lepszej strony ale spokojnie jeszcze tylko do połowy Listopada i koniec rządów pis-u.Nie jestem zwolennikiem Platformy ale oni lepiej się pokazali i w tym roku i w zeszłym!!!
odpowiedz |
oceń post
8
6
|
zgłoś do moderacji
|
25
A jak wchodzisz do kościła to się żegnasz czy czekasz na Jesusa aż cię zaprosi ? Nie wprowadzaj tu zwyczajów z mongolii i pakistanu
oceń post
2
11
|
zgłoś do moderacji
|
26
Mariusz Ja czekam na jezusa ale jakoś go nie widzę... Jak przychodzą do ciebie goście to siedzisz w drugim pokoju czy idziesz się przywitać...Oj chłopie przegrywasz i tracisz wypisując takie bzdury.Miałem Cię za porządnego i oczytanego,za inteligentnego i prawego człowieka a widzę że się myliłem.Mariusz spadasz na DNO,ja już jestem na samym dole ale ty poniżej
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
27
Czy nie uważacie za dziwne że na pół roku przed wyborami Mariusz Lewandowski zwiększa swoją aktywność hejterską i obecność publiczną? Ciekawe jaki tym razem ma interes (prywatny oczywiście)?
odpowiedz |
oceń post
9
5
|
zgłoś do moderacji
|
28
Widze zdecydowany interes publiczny w pokazywanie prawdy o takich PO-wskich hajterach jak ty . Za kilka tygodni pewnie i ciebie namierzę jak Strzelca Piskiewicza Kancelarczyka i córkę Pani Kluge. Fajna ekipa nie ma co gadać...
oceń post
1
10
|
zgłoś do moderacji
|
29
Namierzaj i co mi zrobisz chłopcze malinowy. Straszyć to sobie możesz, ale wróbelki u siebie na podwórku! Nie jestem, żadnym hejterskim POwcem, nie ma ani jednego mojego komentarza lobbującego PO, nie mam też żadnych kontaktów z powszechnie znanymi ludźmi z PO oraz z innych partii politycznych, krytykuję jedynie obecną elbląską władzę, ktora obiecała wiele, a jest po 100kroć gorsza od poprzedniej. Co jest prawdą według ciebie Mariuszku? Prawda przedstawiana według ciebie? Jak na razie z twojego publicznego interesu wynikają same kłopoty dla miasta i mieszkańcow - stracone 3 lata i żadnych, ale to żadnych perspektyw i zmian na lepsze w mieście! Przeciez ciebie Mariuszku już chyba nikt powaznie w tym mieście nie traktuje!
oceń post
10
3
|
zgłoś do moderacji
|
30
To co piszesz dowodzi twojej głupoty. Ale oświadczenie apolitycznym działaniu doceniam i przyjmuję więc ci coś wytłumaczę tak po chłopsku . Wszystkim depcze po piętach i nikt mnie nie lubi. Ale jeśli pomimo tego gdzieś wejdę i zabiorę głos moją "głupią mordą" to można przyjąć że wejdzie tam każdy Elblążanin i będzie mógł zrobić to samo co ja tylko spokojnie rzeczowo i bez impertynencji które ja czasem muszę prawić wobec ludzi którym się wydaje że są lepsi mądrzejsi a owi ludzi z ulicy mają ich słuchać . Tylko tyle nic mniej i nic więcej.
oceń post
0
7
|
zgłoś do moderacji
|
31
Mariusz Lewandowski to zwykły człowiek pracujący w ZUSie, pieprzy 3 po trzy, typowy człek, który uwielbia całować nogi Kaczyniaka i jego całokształt, a więc proszę skończ pan te swoje głupie wypowiedzi w komentarzach i zajmij się składkami prymitywny człowieku, bo żeś pajac taki jak Czyżyk prymitywie, albo taniec albo polityka, a pan raczej to jak tancerz polityczny, tanczy jak Kaczynski zagra ć..ku :>
odpowiedz |
oceń post
4
3
|
zgłoś do moderacji
|
32
Kolego nie pracuje w ZUS ale zusł przez ostatni okres płacił mie zasiłek rechabilitacyjny . Oj oj ale dzieki - profil musz uaktualnić. Natomiast proszę mi ti nie wciskać głupot Kaczyńskiego nie daże nawet sympatią a na Macierwicza mam alergię. Ale mam dośc rozumu i dosiadczenie by wiekszośc decyzji Wilka ocenić pozytywnie i prosze mi mojego prawa do wyrażanie pogladów nie odbierać bo to ani madre ani ładne ani zgodne z prawem.
oceń post
1
5
|
zgłoś do moderacji
|
33
Pana Czyżyka moge zjesc szybciej niż Indyka, dla mnie ten człowiek to płaska stopa, buc i darmozjad, a zdjęcia pokazują panie Czyżyk, głosowałem na pana, a pan taki nieprzyjemny jest jak pan Protas, dla mnie to CIPA a nie Marszałek, a takie CIPY jak Wy powinny zginąć szybko z publikacji :>
odpowiedz |
oceń post
6
6
|
zgłoś do moderacji
|
34
Ja potwierdziłem i na spotkaniu z Premierem byłem, tyle :)
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
35
Wcisła jak zwykle łże jak pies! Prawda jest taka ze protas ,wcisla,czyzyk zachowali sie jak burakie i chamy! nie poprosili nawet prezydenta na scene, udajac ze go nie ma. a byl i widzialem to na wlasne oczy! Bylo rozstawione nawet stoisko UM ,ktore POwcy sprytnie omineli udajac ze nie widza wilka. Przeszli kolopawilonow postawionych na dole i pozniej czmychneli do biblioteki. PO to partia obłudy chamstwa i prostactwa ktore wczoraj widzialem na wlasne oczy
odpowiedz |
oceń post
1
3
|
zgłoś do moderacji
|
36
Mądrego to i miło poczytać...
oceń post
0
5
|
zgłoś do moderacji
|
37
Prezydent powinien być już wcześniej zanim przyjechali Marszałek i Premier,żeby się przywitać a tu WSTYD bo nawet nie podszedł do sceny tylko czekał na zaproszenie.ehh szkoda że Elblągiem włada Pan Wilk a nie np. ktoś z innego ugrupowania
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
38
Lać się maił z oficerami BOR ? A możę wezwać Straż Miejską żeby torowali mu drogę do Premiera ? Chętnie poczytam jek to sobie wyobrażasz drogi gościu.,...
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|