1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Znowu ten sam odgrzewany kotlet, czy w PISie nie ma młodych ludzi? Facet nie rozumie, że ludzie mieli go dość i odwołali go w referendum?
odpowiedz |
oceń post
15
4
|
zgłoś do moderacji
|
2
Maja juz tak wpojone nie drzwiami to oknem.
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
3
Panie Jurek, kiedy Pan zrozumiesz że Elblązanie Pana nie chca. Gdybyś był Pan pod numerem 3 lub 4 na listach PiS wogóle byś Pan nie siedział nawet w radzie. Chciałbym, żeby ktoś napisał w końcu artykuły o wszystkich kandydatach na Prezydenta i wymienił ich zasługi dla naszego miasta oraz ich porażki. Ja np. chciałbym sie dowiedzieć na kogo mam oddać głos. Pan Jurek samym gadaniem, pisaniem interpelacji i permanentnym zadawaniem pytań oraz krytykowaniem wszystkich i wszystkiego raczej mojego głosu nie zdobędzie. A może cos zrobił o czym nie wiem i warto na niego głosować? Ktoś kto nie potrafi zarzadzać kilkudziesięcioosobową firmą doprowadza ją do ruiny (firmę państwowa trzeba dodać) chce zarzadzać 120 kilku tysięcznym miastem. Jaki będzie tego skutek?
odpowiedz |
oceń post
15
6
|
zgłoś do moderacji
|
4
popieram, fajnie by bylo jakby elblag.net zrobil takie zestawienie z kandydatami i opisami tego co zrobili dla elblaga:)
oceń post
0
3
|
zgłoś do moderacji
|
6
Mój głos także ma. Większości moich znajomych i rodziny również. Powodzenia Panie Jerzy.
odpowiedz |
oceń post
6
9
|
zgłoś do moderacji
|
7
Bo wy ludzie z tej samej sekty ! Wstyd mi za Was
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
9
P. Wilk nie potrafi zarządzać ELSINem, a chce rządzić miastem.
odpowiedz |
oceń post
10
6
|
zgłoś do moderacji
|
10
Tu potrzebne nowe twarze do rządzenia tym miastem !!!!
odpowiedz |
oceń post
8
4
|
zgłoś do moderacji
|
11
Tylko Wolny Elbląg. To oni pognali całe towarzystwo wzajemnej adoracji. Byli skuteczni w referendum. Będą skuteczni w budowaniu zmian. Lista Nr 7 (szczęśliwa siódemka) Czas Na Wolny Elbląg
odpowiedz |
oceń post
0
11
|
zgłoś do moderacji
|
12
Z PIS to bym widział tylko Anne Szyszke
odpowiedz |
oceń post
1
5
|
zgłoś do moderacji
|
14
CHŁOPIE MAŁO CI PIENIĘDZY I WŁADZY???!!! NIC DLA MIASTA NIE ZROBIŁEŚ,POKLASKIWAŁEŚ RADZIE I NOWACZYKOWI I PALCEM NIE KIWNOŁEŚ ŻEBY TO ZMIENIĆ!!! NAWET NIE ODRZUCIŁEŚ USTAWY ŚMIECIOWEJ! MAMY TERAZ SUPER WIELKIE CENY ZA ŚMIECI,NIE DOŚĆ ŻE JE SEGREGUJEMY TO JESZCZE MAMY ZA TO PŁACIĆ. A CZYNSZE???!!! TO TEŻ TWOJA ZASŁUGA!!! NIGDY PIS!!!
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
15
To zastanawiające, że jak na razie to zarówno swój program wyborczy jak i życiorys z wykształceniem i osiągnięciami zawodowymi przedstawił na swoim BLOGu tylko jeden kandydat na Prezydenta Elbląga – Pan Cezary Balbuza!;) Czyżby inni kandydaci nie mieli nic w życiorysie, a może się wstydzą lub mają coś do ukrycia?;) A co z programami czyżby czekali na przesyłki z Warszawy bo nie umieją nic sami wymyślić i napisać?;)
odpowiedz |
oceń post
0
3
|
zgłoś do moderacji
|