1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Panie Wilk, spiknęliście sie z Palikotem, bo w normalnym wyborczym trybie nikt was nie wybiera. Nie ma ŻADNEGO POWAŻNEGO powodu za odwołaniem prezydenta Nowaczyka!!! Referensum z założenia nie jest obowiązkowe, obowiązkiem obywateli jest uczestnictwo w konstytucyjnych terminach wyborczych. Po prostu chcecie dorwać się do władzy, a Pan osobiście chce sobie załatwić miękkie lądowanie na stołku w um po tym jak doprowadził Pan do upadku Elsin!
odpowiedz |
oceń post
4
4
|
zgłoś do moderacji
|
2
Udział w referendum nie jest obowiązkiem. Społecznym obowiązkiem są wybory w ustawowych terminach.
odpowiedz |
oceń post
6
4
|
zgłoś do moderacji
|
3
Panie Wilk. Za każdym razem udowadnia mi Pan, że mamy wielkie szczęście, że Pan nie rządzi miastem. Najpierw poparliście w 2010 r. Słoninę w wyborach prezydenckich. Teraz jednoczycie się z rewolucjonistami i Ruchem Palikota aby wesprzeć referendum. Pan dobrze wie, że w normalnym trybie Pan nie wygra wyborów, ale po trupach do celu, jednocząc się nawet z szumowinami i palikotowcami. Zeszmacił się Pan do końca. Panie Wilk naszym obowiązkiem jest udział w ustawowych wyborach nie w kolejnej rewolucji.
odpowiedz |
oceń post
4
3
|
zgłoś do moderacji
|
4
Panie Wilk, a może referendum to odpowiedzialność. Gdy pana słucham to mam wrażenie, że używając słowa obowiązek narzuca pan elblążanom jak mają postępować. Ja postąpię właściwie i pana "rozkazu" nie wykonam, bo pana zamiary są dość czytelne.
odpowiedz |
oceń post
2
3
|
zgłoś do moderacji
|
5
Dajcie sobie spokoj szczekacze platformy, wszyscy wiedza, ze zrobicie wszystko, zeby sie utrzymacie przy wladzy iu na cieplych stoleczkach :D Czlowiek dobrze mowi - mamy prawo isc na referndum i pojdziemy na nie!
odpowiedz |
oceń post
3
7
|
zgłoś do moderacji
|
6
idźcie, tylko potem weźcie odpowiedzialność za to co zrobiliście...
oceń post
3
3
|
zgłoś do moderacji
|
7
mam prawo nie pójść i nie pójdę. Wilkowi aż ślinka cieknie.... moze jednak marzenia się spełnią i będe w końcu u korytka? Przykro mi Panie Wilk, po tym jak Pan Elsin rozpieprzyłeś nikt już na Pana nie zagłosuje...
odpowiedz |
oceń post
5
3
|
zgłoś do moderacji
|
8
A kiedy Pan Wilk wyjaśni jak wszedł w posiadanie mieszkania 140 m
odpowiedz |
oceń post
4
3
|
zgłoś do moderacji
|
9
Ja zagłosuję na Wilka. Przekonał mnie tym, że chce pomóc małym polskim firmą
odpowiedz |
oceń post
1
7
|
zgłoś do moderacji
|
10
jak PiS może iść pod rękę z Ruchem Palikota, który tak opluwał śp. Lecha Kaczyńskiego
odpowiedz |
oceń post
1
3
|
zgłoś do moderacji
|
11
Na naszych oczach powstaje katolewica - sojusz pisowców z palikotami. Sojusz nie ideologiczny ale zamach na demokratycznie wybraną władzę. Obie formacje posuwają się do anarchii w celu zdobycia władzy w Elblągu. Pomysły Wilka są populistyczne a palikotowcy nie mają pomysłu na nic. Robi się ciekawie.
odpowiedz |
oceń post
2
6
|
zgłoś do moderacji
|
12
kupa durnych komentarzy oczerniających p.Wilka, to aktywni działacze PO.
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
13
Byłem w ZOMO, byłem w ORMO teraz jestem za Platformą! Hej!
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|