1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Edward kto ? przeciez my go wogole nie znamy obca osoba w Elblaga co media go na sile kreuja , postac maksymalnie obca dla tego miasta nie wierze ze jego sponsorzy wierza ze moze wygrac wybory
odpowiedz |
oceń post
40
2
|
zgłoś do moderacji
|
2
Drogi chłopcze któs kto mieszka tu ponad 40 lat nie jest obcy, Jak zrobisz dla Elbląga 1/10 tego co on to chętnie uścisnę ci dłoń . A jak nie to nie. Wygrywa osobowość kandydata i jego intelekt a w obu tych kategoriach Mr Szwed jest mocny.
oceń post
0
11
|
zgłoś do moderacji
|
3
Wszystkie kary na ten biedny Elbląg idą. Jak nie wilki to potop szwedzki...
odpowiedz |
oceń post
9
17
|
zgłoś do moderacji
|
4
Jakbyś nie wiedział Elbląg leży obok Truso - osady Wikingów ... Jak chcesz pisać to pisz praqwdę - Wiking wraca .
oceń post
0
7
|
zgłoś do moderacji
|
5
Jesli mialby mwybor to wole byc Wilkiem a nie owcą
odpowiedz |
oceń post
32
5
|
zgłoś do moderacji
|
6
Edmund Szwed chyba nie do końca jest świadomy tego w co wdepnął zatrudniając do swojej promocji największego oszusta w Elblągu jakim jest niejaki kuchejda sebastian ?
Panie Szwed trzeba było zapoznać się z jego (kuchejdy ) przeszłością ,a tym bardziej z jego kartoteką kryminalną , bo dzięki temu jest pan na pozycji straconej już na starcie !!!
odpowiedz |
oceń post
32
3
|
zgłoś do moderacji
|
7
Największym oszustem w Elblągi jest Jerzy Wcisła. Nie zabieraj chłopu jego lauru - niech się czymś cieszy,,,,
oceń post
4
5
|
zgłoś do moderacji
|
8
Bez jaj co to za kandydat?! Kto na tego będzie głosował? Desperaci i ci co dali sobie wmówić cuda wianki? Zwykły czarodziej i tyle! Zero szans !
odpowiedz |
oceń post
16
2
|
zgłoś do moderacji
|
9
Podobno Nowaczyka też nie było szans odwołać.... Szanse rodzi praca a nie oszustwa i socjotechnika. Ktoś kto był mistrzem polski i reprezentował ją w Eurpie nie ustępuej z walki w poł drogi.
oceń post
0
10
|
zgłoś do moderacji
|
10
Boże M.L ,ty już nie wiesz kogo masz popierać ,To jest jakiś tragizm z tobą
odpowiedz |
oceń post
8
2
|
zgłoś do moderacji
|
11
Ja popieram interesy Elblążan a nie partyjniaków i sitwiarzy. Może się mylę ale to nie tragizm ale wolna wola - dar od Boga. Ty słuchaj innych ja słucham swojego " rozuma " i suflerów mi nie trzeba,
oceń post
1
7
|
zgłoś do moderacji
|
12
@Mariusz Lewandowski - Czy po wygraniu przez Pana Edmunda wyborów prezydenckich - zostanie Pan rzecznikiem UM?
odpowiedz |
oceń post
8
2
|
zgłoś do moderacji
|
13
Nie - zostanę Cysorzem Chin - nie pisałem jeszcze ? No to pisze...
oceń post
1
8
|
zgłoś do moderacji
|