1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Kiedyś uległem wypadkowi w elbląskim Lidl, poszedłem chyba tydzien po otwarciu. Kobiety wykładały towar na półkach i wyciągały na paleciaku towar z magazynu, który był zle zabezpieczony. Cała paleta zwaliła się na mnie, ja zwalony z nóg na podłogę, mój wózek na zakupy odjechał w drugi koniec sklepu sam. Ja przywalony toware. Myśłicie, że dostałem przeprosiny od kierownika sklepu? Gówno, nie dostałem, nawet pocałuj mnie w d....ę nie było. Jedyny szacun do pracowników sklepu, tak tych pan, nawet kasjerki się żuciły na ratunek klientowi, czyli mnie.
odpowiedz |
oceń post
4
9
|
zgłoś do moderacji
|
2
Dodam, że gdyby towar na paleciaku był dobrze zabezpieczony, nie przygniutł by mnie.
oceń post
2
6
|
zgłoś do moderacji
|
4
a słownika w domu brak...
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
5
słownik jest - a czemu nie - jak łazienka u Solskich (tych z KoglaMogla) jest bo wszyscy mają ale po co używać. Lepiej udawać kalekę - i się taką jest ale intelektualną.
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
Boś Florek niepelnosprytny
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
7
Droga autorko są to wypadki losowe i nie oceniaj kogoś że nie pomyślał gdyby miejsce było odgrodzone dla klientów pisałabyś że sklep utrudnia zrobienie zakupów...poziom dziennikarstwa marny:(
odpowiedz |
oceń post
8
5
|
zgłoś do moderacji
|
8
Żenująco słaby tekst, a komentarz od autorki już totalnie zbędny. Dziewczyno, wypadku losowego nie zawsze zaplanujesz! Użyj czasem głowy!
odpowiedz |
oceń post
6
6
|
zgłoś do moderacji
|
9
Zastanawiam się nad sensem końcówki artykułu... nie widzę go. Widać tylko autorka potrafi myśleć
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
10
Byłem w tej biedronce. Wąskie ścieżki zastawiona towarem. Ogólnie ciasna. Do tego ta winda towarowa w tym rogu. Może jak się promocja skończy to się przestrzeń zluzuje. Nie dziwie się że nie wydzielali czy ogradzali miejsce robót bo i tak ciasnawo już jest.
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
11
gdyby ktoś pomyślał to by takiej dziennikarki nie zatrudnił, gdyby...gdyby... tak to już jest Pani Redaktor że wypadki się zdarzają
odpowiedz |
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
12
mój samochod też tam ucierpiał jeronimo proponuje śmieszne kwoty odszkodowań lepiej dzwonic na polocje niz sie z nimi dogadywac
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
13
dobry motyw zeby troche wydoic biedronke :) w Ameryce za takie wypadki ludzie wydrapywali dosyc pokaźne sumki, pewnie do tej pory jeszcze nie musze pracowac :)
odpowiedz |
oceń post
0
4
|
zgłoś do moderacji
|
14
Gdybyś ty ucierpiał to gadalbys inaczej a nie tu głupoty piszesz!!
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
15
a gdzie zdjęcia lodówki sie pytam???
odpowiedz |
oceń post
6
4
|
zgłoś do moderacji
|
16
Jak już piszecie artykuł że miał miejsce wypadek w biedrze to najpierw dowiedzcie się kiedy on dokładnie był a nie wprowadzacie w błąd. A jakby odgrodzili to ludziska i tak by się pchali tam gdzie nie można!
odpowiedz |
oceń post
4
3
|
zgłoś do moderacji
|