1
odpowiedziano ponad rok temu przez
a Monia to tylko jedną kieckę ma w szafie?
odpowiedz |
oceń post
18
4
|
zgłoś do moderacji
|
2
Kolejne pozory, kolejna paplanina, kolejny odcinek kampanii wyborczej za pieniądze mieszkańców. Dziś na fotografii nie widać zainteresowanych, czy ktoś może zdradzic jaka była frekwencja. Wyłączając oczywiście podstawionych pozorantów!
odpowiedz |
oceń post
19
4
|
zgłoś do moderacji
|
3
Ooo są fotografie. Doliczyłem się ok. 17 osób, ciekawe ile z tego robiło sztuczny tłok :)
oceń post
11
3
|
zgłoś do moderacji
|
4
Wiem, że na oko to chłop umarł, ale patrząc na ilość samych mieszkańców było ich około 30stu
oceń post
0
6
|
zgłoś do moderacji
|
5
@Bartłomiej Ryś. Było około 30 mieszkańców bo...miejsce ciut odległe na to spotkanie. Gdyby było np.w biurze Energia lub w przedszkolu przy ulicy o której mowa,że ma być remontowana to ludzi byłoby znacznie więcej. No i brak chodnika by dojść do hotelu EUROPA zrobił swoje.
oceń post
1
4
|
zgłoś do moderacji
|
6
Kolejna odsłona kampanii wyborczej Wilka. I znowu przypisuje sobie zasługi poprzedników. Częstochowską od lat zgłasza Kosecka i to Nowaczyk zaplanował jej remont. Wstyd Wilku, wstyd - tylko czy ja zbyt wiele nie wymagam od likwidatora?
odpowiedz |
oceń post
7
2
|
zgłoś do moderacji
|
7
Pana Wilka "rządzenie" polega na obiecywaniu. Trzeba wytrzymać jeszcze 7 miesięcy, tylko że Elbląga ŻAL.
odpowiedz |
oceń post
12
2
|
zgłoś do moderacji
|
8
chodnika nie ma żeby łatwiej było pieszego potrącić prawda, władze miasta myślą że Eg kończy się na Szpitalu a dalej to szuwary i bagna
odpowiedz |
oceń post
8
2
|
zgłoś do moderacji
|
9
do elsinu szczotki skłądać
odpowiedz |
oceń post