1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Prawdziwa twarz człowieka, który mówił, ze chce być Prezydentem wszystkich Polaków ?
odpowiedz |
oceń post
33
10
|
zgłoś do moderacji
|
2
ss kalkierze Powski - juz tak sie w swoich manipulacyjnych głuPOtach zapędziłeś, że stawiasz Jerzego Wilka na Prezydenta Polski ;P kto wie - moze kiedyś :)
oceń post
1
12
|
zgłoś do moderacji
|
3
Ot,klakierze pisuarowy- a może "gnido i wszo"?Bo tak twoj prezio się wyraża o elblążanach.Ty może jesteś przyzwyczajony....
oceń post
8
5
|
zgłoś do moderacji
|
4
kiedy kolejne referendum ?
odpowiedz |
oceń post
32
12
|
zgłoś do moderacji
|
5
Referendum nie będzie potrzebne. Życzę mu, aby zablokował go sąd...
oceń post
27
8
|
zgłoś do moderacji
|
6
Taki frajer będzie prezydentem dzięki "...gnidom i wszom..." Brawo gnidy i wsze!
odpowiedz |
oceń post
32
18
|
zgłoś do moderacji
|
7
Masz jakiś problem ze sobą chyba. Człowieku sto razy przeczytaj co Ty napisałeś. Jesteś chodzącym złem. Wole lepiej żeby Wilk rządził niż ludzie Twojego pokroju - mściwi i zawistni.
oceń post
5
14
|
zgłoś do moderacji
|
8
twoj poziom wypowiedzi jest zenujacy,brak slow
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
9
,,kat na frajerów'' jesteś typowym przykładem skrzywienia polskiej demokracji, jak nie jest po twojej myśli to trzeba opluwać i obrażać......żenada!
oceń post
2
6
|
zgłoś do moderacji
|
10
I bardzo dobrze, że "taśmy prawdy" zostały ujawnione. Wszyscy powinni wiedzieć jakim fałszywym i zawziętym człowiekiem jest, już niestety, wybrany na Prezydenta Miasta... Wybory powinny zostać unieważnione! Taki człowiek nie powinien mieć prawa sprawować tak wysokiego i odpowiedzialnego stanowiska. Ja mu nie ufam! I żeby nie było, że wszystko przez te nagrania - wcześniej też nie!
odpowiedz |
oceń post
9
3
|
zgłoś do moderacji
|
11
Z tego nagrania wynika, ze było zrobione w ELSINIE. Pracownicy bardzo kochają swojego Likwidatora ;)
odpowiedz |
oceń post
15
4
|
zgłoś do moderacji
|
12
Oj chyba długo prezydentem ten Pan nie bedzie, na szczeście! Jestem za odwołaniem juz dziś.
odpowiedz |
oceń post
12
5
|
zgłoś do moderacji
|
13
Nie znudziło się Wam jeszcze montowanych materiałów Służb upubliczniać?
odpowiedz |
oceń post
4
13
|
zgłoś do moderacji
|
14
Teraz poprosimy tasme na Pana Wróblewskiego no i po koalicji jak już wszystkich opluł. Dobrze, ze mamy świetego Prezydenta
odpowiedz |
oceń post
13
3
|
zgłoś do moderacji
|
15
I bardzo dobrze, że "taśmy prawdy" zostały ujawnione. Wszyscy powinni wiedzieć jakim fałszywym i zawziętym człowiekiem jest, już niestety, wybrany na Prezydenta Miasta... Wybory powinny zostać unieważnione! Taki człowiek nie powinien mieć prawa sprawować tak wysokiego i odpowiedzialnego stanowiska. Ja mu nie ufam! I żeby nie było, że wszystko przez te nagrania - wcześniej też nie!
odpowiedz |
oceń post
22
7
|
zgłoś do moderacji
|
16
Ciekaw jestem czy tak byś mówiła jak by pokazali całą rozmowę a nie zmiksowane fragmenty , zrozum że z wyciętych fragmentów można przedstawić odwrotny obraz , może on łagodził wypowiedź innej osoby , tak mi to wygląda . Jak nie ma się całości materiału to ciężko ocenić , tym bardziej że połowa filmiku to muzyka , zdjęcia i cytaty . Widać że to manipulacja a nie nagranie spotkania . Niech puszczą całe spotkanie , wtedy się okaże jaka to sensacja .
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
17
Zapodajcie całe 8 godzin " Tych Sensacyjnych " taśm a nie puszczacie jak serial "Niewolnica Izaura". Najbardziej podoba mi się wprowadzenie i zakończenie to jest dopiero triler. Z treści tego odcinka nie zauważyłem gatki o korupcji lub chęcią zabójstwa.
odpowiedz |
oceń post
6
4
|
zgłoś do moderacji
|
18
"gatki" nosi się na d... Chodziło ci chyba o gadki?
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
19
Brawo!chce obejrzeć całość,chociaż i tak mam juz pogląd co do naszego Wilkowyje
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
20
bardzo dobrze mówi, trzeba eliminować układy i układziki których aż się roi, wilk zrobi porzędek
odpowiedz |
oceń post
4
11
|
zgłoś do moderacji
|
21
Kto nastpeny z czarnej listy bedzie opluty? Pewnie Pan Wroblewski;). Ot mamy prezia
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
22
http://www.reuters.com/article/2013/07/08/us-poland-vote-elblag-idUSBRE9670CW20130708
http://www.nbcnews.com/id/52418759/ns/world_news-europe/#.Udqw7fm9ld0
REUTERS; NBC NEWS O ELBLĄGU - BRAWO JERZY WILK!
odpowiedz |
oceń post
5
10
|
zgłoś do moderacji
|
23
Dlaczego mój komentarz nie został przez redakcję dodany ok. godziny temu?
odpowiedz |
oceń post
4
4
|
zgłoś do moderacji
|
24
Tylko pytanie... Dlaczego rozmowy są pocięte ? W ten sposób tracą swoją wiarygodność . Każdy głupi widzi ,że podczas rozmowy są cięcia i łączenia ;). Nie ma płynności. Poza tym facet ma jaja i to widać. A prezydent powinien mieć własne zdanie. Ta taśma przekonała mnie tylko do wiarygodności Wilka i słabości PO ,która tonie od jakiegoś czasu i jej nawet brzytwa nie pomoże :) . Z pewnością za tą taśmą stoi PO ,które z resztą już podstępem się do tego przyznało. Taka jest właśnie nasza wolność w tym kraju ,czyli brak wolności. Rząd powinien wstydzić się za coś takiego ponieważ aby zmusić wyborców nie wystarczają im już ludzie i puste obietnice dlatego łapią się wszystkiego co się da . Donek zaczął już ze związkami zawodowymi , kibicami, kierowcami ,więc bye bye PO :) . W ogólnopolskich wyborach też macie zapewnioną porażkę ,ponieważ już wszyscy się na Was poznali i nie wiem skąd wzięło się dla Was te ponad 48% ale w sumie Elbląg to nie miasto, Elbląg to stan umysłu. TuWszystkoJestMożliwe!
odpowiedz |
oceń post
5
15
|
zgłoś do moderacji
|
25
Rozmowy są pocięte, ponieważ wyrzucono głos interlokutora
oceń post
7
2
|
zgłoś do moderacji
|
26
o rany kogo myśmy wybrali litości
odpowiedz |
oceń post
24
9
|
zgłoś do moderacji
|
27
Mam nadzieje, że osoby pomawiane przez Wilka od pierwszego po ostatnie nagranie będą miały tyle odwagi cywilnej, że pozakładają mu sprawę w sądzie! I znowu będzie głośno o Elblągu gdzie skazanego Gumisja pogonią z Ratusza?
odpowiedz |
oceń post
22
7
|
zgłoś do moderacji
|
28
co Ty za glupoty wypisujesz, jak mozna komus wytoczyc sprawe za prywatna rozmowe w kraju w którym rzekomo mamy demokracje i jest wolnosc slowa? inaczej gdyby jako osoba publiczna mowil to na formalnych spotkaniach, ja to bym wytoczyl sprawe ,ale w zwiazku z podsluchiwaniem bo to nie jest legalne
oceń post
2
12
|
zgłoś do moderacji
|
29
HADES to było w zakładzie pracy na zebraniu wiec miejsce publiczne i wyborcze
oceń post
10
2
|
zgłoś do moderacji
|
30
Oj dali byście już spokój. Przegrywać też trzeba umieć. Czy naprawdę chcecie z Elbląga zrobić jedną wielką kloakę? Sukcesów wam życzę. Jednak jeśli chcecie za rok odzyskać stołki to nie tędy droga.
odpowiedz |
oceń post
10
11
|
zgłoś do moderacji
|
31
Elblązanie jesteście madrymi ludzmi , bo wybraliście Wilka, hura!!!!!
Rano jak tylko otworzyłem oczy szybko do komputera kto wygrał , A tam napis prezydentem został wybrany Jerzy Wilk , i z samego rana miałem humor , bo to super wiadomość, dla wiekszości Polaków.
Życze Wam poprawy sytuacji w Elblągu , żebyście nie żałowali swojego wyboru.
Pozdrawiam
odpowiedz |
oceń post
9
24
|
zgłoś do moderacji
|
32
- MK zabierz go sobie do siebie ;)
oceń post