1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Już dawno nie bylo u nas tak nieuczciwej gry wyborczej, nie dosc ,ze podsluchy zalozyli opozycji to jeszcze upubliczniaja i chca ta tym ugrac pare glosow, wstyd za PO na szczeblu krajowym i naszym regionalnym, dobrze ze chociaz wieksza polowa Elblaga korzysta z mozgów i zrobila swoje glosujac na pana Wilka i tym samym potwierdzając ,ze referendum i co sie z nim wiazalo odwolanie calej rady miasta i prezydenta nie poszlo na marne, wysilki wielu ludzi i nie poszly na marne, cala Polska dzieki temu nie bedzie sie z nas smiac a nas podziwiac ,ze robimy porzadek we wlasnym mieście, zeby bylo jasne nie jestem zwolennikiem ani Po ani PiS, lecz wiem jak wygladaja u nas zasady wyborcze, niestety zeby miec w ogole mozliwosc startu trzeba wystartowac z danej partii inaczej nie ma opcji. Głównym postulatem Po gdy pierszy raz doszla do wladzy bylo to ze chca oni zmienic zasady wyborcze na jednomandatowe, co jest bardzo dobrym rozwiazaniem, ale co bylo w ich ustach niestety tylko kielbasa wyborcza
odpowiedz |
oceń post
12
21
|
zgłoś do moderacji
|
2
HADES nie chcę Ciebie obrażać, ale oszołom z Ciebie .Wilk wygrał i to super. A posłuchaj tej taśmy uważnie. To było w Elsinie i nie opozycja założyła tylko zapewne któryś z pracowników likwidowanego zakładu. Rozgoryczony nieudacznym zarzadzaniem tą firmą. Sam mówi, ze gdzie indziej nie wolno mowic bo,..... a tutaj można opluwać. Dla mnie syf
oceń post
13
6
|
zgłoś do moderacji
|
3
Kolego ss a dlaczego sadzisz ,ze oszolom? Bo nie rozumiem Twoich zarzutow, nawet jakby nie bylo tasm to fakty swiadcza same za siebie, PO mialo szanse i jej nie wykorzystalo, chyba ,ze jestes zadowolony z tego co zrobili, a jak juz odwolalismy lwadze i cala Polska na nas patrzy to po co mielismy dopuscic te same swinie do koryta? Ja nie jestem po zadnej stronie ,ale mam nadzieje ,ze zadziala to w pozytywny sposob, bo jak bedziemy siedziec i nic nie robic to lepiej nie bedzie na pewno, wiekszosc moich znajomych ( ludzi mlodych i sprawnych fizycznie) siedzi w domu bez pracy, ile mam na to patrzec bezczynnie? a jak damy im wszystkim wolna reke i nie bedziemy ich pilnowac to rozprzedaja i okradna nasz kraj do konca
oceń post
0
8
|
zgłoś do moderacji
|
4
Hades wygrał Wilk i gitara, ale irytuje mnie gdy ktoś ocenia nie słuchając lub czytając nagrania ze spotkania wyborczego w Elsinie , co powiedział Pan Wilk. Słuchanie czy czytanie ze zrozumieniem to coraz wieksza sztuka i wyczyn, ale bez przesady.
oceń post
4
3
|
zgłoś do moderacji
|
5
Nie wiem czy jesteś ekonomistą, ale jak obniży populistycznie ceny czynszu i zrobi tańsze bilety, to budżet peknie. Aby to załatać podniesie podatki dla przedsiebiorców, to nikt tutaj nie stworzy miejsc pracy. Jeszcze kilku obrazi, bo mu nie klaskali. Gdzie w tym wszystkim młodzi ludzie? Może zacząć myśleć o otwarciu większej ilości klas z nauczaniem konkretnego zawodu, a nie ogólniaki i studia typu marketing i zarzadzanie. To jest przyczyna dlaczego młodzi ludzie nie mają pracy, bo nic nie umieją. 2 mln bezrobotnych młodych ludzi z wyższym wykształceniem po kierunku marketing i zarządzanie, a nie ma szewca, krawca, mechanika, stolarza itd.
oceń post
5
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
Kazdy ma swoje zdanie i je szanuje, ale osoby ktore tylko wciskaja kciuki w dol i nie argumentuja to dla mnie niestety ciemna masa , ktora idzie za reszta. Jeżeli uwazacie ,ze Elblag był dobrze zarzadzany przez poprzednie wladze to wasza sprawa. Moim zdaniem jednym z najwiekszych problemow jest brak pracy dla mlodych ludzi , ktorzy sa motorem napedowym calej gospodarki i poprzednia wladza nie zrobila nic w tym kierunku zeby cos polepszyc wiec sadze ze trzeba dac szanse zarzadzania innym, to jest tylko moje zdanie
oceń post
1
5
|
zgłoś do moderacji
|
7
Widze kolego ss ze nie mam co z Toba dyskutowac bo Twoje komentarze sa jednostronne i pod wiekszoscia wpisow, skad Ty mozesz wiedziec co zrobi Wilk? i nie pouczaj mnie jak czytac ze zrozumieinem bo to nie o to tu chodzi, widac ze Twoja opinia nie jest obiektywna tylko jestes poprostu za PO, roznimy sie tym ze ja nie popieram zadnej patrii, wiec nie mow mi co zrobi Wilk bo nie jestes jasnowidzem,a fakty jak wczesniejsza wladza rzadzila mamy jak na dloni, moze ktos z Twojej rodziny wylecial z rady miasta i masz zale, ale pacz na ogolny pozytyw ,a nie ze budzet Twojej rodziny podupadnie kolego, bo zostaniemy wszyscy wkoncu w zime w sandalach, ps moje zdanie jest podobne jak pana Hołdysa w video do ktorego link podaje http://www.youtube.com/watch?v=IzEDE38wsIg
oceń post
0
4
|
zgłoś do moderacji
|
8
Brawo.Są jeszcze uczciwi ludzie w tym mieście. Przykro,że musze się na razie kryć z tym,ale-takie czasy. Mam nadzieję,że sprawiedliwość i prawo( nie mylić z PIS) zatriumfuje.Brawo.
odpowiedz |
oceń post
20
3
|
zgłoś do moderacji
|
9
Trzeba dac szanse chlopowi i zobaczymy co zdziala dla Elbląga, a Wy nic nie robicie tylko siedzicie w tym domu i dodajecie glupie komentarze, przeciez PO mialo swoja szanse i jej nie wykorzystalo wiec potrzebne byly zmiany, zmienmy jeszcze zasady wyborcze zeby odpowiadali przed nami , a nie przed szefami partii i to juz bedzie krok do przodu, przeciez to my ich wybieramy wiec niech odpowiadaja przed nami, a nie przed Kaczynskim czy Tuskiem
odpowiedz |
oceń post
4
11
|
zgłoś do moderacji
|
10
przecież nikt nie broni za rok w wyborach wygrać. mądrego by tylko pobudziło to do wytężonej pracy ale jak widać nie zawsze to działa.
oceń post
1
7
|
zgłoś do moderacji
|
11
Rzygać mi się chce tymi waszymi taśmami żal wam d... ściska POpaprańcy że nie wygraliście!!!
odpowiedz |
oceń post
10
18
|
zgłoś do moderacji
|
12
e naucz się słuchac ze zrozumieniem to było spotkanie przedwyborcze w ELSINIE z ukochanym likwidatorem i któryś z ukochanych likwidowanych pracnwikoów pewnie to nagral
oceń post
6
3
|
zgłoś do moderacji
|
13
...sprawa nagran powinna trafic do prokuratury,a tak po ludzku to podłe i cyniczne szpiegowac ,nagrywac....ci co nagrywali to podli i mali ludzie,nie wierze im jak psom...przepraszam wszystkie psy...
odpowiedz |
oceń post
12
15
|
zgłoś do moderacji
|
14
gazeta.pl ???? Przecież od paru dni to wisialo u was w komentarzach na facebooku?
odpowiedz |
oceń post
6
7
|
zgłoś do moderacji
|
15
To kolejny odcinek miłości do mieszkańców i innych ludzi spoza PiSUaru;)
oceń post
8
4
|
zgłoś do moderacji
|
16
Słuchałem uważnie i doszedłem do wniosku,ze podsłuch był zainstalowany w biurze ELSINu
odpowiedz |
oceń post
2
3
|
zgłoś do moderacji
|
17
Tego nagrania na pewno dokonano w biurze ELSINu. I sie domyślam, kto mógł to zrobić. A jeśli chodzi o Nowaka, to akurat prawda z tym ELBROLem http://www.przeglad-tygodnik.pl/pl/artykul/gdzie-sa-nasze-mieszkania
odpowiedz |
oceń post
9
3
|
zgłoś do moderacji
|
18
Znamienne, że gazeta.pl kiedyś brzydziła się hakami PISu, a dzisiaj tak namiętnie kolportuje nagrania PO...
odpowiedz |
oceń post
2
3
|
zgłoś do moderacji
|
19
Jeżeli niektórzy twierdzą że było to nagranie z oficjalnego spotkania to proszę opublikować całe nagranie a nie fragmenty powycinane i zmiksowane . Odsłuchując całe nagranie będziemy mogli ocenić czy nie został wmanipulowany co może sugerować zmiksowane nagranie .
odpowiedz |
oceń post
5
6
|
zgłoś do moderacji
|
20
Wielka mi sensacja! Wszystko co powiedział Wilk to prawda, a wstydzić powinien się ten co nagrał i publikuje to w sieci!
odpowiedz |
oceń post
7
5
|
zgłoś do moderacji
|
21
a nie wpadliście na to ze to PISowcy nagrali te tasmy, bo z badan wynika ze jak się nieuczciwie atakuje to atakowanemu przybywa glosow. jak mogliście wybrać na szefa miasta, kogos kto niepotrafil utrzymać przy zyciu firmy z dotacjami z PERFONU. Wiem ze Gelertowa jest z PO i co z tego, ale jest z waszego terenu, prowadzi jeden z najlepszych szpitali w Polsce, a wy wybraliście tekiego typa. szok
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
23
oj nagrabiliście sobie chłopaki
już żadnego zlecenia ani reklamy od urzędasów nie będzie
odpowiedz |
oceń post
2
3
|
zgłoś do moderacji
|
24
No ładnie, jedna wilka klika , ręka rękę myje , ja bym ich wszystkich pozamykał .
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
25
PROSZĘ SIĘ ODCZEPIĆ OD PREZYDENTA WILKA ,KAŻDY MA PRAWO KRYTYKOWAĆ ,CZASY KOMUNY JUŻ DAWNO MINĘŁY,CZY AUTOR TYCH TAŚM ZAPOMNIAŁ ,ŻE JEST D E M O K R A C J A , I KAŻDEMU WOLNO GŁOŚNO MYŚLEĆ ,BA A NAWET I PRZEKLINAĆ , BO JAK TU NIE PRZEKLINAĆ ,JAK PO. WSZYSTKO ZAGARNIA ,POCZĄWSZY OD MEDIÓW ,A SKOŃCZYWSZY NA LIKWIDACJI WSZYSTKIEGO ,POZDRAWIAM PANA PREZYDENTA ,SZACUNEK
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
26
Prezydent Wilk powinien skierowac sprawę , na drogę sądową , nie można nagrywać bez zgody osoby nagrywającej , i ujawniać rozmowę , to jest karalne. .
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|