1
odpowiedziano ponad rok temu przez
KNP oraz PO I PSL naja sprawne młodzieżowki i to widać w sondażu. Gdyby nie głosy z Polski byliby na szarym końcu. Na pewno nie doszacowany jest Wilk, który ma II turę w garści dzięki mocherkom. Pytanie kto jeszcze wejdzie do II tury ? Tutaj walka rozegra się pomiędzy Elbląskim Komitetem Obywatelskim a Wróblewskim. Ja stawiam na EKO, Wtedy w II turze wszyscy poprą Wilka - i PO, i SLD i Wróblewski - bo to jedna Rodzina. Ostatecznie jednak wygra Elblaski Komitet Obywatelski.
odpowiedz |
oceń post
11
41
|
zgłoś do moderacji
|
2
Dobry towar - szanuj swiojego dilera to naprawdę dobry chemik...
oceń post
26
18
|
zgłoś do moderacji
|
3
Eg 24 robi podobne głosowanie - uczestniczyło w nim około 3000 osób z czego ponad 1000 uznało że ich kandydatem jest Pan Szwed. Jak widać róznice pomiedzy czytelnikami są ogromne,,,,
odpowiedz |
oceń post
2
32
|
zgłoś do moderacji
|
4
1000 Mariusz nie dowcipkuj ty ikilku twoj funfli to nie 1000 osób tylko 1000 mało znaczący głosów oddanych urządzeń z róznym IP kompa. Kto ci w te twoej brednie uwierzy, przecież wy się do pomywania koryt nadajecie a nie do rządzenia miastem. A Szwed lepiej niech wraca do Szwecji!
oceń post
25
3
|
zgłoś do moderacji
|
5
Eg 24 moze sobie robic sondaz jaki chce i tak z gory wiadomo bylo ze wygra Szwed.Panie Mariuszu spodziewal sie pan innego rezultatu????Bo ja nie :)
oceń post
8
3
|
zgłoś do moderacji
|
6
Nie życzę sobie by pod moimi komentarzami dopisywał się ktoś, kto być może ma medyczne papiery o niezdolności do czynności prawnych ! ! !
odpowiedz |
oceń post
26
3
|
zgłoś do moderacji
|
7
Możesz sobie życzyć żeby cie się chomoroidy wyleczyły a co mam robić sam sam też zdecyduje. O pełnej zdolnosci do czynności prawnych przekonasz się jeśli naruszę twoją nietykalność osobistą . Ale zawsze możesz mnie pozwać tyle że fatalnie widzę twoje szanse....
oceń post
0
17
|
zgłoś do moderacji
|
8
Głosuję na KNP. Ciekawe ilu lewackich rurkowców zaminusuje mój komentarz.
odpowiedz |
oceń post
51
18
|
zgłoś do moderacji
|
9
Czyli na Hugo Chaveza - ulubieńca Adrianka Megera , lub przyjaciela Putina Janusza Korwina - powodzenia lewaku dzieciaku
oceń post
9
53
|
zgłoś do moderacji
|
10
I kto minusuje - wyrostki z KNP !!!
oceń post
6
19
|
zgłoś do moderacji
|
11
Dotąd głosowałem na PO, ale tym razem dam szansę KNP, bo na gdybym zagłosował na Wróbla to byłoby mi wstyd spojrzeć w lustro.
odpowiedz |
oceń post
26
7
|
zgłoś do moderacji
|
12
do WWF: WSTYD TO CI BĘDZIE PÓŹNIEJ
odpowiedz |
oceń post
7
19
|
zgłoś do moderacji
|
13
PIS i KNP byla by ciekawa Prawicowa koalicja conajmniej by odsunela od wladzy ta stara Lewice i PO bezideowa partie wladzy
odpowiedz |
oceń post
20
8
|
zgłoś do moderacji
|
14
Tak to prawda - Wilk i Meger nawet intelektualnie prezentują ten sam poziom, jednemu blisko bolszewików drugiemu do Hugo Chaveza. Duet pierwsza klasa.
oceń post
8
23
|
zgłoś do moderacji
|
15
a ja widze raczej strach u PO i pozostalej lewicy ze moga zostac odepchnięci od koryta
oceń post
7
4
|
zgłoś do moderacji
|
16
a ja widze raczej strach u PO i pozostalej lewicy ze moga zostac odepchnięci od koryta
oceń post
7
2
|
zgłoś do moderacji
|
17
to "wkrótce" jeśli chodzi o sondaż to będzie po 17 października.
odpowiedz |
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
18
Sondaże to tylko zabawa. Rzeczywistość zweryfikuje, czy Elblążanie zagłosują za betonem politycznym czy dadzą szansę młodym. Nasze miasto i tak upada a nie wiadomo, czy już nie padło. Program KNP dla Elbląga już niedługo ale warto zapoznać się z tym, co każdy ma do zaoferowania i porównać, które to kiełbasa wyborcza a które to jakieś konkretne działania.
odpowiedz |
oceń post
8
2
|
zgłoś do moderacji
|