1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Jerzy Wilk, najlepszy kandydat
odpowiedz |
oceń post
15
28
|
zgłoś do moderacji
|
2
Wilk najlepszy?-Żeby Elbląg zbankrutował.
oceń post
1
3
|
zgłoś do moderacji
|
3
Oczywiście, że wyłącznie Jerzy Wilk :-)
odpowiedz |
oceń post
15
27
|
zgłoś do moderacji
|
4
Jak to jest z tym głosowaniem ? Edmund Szwed miał 8% , a gdy oddałem swój głos na tego kandydata , to nagle zrobiło się 7 %?
odpowiedz |
oceń post
21
14
|
zgłoś do moderacji
|
5
nabijanie głosów pierwsza klasa :)
odpowiedz |
oceń post
21
8
|
zgłoś do moderacji
|
6
Sonda Pszczółkowskiego = wygrywa kandydat wspierany przez PO. Nie głosujcie bo to i tak jest ustawione.
odpowiedz |
oceń post
19
14
|
zgłoś do moderacji
|
7
Tak, dla was pisowców zawsze wszystko jest ustawione, wszędzie są przekręty, spiski. Witajcie w świecie Kaczyńskiego, Macierewicza, Pawłowicz i innych debili z pisu.
oceń post
11
17
|
zgłoś do moderacji
|
8
Mając na uwadze wątpliwości co do rzetelności głosowania proszę by każdy kto odda głos w sondzie za kandydaturą Pana Edmunda Szweda polubił też założony właśnie profil Obywatelskiego Elbląga - sprawdzimy zatem wynik głosowania metodą bezpośrednią. https://www.facebook.com/pages/Obywatelski-Elbl%C4%85g/318065425040311
odpowiedz |
oceń post
11
24
|
zgłoś do moderacji
|
9
No teraz ma całe 23 sztuki - myślę, że do 120 osób w wyborach dobije! :-)
oceń post
9
2
|
zgłoś do moderacji
|
10
Panie Mariuszu,pan tak lubi wszystkich do prokuratury wzywac za te wszystkie nieprawdziwe wpisy.Proponuje panu rowniez doniesc na ten sondaz,bo widze ze i pan nie wierzy temu portalowi.Prokurator chetnie sie zajmie tym sondazem.JESTEM TEGO PEWNY!!!Do dziela.
oceń post
11
2
|
zgłoś do moderacji
|
11
Na farbowanych lisów i judaszy malo kto głosuje! Nie znam człowieka, ale jeśli jest popierany przez M. Lewandowskiego, to ja dziękuję już Panu Szwedowi. Pan Lewandowski i Falkiewicz zrobili więcej złego niż dobrego dla miasta, gdyby jeszcze doszli do władzy to bylby dopiero cyrk!
oceń post
16
4
|
zgłoś do moderacji
|
12
Droga Kundziu ludzie myślący myślą samodzielnie. Jeśli ktoś uważa że jestem wariatem to nie powinien mnie czytać. Co zaś do tego złego to bez pracy całej Grupy refefendalenj i 13 500 podpisów orqaz 24 000 głosów faktycznie wyszlibyśmy na kretynów . Obecnie moja droga zawracajac Wisłe kijem sama wychodzisz na niedorozwiniętą umysłowo panienkę . Nie warto się produkować jeśli nie ma się nic sensowengo do powiedzenia....
oceń post
0
17
|
zgłoś do moderacji
|
13
sondarz juz dawno ustawiony. tak robia nawet w najwiekszych ogolnopolskich telewizjach do czego niejednokrotn przyznawali sie dziennikarze. tym bardziej kupuje sie sondarze w takich wiochach jak elblag
odpowiedz |
oceń post
14
14
|
zgłoś do moderacji
|
14
Ja mysle, ze to NSA manipuluje. Snowden tak mowil.
odpowiedz |
oceń post
5
7
|
zgłoś do moderacji
|
15
Oczywiście waszym zdaniem jest to spisek i zamach na cudownego Prezydenta Wilka.Omamy i urojenia mogą poważnie zaszkodzić
odpowiedz |
oceń post
7
13
|
zgłoś do moderacji
|
16
Dla tych co przegrywają wszystko wszystko jest ustawione - za co zawsze winę ponosi naczelny - ale zostawmy ten watek. Niewątpliwie jest to pierwszy sondaż od 12 lat , w którym nie bierze udziału PO - czy to sukces strategów elbląskiej PO czy porażka - niech ocenią sami. W 120 tysięcznym mieście nie ma szyldu partii rządzącej w kraju. w sondażu kandydatów na prezydenta. W każdym następnym sondażu też nie będzie - co najwyżej może być przystawką popierającą. Może to jakaś nowa doktryna - czas pokaże?
odpowiedz |
oceń post
21
12
|
zgłoś do moderacji
|
17
panie Stefanie Elbląg to jakieś 80.000 a nie 120.000
reszta dzięki Słoninie i Wróblewskiemu wyjechała na zmywak
oceń post
16
7
|
zgłoś do moderacji
|
18
Panie Stefanie naprawdę nie zna się Pan na internecie. Zmiana IP przez program maskujący i można głosować od rana do wieczora.... Redakcja pewnie też swoje doda /albo odejmie/ ale żeby wynik był miarodajny konieczne by było wpisywanie Peseli i ich blokada z dostępem do bazy list wyborczych,,,, Na razie to kosmos i technologiczny i mentalny ale po dowodach biometrycznych da się to zrobić . Ale to na razie śpiew przyszłości stąd takie kosmiczne sondy bedą przelatywać przez firmament co chwila....
oceń post
1
9
|
zgłoś do moderacji
|
19
Panie Pszczółkowski i Redakcjo droga - po co się ograniczać? Ustawcie suwak od razu na 100 % poparcia dla p. Wróblewskiego. Albo nawet lepiej na 130% - a co tam! Jak Putin w wyborach prezydenckich w Rosji. My Elblążanie potrafimy, to i normę w głosowaniu wyrobimy ponad! ;-)
odpowiedz |
oceń post
18
19
|
zgłoś do moderacji
|
20
USTAWIONE POD WRÓBLEWSKIEGO>TO ON ZE SŁONINĄ ZGNOILI TO MIASTO
odpowiedz |
oceń post
22
20
|
zgłoś do moderacji
|
21
Co placzecie. Przy 430 glosach i 60 % oddano na Wroblewski 250 glosow. To tak duzo? Gdzie tu manipulacje. Fakt jest jedenie, za na innych jakos nikt nie chece glosowac. Tu bym sie zastanowil.
odpowiedz |
oceń post
7
9
|
zgłoś do moderacji
|
22
NA WRÓBLA NIGDY JESZCZE NA ŁEB NIE UPADŁAM,,,,PO.. PASZOŁ VON
odpowiedz |
oceń post
14
14
|
zgłoś do moderacji
|
24
WYŁĄCZNIE PAN JERZY WILK, NAJLEPSZY KANDYDAT.
odpowiedz |
oceń post
9
31
|
zgłoś do moderacji
|
25
Dlaczego J. Wilk. Uzasadnij
oceń post
11
6
|
zgłoś do moderacji
|
26
Wilk jest skończony. Rok zmarnowany. Podwyżki dla swoich, zadłużenie miasta, zastawienie Ratusza Staromiejskiego, wydatki ponad miarę, remont swojej kamienicy, praca dla swoich, upolitycznienie Urzędu, doprowadzenie miasta na skraj upadku. Ten nieudacznik niepotrafił nawet elsinem rządzić, miasta nie ogarnia. To pisowski aparatczyk bez wizji, zdolności i talentu do zarządzania. Intrygant, który poprzez zamach referendalny doszedł do władzy.
odpowiedz |
oceń post
114
9
|
zgłoś do moderacji
|
27
Zapomniałes o zastawieniu basenu przy Robotniczej. Kolejne 4 lata z Wilkiem i miasto do likwidacji! To jest właśnie PRLowski styl zarządzania jak w ELSINIE, koniec byłby taki sam!
oceń post
18
8
|
zgłoś do moderacji
|
28
Elbląg nie potrzebuje prezydenta, Elbląg potrzebuje menedżera.
Sami politycy, gdzie menedżer?
odpowiedz |
oceń post
13
5
|
zgłoś do moderacji
|
29
Anty PIS twoja wypowiedź jest tak beznadziejnie niska intelektualnie że wstydzę się że muszę mieszkać z ludźmi twojego pokroju w jednym mieście. Zamach referendalny ???? Tak nazywasz zgodny z procedurami prawa demokratyczny werdykt mieszkańców ??? Gościu weź się ogarnij i wykąp w zalewie wiślanym chociaż nie wiem czy i to pomoże.
odpowiedz |
oceń post
7
13
|
zgłoś do moderacji
|
30
antyPIS doskonale to ujełeś
odpowiedz |
oceń post