najwięcej postów 60 dninajwięcej postówostatnio dodanenajlepiej ocenianenajlepiej oceniane 60 dniostatnio dodane odpowiedzi
Witamy na forum serwisu elblag.net. Obecnie forum nastawione jest na tematykę związaną z uruchomionymi serwisami. Jego treść tworzą wątki założone przez użytkowników oraz komentarze dodane do artykułów. Zapraszamy do dyskusji :-)
Sugestie, opinie, zgłaszanie błędów prosimy kierować tutaj. Korzystanie z forum oznacza akceptację regulaminu. Redakcja nie odpowiada za wypowiedzi dodane przez użytkowników.
Zastrzegamy sobie prawo do moderowania i przechowywania zablokowanych komentarzy.
+ dodaj odpowiedź
data dodaniaocena

ogólna rozmowa

wszystkie ogólne tematy, główny kanał forum zakładaj nowe wątki, zaczynaj dyskusję...
Redakcja elblag.net
2014-08-04 10:28 86%

Kurtyna wodna na Zawadzie to inicjatywa mieszkańców

rozpoczęty ponad rok temu przez Redakcja elblag.net

Wczoraj informowaliśmy, że na terenie Elbląga zostały ustawione dwie kurtyny wodne, w związku z wysokim wzrostem temperatur. Otrzymaliśmy także informację, że kurtyna wodna przy ul. Kasprzaka to inicjatywa rady nadzorczej spółdzielni.

Kurtyna wodna na Zawadzie funkcjonuje od około trzech tygodni. Jak poinformowała nas jedna z mieszkanek osiedla, jest to inicjatywa mieszkańców, do której przychylił się zarząd Spółdzielni Mieszkaniowej Zakrzewo.

- Miasto nie ma nic do tego. Sami zgłosiliśmy taki pomysł, aby w czasie upałów zainstalować kurtynę wodną. Daje ona ochłodę w czasie upałów. To taka lekka mgiełka wodna. Bardzo przyjemna w gorące dni. Sami za to płacimy. Pojawia się wtedy, gdy temperatura powietrza jest wysoka – informuje nas mieszkanka osiedla.

oceń wątek 6 1 zgłoś do moderacji
2014-08-04 12:27 44%
1

odpowiedziano ponad rok temu przez zawadowiec
to płaćcie sobie sami ja nie korzystam i nie mam zamiaru za to płacić
odpowiedz oceń post 7 9 zgłoś do moderacji
2014-08-04 12:54 67%
2

odpowiedziano ponad rok temu przez byle... nic się nie działo... ?
Nie martw się , nie płacisz : )
odpowiedz oceń post 4 2 zgłoś do moderacji
2014-08-04 12:57 75%
3

odpowiedziano ponad rok temu przez orick
Jak zwykle jakiś burak musi się odezwać...nie korzystaj z kurtyny i nie zabieraj głosu....ja skorzystam.
odpowiedz oceń post 6 2 zgłoś do moderacji
2014-08-04 13:05 33%
4

odpowiedziano ponad rok temu przez zawadowiec
to jeszcze z inicjatywy mieszkańców kupcie kilka krat zimnego piwa i je wypijcie - tez zapłacę
odpowiedz oceń post 4 8 zgłoś do moderacji
2014-08-04 15:53 18%
5

odpowiedziano ponad rok temu przez antymocher7
ja tez nie mam zamiaru placic i tak placimy duzo niech otworza w zakrzewiu lazienki i tam niech sie chlapia my bulimy za wszystkich nieudacznikow ktorzy nie placa za mieszkania to jeszcze mamy placic za wode w ktorej taplaja sie dzieciaki tych co nie placa za nic
odpowiedz oceń post 2 9 zgłoś do moderacji
2014-08-04 16:56 57%
6

odpowiedziano ponad rok temu przez OJ , oj..
antymocher7 po co tyle płaczu , skoro płacą za to członkowie RN ?? Wystarczy zajrzeć na stronę internetową Zakrzewa w zakładkę aktualności i wszystko jasne . Więc co Cię boli , skoro to nie z Twojej kieszeni ??
odpowiedz oceń post 4 3 zgłoś do moderacji
2014-08-04 22:37 33%
7
odpowiedziano ponad rok temu przez ktoś
sponsoruje pani członek zarządu ... jaka hojna od kiedy pewnie jakoś się rozpisze w koszty żeby nikt nie widział - tzw. kreatywna ksiegowość
oceń post 1 2 zgłoś do moderacji
2014-08-04 18:47 71%
8

odpowiedziano ponad rok temu przez mieszkanka Kasprzaka
Tylko pochwalić, moje dzieci korzystają z tej atrakcji, nie kazdego stać na wyjazd nad wodę. Bardzo dziękuje w imieniu dzieci i dorosłych tez, spróbowałam wjść bardzo przyjemnie
odpowiedz oceń post 5 2 zgłoś do moderacji
2014-08-05 05:09 25%
9

odpowiedziano ponad rok temu przez Tony Halik
Byłem kiedyś na Zawadzie. Dwa razy. W 1981 i 1996 roku. Piękne miejsce. Przepiękne. Za drugim razem byłem wspólnie z Elżbietą.
odpowiedz oceń post 1 3 zgłoś do moderacji
dodaj odpowiedź