najwięcej postów 60 dninajwięcej postówostatnio dodanenajlepiej ocenianenajlepiej oceniane 60 dniostatnio dodane odpowiedzi
Witamy na forum serwisu elblag.net. Obecnie forum nastawione jest na tematykę związaną z uruchomionymi serwisami. Jego treść tworzą wątki założone przez użytkowników oraz komentarze dodane do artykułów. Zapraszamy do dyskusji :-)
Sugestie, opinie, zgłaszanie błędów prosimy kierować tutaj. Korzystanie z forum oznacza akceptację regulaminu. Redakcja nie odpowiada za wypowiedzi dodane przez użytkowników.
Zastrzegamy sobie prawo do moderowania i przechowywania zablokowanych komentarzy.
+ dodaj odpowiedź
data dodaniaocena

ogólna rozmowa

wszystkie ogólne tematy, główny kanał forum zakładaj nowe wątki, zaczynaj dyskusję...
Redakcja elblag.net
2016-11-19 20:39 100%

Leonard Krasulski ponownie szefem okręgu PiS w Elblągu

rozpoczęty ponad rok temu przez Redakcja elblag.net

Dziś w Ratuszu Staromiejskim odbyły się wybory szefa Okręgu Elbląskiego Prawa i Sprawiedliwości. Wygrał ponownie Leonard Krasulski. Wybory były najważniejszym punktem zjazdu okręgowego.

Na 127 głosów ważnie oddanych, 117 było za Leonardem Krasulskim. Obecny podczas wyborów był Zbigniew Babalski, wiceminister rolnictwa, b. wojewoda warmińsko - mazurski.

To znakomity  wynik, te 10 głosów przeciw dobrze, że higienicznie się pojawiło

- komentował.  

Leonard Krasulski po wyborach stwierdził, że Elbląg dzięki PiS staje się miastem z olbrzymim potencjałem.

Wygrałem te wybory, mówiąc o tym potencjale dałem nadzieję ludziom

- powiedział.

Źródło: Radio Olsztyn

oceń wątek 2 0 zgłoś do moderacji
2016-11-19 22:37 91%
1

odpowiedziano ponad rok temu przez Mieszkaniec
Co ten człowiek zrobił dla Elbląga. Co on w ogóle robi w sejmie poza tym ze siedzi tuż za prezesem w sejmie.
odpowiedz oceń post 20 2 zgłoś do moderacji
2016-11-19 23:10 90%
2

odpowiedziano ponad rok temu przez powiec
Ten pan służy chyba "prezesikowi" jako "zagłówek", bo dla Elbląga nie zrobił zupełnie nic!? Jakie pierwotniaki i zombiaki głosują na tego dziadka?;)
odpowiedz oceń post 19 2 zgłoś do moderacji
2016-11-20 06:55 18%
3

odpowiedziano ponad rok temu przez Jacenty 123
Wydaje się, że szefem okręgu powinna być osoba, która byłaby dobrym organizatorem i posiadająca kompetencje merytoryczne oraz czas potrzebny do budowania struktur. Posłowie są zajęci pracą w w Sejmie i siłą rzeczy nie sa w stanie poświęcić czas dla Okręgu. No może poseł Wilk byłby odpowiedni. Mimo pracy w Sejmie regularnie organizuje zebrania dla członków i buduje ich tozsamośc z partią
odpowiedz oceń post 3 14 zgłoś do moderacji
2016-11-20 09:19 92%
4

odpowiedziano ponad rok temu przez Adam
Nie pytajcie co on zrobił dla Elbląga, tylko co zrobił dla przezesa:) Swego czasu odstapił w wyborach parlamentarnych swoje miejsce na liście dla Jareczka. Od tego czasu ma zapweniona dożywotnią lokalizację za fotelem prezesa w Sejmie. Po prostu jest i oddycha.
odpowiedz oceń post 22 2 zgłoś do moderacji
2016-11-20 09:24 79%
5

odpowiedziano ponad rok temu przez Świadek
Wbrew temu co myślicie ten pan i jego żona nomen omen Danuta mają wielkie zasługi dla Pisu. Kiedy wpadła bezpieka do ich domu na ulicy Malborskiej to prezes Jaruś leżał pod wanną a Danusia się kąpała. Trzeba przyznać, iż zgrabną laską była i jak wstała z wanny z pytaniem do oficera czy chce pan sprawdzić czy nikogo tu nie ma to się zawstydził i wyszedł. Na kota oczywiście nikt nie zwracał uwagi bo nie wiedzieli, że to ten. Oczywiście Lońka zabrali i sam musiałem wozić piwo.
odpowiedz oceń post 11 3 zgłoś do moderacji
2016-11-20 12:15 80%
6

odpowiedziano ponad rok temu przez do Jacenty 123
Wilk to nadaje się do psucia - przypomnij sobie ELSIN - jak można doprowadzić do ruiny zakład który dostaje dotacje. Ale pomysł masz dobry przynajmniej Wilk rozwaliłby PIS w Elblągu i to byłby pozytywne działanie dla wyborców
odpowiedz oceń post 12 3 zgłoś do moderacji
2016-11-20 13:56 75%
7

odpowiedziano ponad rok temu przez 997
a gdzie komentarze wyborców tego obywatela wszystkich RP ?
odpowiedz oceń post 6 2 zgłoś do moderacji
2016-11-21 13:10 50%
8
odpowiedziano ponad rok temu przez powiec
Pislamscy hejterzy mają tylko płacone za rzucanie błotem pod artykułami o "PO, Nowoczesnej i KOD"!;) Oni za darmo nie robią;)
oceń post 2 2 zgłoś do moderacji
2016-11-20 22:53 80%
9

odpowiedziano ponad rok temu przez pisorek
Co za gaonie na niego głosują. Jestem Pisowcem, ale tego Pana nie lubię i nigdy nie widziałem go w Elblągu, ani żeby coś zrobił. Taki dziwny twór...
odpowiedz oceń post 8 2 zgłoś do moderacji
2016-11-21 09:19 78%
10

odpowiedziano ponad rok temu przez xzzzz
żenada roku!!!!
odpowiedz oceń post 7 2 zgłoś do moderacji
2016-11-23 15:42 0%
11

odpowiedziano ponad rok temu przez potencjał48
"Elbląg dzięki PiS staje się miastem z olbrzymim potencjałem" - porażające!
Niech poda chociaż jedną swoją zasługę czy Wilka rozkwitu tego potencjału.
odpowiedz oceń post 0 2 zgłoś do moderacji
dodaj odpowiedź