1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Bardzo dziękuję wszystkim za pozytywne komentarze, za te pozostałe nie dziękuję. Ta polemika nie musiała mieć miejsca, świadczy ona tylko o poziomie naszych niektórych kandydatów. Nie znam Pana Adriana i nie miałem z nim do czynienia ale już wiem, że to nie jest mój typ na Prezydenta. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. Ps. Liczę na Państwa głosy w Niedzielę.
odpowiedz |
oceń post
26
10
|
zgłoś do moderacji
|
2
niech pan w koncu przestanie zrywac i zaklejac innych bo trafi pan w koncu do sądu
odpowiedz |
oceń post
7
22
|
zgłoś do moderacji
|
3
za takie oszczerstwa oburzony sam możesz trafić do sądu. Przemyśl coś zanim napiszesz.
oceń post
15
3
|
zgłoś do moderacji
|
4
Panie Marku wiadomo było, że odwołanie Pana ze stanowiska dyr. MPO byla decyzją polityczną Pana Wilka. Szkoda, bo ten Pan nie liczy się ani z miastem, ani z jego mieszkańcami. Przedkłada interes prywatny ponad dobro miasta. Bo jak nazwać decyzję, kiedy udowadnia Pan, że Spółka wychodzi na prostą, a później wchodzi kolejny dyr. z nepotycznego nadania obecnie urzędującego Prezydenta i firma nagle jest w tak kiepskiej kondycji, że zamierza wyprzedawać majątek. Jeśli Pana kwalifikacje, które przeczytałem, były niskie, to proszę, aby Pan Wawryn przypomniał o swoich kwalifikacjach, to je porównamy. Kwalifikacje są jednak bez znaczenia, jeśli ktoś jest kompetentny, bo umiejętności menedżerskie można nabyć w trakcie pracy zawodowej, o ile piastuje się ważne stanowiska. Niestety dla ludzi z PiSu to bez znaczenia, pokazali to niedawno trzej posłowie PiSu, jak dbają o kraj i jego budżet!
odpowiedz |
oceń post
24
7
|
zgłoś do moderacji
|
5
Prawda jest w artykule o finansowaniu partii na stronie głównej - tam odsyłam zaineresowanych. Tam jest najlepsze CV i rekomendacje do obejmowana stołków. Wy naprawdę myślicie, że pogrywacie z chłopaczkami i idiotami??? Będzie bolało!!!
odpowiedz |
oceń post
6
17
|
zgłoś do moderacji
|
6
NIE STRASZ NIE STRASZ BO SIĘ ...... wiesz......
oceń post
13
7
|
zgłoś do moderacji
|
7
Chłopaczku do rzeczy, jak masz o czym mówić to mów. Nie bierzesz jednego pod uwagę, że są osoby nieskazitelnie czyste i tu niestety twoja porażka, chyba że ktoś coś wymyśli bo jak wiemy to ostatnio i takie zdarzenia miały miejsce. Pozdrawiam wilka.
odpowiedz |
oceń post
14
10
|
zgłoś do moderacji
|
8
Marku nie wiem czemu zniżyłeś sie i wdałeś w ten dialog, to bez sensu i nie w twoim stylu, ten chłopak to nie ta półka jak zwykłeś mówić ale pewnie wiesz co robisz. A pan Adrian jak widać nie wie z kim tańczy.
odpowiedz |
oceń post
17
8
|
zgłoś do moderacji
|
9
Bestronnie,- Oj nieładnie panie Megier, nieładnie- czy zazdrość za panem przemawia, że pana wykształcenie jest chyba skromniejsze i bez pasji.Mam nadzieje, że to tylko brak doświadczenia.
odpowiedz |
oceń post
19
8
|
zgłoś do moderacji
|
10
Nie wiem co takiego zachwycającego jest w CV Pilichowskiego? Niczym nadzwyczajnym pochwalić się nie może. NIESTETY. Może warto zejść na ziemię? Z czym do ludzi?
odpowiedz |
oceń post
10
18
|
zgłoś do moderacji
|
11
Tola dawaj swoje, byle prawdziwe, bedziem podziwiać jeśli potrzebujesz podziwiania ;) albo dawaj zdjęcie. Chyba nie chodzi tutaj o chwalenie się tylko o odpowiedź i prawdę. Przeczytaj artykuł zanim napiszesz :)
oceń post
11
7
|
zgłoś do moderacji
|
12
no właśnie niczym szczególnym Pilichowski pochwalić się nie może
oceń post
7
10
|
zgłoś do moderacji
|
13
no właśnie niczym szczególnym Pilichowski pochwalić się nie może
oceń post
7
9
|
zgłoś do moderacji
|
14
Tola ty się pochwal. Ciągle nie rozumiesz że tu nie chodzi o chwalenie tylko zdementowanie zarzutów. A może ty nie rozumiesz tego słowa? sprawdź w słowniku
oceń post
9
4
|
zgłoś do moderacji
|
15
Prawo Panie Pilichowski!! Nie wolno przemilczać krętactw i pomówień.
odpowiedz |
oceń post
16
5
|
zgłoś do moderacji
|
16
Chyba wszyscy wyborcy mają bielmo na oczach-nie widzicie i nie chcecie słyszeć tych bredni, braku kompetencji-co to za argumenty;wykształcenie prawnicze???? dyrektor zarządzający spółką godpodarczą i ośmielający jeszcze komentować.....
Plują nam w twarz a wszyscy się oblizują...ohyda
odpowiedz |
oceń post
5
13
|
zgłoś do moderacji
|
17
16 komentarzy - jedna i ta sama osoba , 6 komentarzy - to samo, tylko nick za każdym razem inny, dalej nie chce mi się liczyć, normalne żal, żal i jeszcze raz żal...
odpowiedz |
oceń post
2
3
|
zgłoś do moderacji
|