najwięcej postów 60 dninajwięcej postówostatnio dodanenajlepiej ocenianenajlepiej oceniane 60 dniostatnio dodane odpowiedzi
Witamy na forum serwisu elblag.net. Obecnie forum nastawione jest na tematykę związaną z uruchomionymi serwisami. Jego treść tworzą wątki założone przez użytkowników oraz komentarze dodane do artykułów. Zapraszamy do dyskusji :-)
Sugestie, opinie, zgłaszanie błędów prosimy kierować tutaj. Korzystanie z forum oznacza akceptację regulaminu. Redakcja nie odpowiada za wypowiedzi dodane przez użytkowników.
Zastrzegamy sobie prawo do moderowania i przechowywania zablokowanych komentarzy.
+ dodaj odpowiedź
data dodaniaocena

ogólna rozmowa

wszystkie ogólne tematy, główny kanał forum zakładaj nowe wątki, zaczynaj dyskusję...
Redakcja elblag.net
2014-11-13 11:59 59%

Marek Pilichowski odpowiada Adrianowi Megerowi

rozpoczęty ponad rok temu przez Redakcja elblag.net

W dniu wczorajszym tj. 12.11.2014 obejrzałem jeden z materiałów filmowych upubliczniony przez Państwa portal. Materiał dotyczył debaty kandydatów na Prezydenta Miasta Elbląga. W jednej z wypowiedzi, pan kandydat na Prezydenta Adrian w sposób lekceważący, wybiórczy i wprost wywołał moją osobę informując opinię publiczną jakobym pełnił funkcję dyrektora MPO sp. z o.o. bez kompetencji zawodowych, a jedynie jako tancerz.

Taka sytuacja w 'przeddzień' wyborów wydaje się być celową chęcią zdeprecjonowania mnie, jako kandydata do Rady Miasta Elbląga.

Taniec jest jedną z moich życiowych pasji i nie wstydzę się tego, bo i nie ma czego, jednak nie taniec był i jest podstawą moich kwalifikacji zawodowych. Dziwi mnie swoboda wypowiedzi pana Adriana, który jak można zauważyć, nie podjął wysiłku sprawdzenia doświadczenia zawodowego i wykształcenia osoby, którą wywołuje publicznie tonem lekceważącym pomijając podstawowe fakty dotyczące tematu rozmowy.

Mając powyższe na względzie oraz mając prawo i chcąc zdementować insynuacje jakobym jedynie jako tancerz, bez kwalifikacji prowadził jedną z najważniejszych spółek miejskich, przesyłam w załączeniu swoje cv licząc na to, że rzetelność dziennikarska Państwa portalu spowoduje pojawienie się zarówno mojego listu do Państwa jak i załączonego cv.

Jednocześnie nasuwa się pytanie jakimi osiągnięciami zawodowymi, a może jakimiś sportowymi może pochwalić się pan kandydat na Prezydenta Adrian?

Marek Pilichowski

oceń wątek 105 74 zgłoś do moderacji
2014-11-13 15:56 72%
1

odpowiedziano ponad rok temu przez Marek Pilichowski
Bardzo dziękuję wszystkim za pozytywne komentarze, za te pozostałe nie dziękuję. Ta polemika nie musiała mieć miejsca, świadczy ona tylko o poziomie naszych niektórych kandydatów. Nie znam Pana Adriana i nie miałem z nim do czynienia ale już wiem, że to nie jest mój typ na Prezydenta. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. Ps. Liczę na Państwa głosy w Niedzielę.
odpowiedz oceń post 26 10 zgłoś do moderacji
2014-11-13 16:02 24%
2

odpowiedziano ponad rok temu przez oburzony
niech pan w koncu przestanie zrywac i zaklejac innych bo trafi pan w koncu do sądu
odpowiedz oceń post 7 22 zgłoś do moderacji
2014-11-13 18:51 83%
3
odpowiedziano ponad rok temu przez pomocnik
za takie oszczerstwa oburzony sam możesz trafić do sądu. Przemyśl coś zanim napiszesz.
oceń post 15 3 zgłoś do moderacji
2014-11-13 17:03 77%
4

odpowiedziano ponad rok temu przez Makaron
Panie Marku wiadomo było, że odwołanie Pana ze stanowiska dyr. MPO byla decyzją polityczną Pana Wilka. Szkoda, bo ten Pan nie liczy się ani z miastem, ani z jego mieszkańcami. Przedkłada interes prywatny ponad dobro miasta. Bo jak nazwać decyzję, kiedy udowadnia Pan, że Spółka wychodzi na prostą, a później wchodzi kolejny dyr. z nepotycznego nadania obecnie urzędującego Prezydenta i firma nagle jest w tak kiepskiej kondycji, że zamierza wyprzedawać majątek. Jeśli Pana kwalifikacje, które przeczytałem, były niskie, to proszę, aby Pan Wawryn przypomniał o swoich kwalifikacjach, to je porównamy. Kwalifikacje są jednak bez znaczenia, jeśli ktoś jest kompetentny, bo umiejętności menedżerskie można nabyć w trakcie pracy zawodowej, o ile piastuje się ważne stanowiska. Niestety dla ludzi z PiSu to bez znaczenia, pokazali to niedawno trzej posłowie PiSu, jak dbają o kraj i jego budżet!
odpowiedz oceń post 24 7 zgłoś do moderacji
2014-11-13 17:38 26%
5

odpowiedziano ponad rok temu przez Beka z PO
Prawda jest w artykule o finansowaniu partii na stronie głównej - tam odsyłam zaineresowanych. Tam jest najlepsze CV i rekomendacje do obejmowana stołków. Wy naprawdę myślicie, że pogrywacie z chłopaczkami i idiotami??? Będzie bolało!!!
odpowiedz oceń post 6 17 zgłoś do moderacji
2014-11-13 18:55 65%
6
odpowiedziano ponad rok temu przez ale strach
NIE STRASZ NIE STRASZ BO SIĘ ...... wiesz......
oceń post 13 7 zgłoś do moderacji
2014-11-13 18:49 58%
7

odpowiedziano ponad rok temu przez spox
Chłopaczku do rzeczy, jak masz o czym mówić to mów. Nie bierzesz jednego pod uwagę, że są osoby nieskazitelnie czyste i tu niestety twoja porażka, chyba że ktoś coś wymyśli bo jak wiemy to ostatnio i takie zdarzenia miały miejsce. Pozdrawiam wilka.
odpowiedz oceń post 14 10 zgłoś do moderacji
2014-11-13 18:54 68%
8

odpowiedziano ponad rok temu przez ZOYA
Marku nie wiem czemu zniżyłeś sie i wdałeś w ten dialog, to bez sensu i nie w twoim stylu, ten chłopak to nie ta półka jak zwykłeś mówić ale pewnie wiesz co robisz. A pan Adrian jak widać nie wie z kim tańczy.
odpowiedz oceń post 17 8 zgłoś do moderacji
2014-11-13 19:44 70%
9

odpowiedziano ponad rok temu przez wniosek
Bestronnie,- Oj nieładnie panie Megier, nieładnie- czy zazdrość za panem przemawia, że pana wykształcenie jest chyba skromniejsze i bez pasji.Mam nadzieje, że to tylko brak doświadczenia.
odpowiedz oceń post 19 8 zgłoś do moderacji
2014-11-13 20:20 36%
10

odpowiedziano ponad rok temu przez tola
Nie wiem co takiego zachwycającego jest w CV Pilichowskiego? Niczym nadzwyczajnym pochwalić się nie może. NIESTETY. Może warto zejść na ziemię? Z czym do ludzi?
odpowiedz oceń post 10 18 zgłoś do moderacji
2014-11-13 20:26 61%
11
odpowiedziano ponad rok temu przez ;)
Tola dawaj swoje, byle prawdziwe, bedziem podziwiać jeśli potrzebujesz podziwiania ;) albo dawaj zdjęcie. Chyba nie chodzi tutaj o chwalenie się tylko o odpowiedź i prawdę. Przeczytaj artykuł zanim napiszesz :)
oceń post 11 7 zgłoś do moderacji
2014-11-13 21:31 41%
12
no właśnie niczym szczególnym Pilichowski pochwalić się nie może
oceń post 7 10 zgłoś do moderacji
2014-11-13 21:31 44%
13
no właśnie niczym szczególnym Pilichowski pochwalić się nie może
oceń post 7 9 zgłoś do moderacji
2014-11-14 06:57 69%
14
odpowiedziano ponad rok temu przez dzik
Tola ty się pochwal. Ciągle nie rozumiesz że tu nie chodzi o chwalenie tylko zdementowanie zarzutów. A może ty nie rozumiesz tego słowa? sprawdź w słowniku
oceń post 9 4 zgłoś do moderacji
2014-11-13 20:46 76%
15

odpowiedziano ponad rok temu przez Krzyś
Prawo Panie Pilichowski!! Nie wolno przemilczać krętactw i pomówień.
odpowiedz oceń post 16 5 zgłoś do moderacji
2014-11-13 21:39 28%
16

odpowiedziano ponad rok temu przez blebleble
Chyba wszyscy wyborcy mają bielmo na oczach-nie widzicie i nie chcecie słyszeć tych bredni, braku kompetencji-co to za argumenty;wykształcenie prawnicze???? dyrektor zarządzający spółką godpodarczą i ośmielający jeszcze komentować.....
Plują nam w twarz a wszyscy się oblizują...ohyda
odpowiedz oceń post 5 13 zgłoś do moderacji
2014-11-14 18:29 40%
17

odpowiedziano ponad rok temu przez :(
16 komentarzy - jedna i ta sama osoba , 6 komentarzy - to samo, tylko nick za każdym razem inny, dalej nie chce mi się liczyć, normalne żal, żal i jeszcze raz żal...
odpowiedz oceń post 2 3 zgłoś do moderacji
dodaj odpowiedź