1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Arogancja i obłuda PISu nie zna granic. Posuną się do wszystkiego aby otumanić i oszukać ludzi. Oficjalnie Palikot to zły- oczernił Prezydenta Lecha ale dla osiągnięcia władzy jest bardzo dobry. A ojciec Rydzyk to przyklepie
odpowiedz |
oceń post
11
12
|
zgłoś do moderacji
|
2
Maria Kosecka zrobiła bardzo wiele dla elblążan a chamstwo Wilka widać w jego wypowiedziach. Ma czarną listę, ma haki na każdego, tylko tym potrafi się zajmować. Z Elblągiem będzie tak jak z Elsinem - chyba, że powiemy mu won!!
odpowiedz |
oceń post
12
15
|
zgłoś do moderacji
|
3
Wilk nie cofnie się przed niczym, by dojść do władzy-obrzydliwe metody! NIGDY NIE ZAGŁOSUJĘ NA PIS!!!! To ludzie bez klasy!!!!
odpowiedz |
oceń post
18
14
|
zgłoś do moderacji
|
4
Jak wynika z nagrań, to Pan Wilk dużo wie o przekrętach w UM i nie tylko, to ja się pytam gdzie są doniesienia do prokuratury "w sprawie" lub "przeciwko" ?
Błazenada. Wyborcy - ochrońcie to miasto przed Panem Wilkiem. Dla naszego dobra.
odpowiedz |
oceń post
7
13
|
zgłoś do moderacji
|
5
Nie można pozwolić na bezkarne obrażanie i oczernianie innych. Wilk pokazał jaki jest naprawdę i takiego prezydenta w naszym mieście nie chcemy mieć! Za obelgi wobec P. Koseckiej i innych o których mowa była w nagraniu Wilk powinien zostać ukarany!!!
odpowiedz |
oceń post
14
15
|
zgłoś do moderacji
|
6
Madzia to nie Białoruś i poskarż się tym cymbałom co puścili ten film a nie masz pretensję o to o czym ktoś rozmawia prywatnie .
odpowiedz |
oceń post
10
14
|
zgłoś do moderacji
|
7
Osoba kandydująca na najwyższe stanowisko w mieście powinna uważać na to co mówi i nawet jeżeli coś o kimś myśli powinna ugryźć się w język. TO WSTYD i HAŃBA, aby kandydat na prezydenta tak się wyrażał!!!!!
oceń post
12
13
|
zgłoś do moderacji
|
8
bo masz rację, ja też bym nie chciał by ktoś nagrał moje rozmowy, gdy czujemy się bezpieczni w gronie przyjaciół (każdy wtedy mówi trochę "innym" językiem). Chciałbym posłuchać Madzi w takiej czy np. intymnej sytuacji, gdy nie zdaje sobie sprawy że jakiś "przyjaciel" ja nagrywa. Madziu nie ma świętości słyszałem wysokich duchownych podobnie dyskutujących.
oceń post
9
10
|
zgłoś do moderacji
|
9
Nie popieram Wilka z tymi komentarzami, ale o Koseckiej to wg mnie prawda, popatrzcie na sesje z poprzedniej rady, a szczególnie tej gdzie broniła Lewandowskiego powagą przewodniczącej komisji. I kto tu kłamie? A co byłoby gdyby Wilk powiedział:słodka i rozkoszna Marysia często robi ups i jak ładnie jej z tą głupiutką minką, aż bym ją cała wycałował? TO SAMO A INACZEJ! A ty jak komentujesz przeciwników politycznych może masz prywatne nagranie? opublikuj je i wtedy pogadamy, bo ja słyszałem parę razy troszkę inny język twoich wypowiedzi (taki bardziej męski)
odpowiedz |
oceń post
12
15
|
zgłoś do moderacji
|
10
Czarna lista i sugerowanie żeby Elblążanin się wyprowadził z miasta , bo Wilk do nie lubi to są demokratyczne metody czy bolszewizm i najbardziej parszywe metody Ubeckie ? Jak zostanie prezydentem to ilu ludziom zniszczy życie i zmusi do wyprowadzki??
odpowiedz |
oceń post
9
12
|
zgłoś do moderacji
|
11
A ja jako była elblążanka mam nadzieje, że wybory prezydenckie wygra P. Gelert bo jej naprawdę zależy na dobru mieszkańców. Jeśli wygra ten PISOwiec, cham i prostak bo inaczej go nazwać po wysłuchaniu nagrania nie można, to wrócę do Elbląga i zorganizuje referendum, żeby go wyp......ć, tak jak zrobil to on !!! Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie :):)
odpowiedz |
oceń post
16
21
|
zgłoś do moderacji
|
12
gdansk niech się zajmie swoimi włodarzami
oceń post
9
14
|
zgłoś do moderacji
|
13
ty to sobie możesz organizować kąpiel w misce
oceń post
0
4
|
zgłoś do moderacji
|
14
A ja się wyprowadzam, opuszczam granice PL gdyż: PONIEWAŻ. W Elblągu zostaną emeryci, bedą się leczyć w naszym dużym szpitalu z nowym skrzydłem, a stare wygi będę sie bić o ogródki działkowe i miejsca parkingowe. W Elblągu drogi zrobią za 2 lata, PIS pogoni rusków w tym Kaliningrad zamknie się na nasze miasto i gówno tu bedzie - przejazdówka do Gdańska. Taaaa komunikacja będzie za darmo? Jasne! i nie będzie niczego.
oceń post
1
3
|
zgłoś do moderacji
|
15
"W związku z tym zamierzam ta sprawę skierować w stosownym trybie na drogę postępowania sądowego"- bez sensu przecież to prywatna rozmowa a nie publiczne pomówienie
odpowiedz |
oceń post
10
14
|
zgłoś do moderacji
|
16
Ci, którzy poprawnie wypowiadają się o Wilku w ogóle go nie znają. To menda, sprzedawczyk, dwulicowiec a nie pis-owiec. Jego program wyborczy to metody KGB i wyrzucic wszystkich na bruk. Szykanowanie, obrazanie i zastraszanie-cały Wilk. Poza tym to nierób i prostak - zresztą słychac, widać i czuć. Brak mu cywilnej odwagi, zeby porozmawiać z ludźmi, wszystko za ich plecami. A jak dochrapał się stanowiska prezesa?...Namówił, kiedy był magazynierem pijaczyną i nierobem, inwalidów, zeby na niego zagłosowali , bo obecni prezesi o nich nie dbają. Ludzie mu zaufali, później zastraszani, ze się z kazdym policzy, jak ktoś będzie przeciwko niemu. Wykończył nerwowo ludzi i firmę...szkoda słów
odpowiedz |
oceń post
11
9
|
zgłoś do moderacji
|
17
Niech Pani Kosecka tak nie przeżywa ,poniekąd Wilk mówił prawdę . Może niech Pani Kosecka powie gdzie pracuje jej synowa , i jak tą pracę zdobyła
odpowiedz |
oceń post
17
10
|
zgłoś do moderacji
|
18
Jak to, dostała prace w ELBLĄGU? Też jestem za tym aby ujawnić jak się w Elblągu dostaje prace... hym ... jak domniemywam - zapewne po protekcji, sex afery nie wchodza w grę poniewaz gimnazjalistki robią konkurencję hihihi.
oceń post
0
4
|
zgłoś do moderacji
|
19
Egon Olsen ożył i wcielił się w radnego z Koszmalina i słynnej Bandyckiej Szkoły Humorystycznej!
odpowiedz |
oceń post
2
3
|
zgłoś do moderacji
|
20
Dziwny jest li ten Elbląg ,gdzie radni byle do władzy się dorwać ,jeno barwy zmieniają . Która opcja ma większe poparcie , z tej listy startuje na radnego .Toć powszechnie wiadomo że Pani Kosecka z ramienia PiS też była radną , jeno coś tam nie wyszło bo władzy dali jej za mało .Nic się Marysia nie nauczyła , i byłych kolegów z PiS do sądów chce podać . Ale oni chyba wiedzą co mówią , nawet prywatnie , bo poznali się na Marysi .
odpowiedz |
oceń post
16
12
|
zgłoś do moderacji
|
21
Marysia była jedną z wielu kandydatów z Komitetu łączy nas elbląg, tam był PIS,Unia Wolności ,Solidarność i mniejsze prawicowe komitety,PIS zawsze jej robił pod górkę - dlaczego bo ona własnymi drogami chodzi ,robi to co uważa za najlepsze dla mieszkańców - wytyczne partyjne nigdy ją nie interesowały .Możecie pluć ile chcecie i tak swoje zrobi.Sprawa SADOWA JEST PEWNA NA BANK - NIE ODPUŚCI
odpowiedz |
oceń post
13
12
|
zgłoś do moderacji
|
22
Panie Wilk to gdzie ty kurwa mać byłeś będąc radnym i nic nie robiłeś tylko oczko przymykałeś bo sam żeś brał udział w cyrku
odpowiedz |
oceń post
11
12
|
zgłoś do moderacji
|
23
To Pani Kosecka zawsze obraża i obrażała ludzi, chociażby byłych, niestety, pracowników ELZAMU, dbała z mężulkiem tylko o kasę dla rodzinki, a nie wtedy chyba nawet studiów nie mieli....i nie jestem pewien czy maturę zdali, żałosna jest ta pazerna baba!!!
odpowiedz |
oceń post
3
9
|
zgłoś do moderacji
|
24
PANI KOSECKA ........... ,I BO NIE CHCE SIE PANI SŁUCHAĆ.
odpowiedz |
oceń post
1
5
|
zgłoś do moderacji
|
25
Wszyscy skupiają się, że rozmowa była prywatna. To , że lokalny polityk kłamie i obraża w niecenzuralnych słowach swoich przeciwników politycznych jakoś nikomu nie przeszkadza. Co za obłuda. A skąd wszyscy tak doskonale wiecie, że była to rozmowa prywatna? Bo powiedział to KŁAMCA WILK!!!!
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|