1
odpowiedziano ponad rok temu przez
a czym się zajmował Nowaczyk albo Strzelec pani radna?????
odpowiedz |
oceń post
11
24
|
zgłoś do moderacji
|
2
Myślę że autorka powinna rozpocząć akcję stop dopalaczom, od przykładu osobistego -POtem wypadałoby nazwać jeden z autobusów "Maria Kosecka" i wyznaczyć mu trasę okrężną wokół jakiegoś ronda. Korzyść dla miasta murowana pod warunkiem że kierowca nigdy nie otworzy drzwi dla pasażerki
https://www.youtube.com/watch?v=Z8btJPu4aHA
odpowiedz |
oceń post
11
34
|
zgłoś do moderacji
|
3
Bosze - Maria, ręce opadają i nie tylko ręce...
odpowiedz |
oceń post
8
18
|
zgłoś do moderacji
|
4
Może Pan sobie pluć do woli , nagrywać ,insynuować na temat Pani Marii - to nie zmieni mojej opinii ,dobrej podkreślam na jej temat .A Panu życzę więcej pokory ,szacunku dla drugiego człowieka i przede wszystkim dobrego zdrowia - bo ono chyba szwankuje
odpowiedz |
oceń post
29
8
|
zgłoś do moderacji
|
5
Styl rządów Wilka mi nie odpowiada, ale to, że osłabił poziom bezpieczeństwa w mieście zasługuje wręcz na sąd. Zaniechanie walki z patologią oraz popisy ze Strażą Miejską stawiają tego, pożal się Boże, Prezydenta w bardzo złym świetle. Ale przecież od dawno wiadomo, że nazwa partii nie ma nic wspólnego z rzeczywistością i działaniem jej członków.
odpowiedz |
oceń post
31
4
|
zgłoś do moderacji
|
6
Pani Kosecka liczy na pikiety czy zrobi trójki klasowe ? Na skutek tych jałowych spotkań pojawiły siś środki na dyżury na rzece ale .......Pani Radna Bez Radna przez 4 lata od zamknięcia basenu nie umiała takiego wniosku złożyć? I oto ktoś pozbawiony podstawowej wiedzy i zaradności chce pouczać kogoś kto robi za nią to czego sama w swoim zadufaniu nie umiała zrobić ? POuczający przykład zaburzeń pojmowania rzeczywistości....
oceń post
1
15
|
zgłoś do moderacji
|
7
patrząc na Panią radną można odnieść wrażenie, że permanentnie prowadzi kampanie wyborczą.
odpowiedz |
oceń post
6
22
|
zgłoś do moderacji
|
8
Pseudo prezydenta jak zawsze zajety tylko soba! Wstyd dla naszego miasta, ze mamy prezydenta obojętnego na sprawy miasta!
odpowiedz |
oceń post
30
6
|
zgłoś do moderacji
|
9
Ten pan Wilk nie ogarnia nawet, przyjętych przez poprzedniego prezydenta, terminów oddawania dróg 503 i 504, a co dopiero rozwiązywanie bieżących problemów. Stwarzane są nowe problemy, bo przecież ktoś z UM wydał pozwolenie na prowadzenie TEJ działalności, czyż nie tak?
odpowiedz |
oceń post
34
6
|
zgłoś do moderacji
|
10
Może przed pisaniem bzdur warto przeczytać ustawę o swobodzie działalności gospodarczej ? Albo może Ewidencję Działalności Gospodarczej prowadzoną elektroniczne w Warszawie ? POzwolenia to sobie można wydawać w Korei w Polsce obowiązuje unijna zasada swobody prowadzenia działalności a ilość koncesji ciągle spada. Tylko te na alkohol wydaje UM o ile wiem...
oceń post
2
29
|
zgłoś do moderacji
|
11
pani Kosecka gówno mnie obchodzą automaty do gier a tym bardziej dopalacze ja się pani pytam dlaczego na ZAWODZIU nie ma patrol POLICJI i Straży Miejskiej ?????
odpowiedz |
oceń post
7
19
|
zgłoś do moderacji
|
12
...a co robiła większość w radzie za Prezydenta Nowaczyka? Tak raptownie zrobiło się niebezpiecznie i źle w naszym mieście?...żenujące teksty M. Koseckiej. Zapomniał wół jak cielęciem był...nie przyniesie to Pani M. Koseckiej głosów, a wręcz przeciwnie...
Myślę takie działanie radnej to spływające polecenia z wierchuszki...
odpowiedz |
oceń post
6
19
|
zgłoś do moderacji
|
13
Lewatywo, po Elblągu krąży informacja, że regularnie współżyjesz z odkurzaczem, a wczoraj robiłes sobie lewatywę rurą do odkurzacza. Czy to prawda?
odpowiedz |
oceń post
11
3
|
zgłoś do moderacji
|
14
POdziwiam twoją inwencję seksualną i POwodzenia . Chcesz granaty obronne ? Rozerwiesz się trochę a w Elblągu będzie mniej śmierdziało ,,,,
oceń post
1
11
|
zgłoś do moderacji
|
15
Jak stąd wyjedziesz na pewno przestanie śmierdzieć, a póki zbawiaj sie ze swoją dziewczyną jak ma na imię Philips czy Zelmer?
oceń post
5
2
|
zgłoś do moderacji
|
16
Bardzo interesujące doświadczenie masz drogi urologu ale nie zajmuj się już mną idź się PObawić ze swoim "Haremem" tylko sprawdź najpierw klasę ochronności żeby cię która z "kochanek" nie popieściła zmiennym 230 v.
oceń post
1
7
|
zgłoś do moderacji
|
17
A ja myślałem że Pani Kosecka zaprzestanie pisania tych swoich wypocin po ostaniej walce na komisji bezpieczeństwa. Według Radnej Koseckiej teraz wszystko jest b......, a za rządów PO Elbląg był miastem mlekiem i miodem płynącym..... Żałosne, Pani Radna może łebki od śledzi na pamięć warto pojeść?
odpowiedz |
oceń post
3
12
|
zgłoś do moderacji
|
18
Rok rządów tymczasowego Prezydenta J.Wilka: podpinanie się pod inwestycje zapoczątkowane przez poprzedników, całkowita bezradność w przyciąganiu inwestorów, brak koncepcji i wizji rozwoju miasta. To prezydentura zaniechań, uników i braku pomysłów. Ponadto, zamkniecie wystawy w Galerii EL.
odpowiedz |
oceń post
8
3
|
zgłoś do moderacji
|