1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Nie wiem czy chodzi o fakt, czy jest okazja żeby napisać za, 15 miesięcy wybory. Redakcja już zrobiła z ML ( nie mylić z Mercedesem ) porządek
odpowiedz |
oceń post
6
6
|
zgłoś do moderacji
|
2
Pani Radna- Wy za nic nie czujecie się odpowiedzialni? Nic do bani? Zabierz się .... kobieto do roboty!
odpowiedz |
oceń post
10
34
|
zgłoś do moderacji
|
3
Menda referendalna. Analfabeta. Przestępca i wyrokowiec. IQ na poziomie ociężałości umysłowej. Uważa się za najmądrzejszego forumowicza , mentora i znawcę wszystkich spraw i tematów. W rzeczywistości idiota ziejący nienawiścią do wszystkich, którzy myślą inaczej niż on. Powinien mieć szlaban redakcyjny na możliwość zamieszczania swoich wypocin.
odpowiedz |
oceń post
12
6
|
zgłoś do moderacji
|
4
Myślę, że redakcja banuje wszystkie mendy i niedługo "dobry znajomy" przeminie z wiatrem :-)
oceń post
4
6
|
zgłoś do moderacji
|
5
Nazwijmy rzeczy po imieniu.Pan Lewandowski zastosował groźbę karalną(dla tych, którzy wiedzą,co napisał).Licze,że pan radny zgłosi tę sprawę do prokuratury.Ja bym zgłosił natychmiast.pan lewandowski pisze codziennie o "biciu w mordę", "cyklonie B" ,wyzywa ludzi, stosuje groźby.MOże w końcu ktoś by zareagował tak, jak ten osobnik na to zasługuje? Sądzę,że każdy,komu grożono by śmiercią dziecka, postąpił by właśnie tak.
odpowiedz |
oceń post
24
5
|
zgłoś do moderacji
|
6
Groźby nawet takie na forum internetowym są karane. Mam nadzieje, że panem Lewandowskim Policja szybko się zajmie. Trzeba walczyć z chamstwem. Brawo dla Radnej Koseckiej za odważny artykuł i właśnie dlatego jest Pani najbardziej cenionym Radnym w Elblągu. Gratuluję wygranej :)
odpowiedz |
oceń post
33
10
|
zgłoś do moderacji
|
7
Przegoncie z miasta popaprancow gdzie pieprz rosnie, albo na Machu Picchu, Tusk tam juz byl wiec niech wiec jedzie tam z tymi swoimi aferzystami z PO, chociaz, czy aby tubylcy by ich zechcieli?
odpowiedz |
oceń post
1
3
|
zgłoś do moderacji
|