1
odpowiedziano ponad rok temu przez
niech jeszcze zwróci uwagę na brak papieru toaletowego w pociągu. Żenująca kobieta -polityk.
odpowiedz |
oceń post
26
6
|
zgłoś do moderacji
|
2
Kosecka ty zamów sobie grobowiec i z tymi pieskami niech cię pochwają miłosniczko....obłudna ,hipokrytko!!
odpowiedz |
oceń post
24
6
|
zgłoś do moderacji
|
3
Marysiu a Ty olejek w głowce to Ty masz? Czy to jest najważniejsze w Elblągu?
odpowiedz |
oceń post
23
6
|
zgłoś do moderacji
|
4
Nie musi byc najważniejsze, ale istotne, ze jest ważne dla wielu
oceń post
1
10
|
zgłoś do moderacji
|
5
kobieta porażka jak całe po
odpowiedz |
oceń post
19
6
|
zgłoś do moderacji
|
6
DEB.ile wybrali ja i wszyscy męczą sie hahaha
odpowiedz |
oceń post
12
3
|
zgłoś do moderacji
|
7
Pani nieporadna dla kogo to grzebowisko tylko dla psów i kotów ? Czy będzie można pogrzebać rybkę albo patyczaka ? Czy kości po kurczaku też będzie można złożyć - ja np. bardzo lubię kurczaki.
odpowiedz |
oceń post
16
6
|
zgłoś do moderacji
|
11
Najlepiej krematorium zbudować i trzymać w domu, szkoda tyerenu.
odpowiedz |
oceń post
3
4
|
zgłoś do moderacji
|
12
Jest to inicjatywa oddolna - dobrze ,ze radni wspierają tych co chcą coś zrobić,Jestem na tak .A krytykujacy może sami by dali przykład i popracowali na rzecz naszego miasta.A nie prześcigają się kto mocniej napluje
odpowiedz |
oceń post
3
7
|
zgłoś do moderacji
|
13
wprowadzić odpowiedniej wysokości podatek od czworonogów który pozwoli na budowę i utrzymanie grzebaliska ja nie mam psa ani kota nie mam też zamiaru za to płacić bo pani ma wizję - pomysł prosty doprowadzi do zmniejszenia ilości czworonogów w mieście ...jest tyle spraw ważnych, a może to tylko ja tak myślę???
odpowiedz |
oceń post
1
7
|
zgłoś do moderacji
|
14
Panie Piotrze, idąc Pana tokiem myślenia:
Nie mam roweru - nie płacę na ścieżki rowerowe
Nie mam auta - nie płacę za drogi
Nie umiem pływać - nie płacę za basen
Nie choruję - nie płacę za szpital
Nie boję sie bandytów - nie płacę na policję...
Toche głupia argumentacja.
oceń post
1
3
|
zgłoś do moderacji
|
15
kierownik to gdyby Rada Miasta wprowadziła dofinansowanie burdeli to Twoim tokiem rozumowania też byś bez dwóch zdań płacił chociaż z ich usług nie korzystasz, no chyba że korzystasz to zwracam honor.
oceń post
1
3
|
zgłoś do moderacji
|
16
Panie Kierowniku tok jest dobry tylko trzeba rozumować w odpowiedni sposób Pan pisze o typowej infrastrukturze potrzebnej do funkcjonowania społeczeństwa ja w społeczeństwie funkcjonuję i psa nie mam,córka moja ma chomika , za jego byt płacę ja i nie próbuję innych wciągać w te koszty ktoś choduje rybki i do kanalizacji wpuszcza brudną wodę i oczywiście za to płaci i też zapewne nie wciąga nikogo w koszty jakie przy tym ponosi jeśli chodzi o psy to należałoby zająć się problemem odchodów i psów biegających bez zabezpieczeń (właściciele mówią że ich psy są ok.nie gryzą to ja zapytam gdzie chowają się te psy które gryzą ) wiosna to dobry czas na pokazanie tego problemu tym którzy go nie widzą bardziej przyziemnych problemów jest masa i to powinno być troską - proponuję poszkać drugiego dna przekopując się przez grzebalisko
oceń post
1
3
|
zgłoś do moderacji
|
17
do "paranoja" - TAK bym płacił chociaż niekorzystam, Rada Miasta nie bierze się z powietrza, ktoś ich wybrał po to by rządzili miastem. Jako Obywatele musimy tak wybierać, aby radni reprezentowali nas.
Kolejna szansa za 4 lata. Jak się ustrój komuś nie podoba to są inne kraje.
do Pana Piotra - Ma Pan rację, tylko skoro umożliwiamy coś jednym nie możemy blokować tego innym. Co do grzebaliska - temat jest bardzo prosty, dajmy kilka hektarów miejskiej ziemi na opłotkach (jakoś kolejki chętnych do zakupu nie widać) lub nieużytków (np rekultywowane wysypisko) a za pogrzebanie zwierzaka bierzmy opłaty (tak jak na cmentarzu) - nie będzie obowiązku korzystania tylko możliwość.
Co do psów bez smyczy i kup - tu jest popis do działania dla straży miejskiej, Sopot sobie z tym poradził (najpierw pouczenia, później mandaty) to dlaczego Elbląg miałby sobie nie poradzić. Kilka mandatów w parkach i pójdzie fama że woreczki trzeba mieć.
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
18
Skoro umożliwiamy coś jednym nie możemy blokować tego innym. Dajmy przygłupom kilka hektarów miejskiej ziemi na opłotkach (jakoś kolejki chętnych do zakupu nie widać) lub nieużytków (np rekultywowane wysypisko) i niech sobie tam robią sodomę i gomorę a za wstęp na ten teren bierzmy opłaty (tak jak w burdelu) - nie będzie obowiązku korzystania tylko możliwość. :-D
oceń post
0
3
|
zgłoś do moderacji
|