1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Ciekawe co za ''młodzież'' która nie oszukujmy się ale w dupie ma politykę idzie o 7 rano żeby chodzić po mieście i drzeć mordę.. Jeszcze jakbycie poruszyli sprawę naszego miasta i prezydenta który zabrania ''wolności słowa'' to byłoby to w miarę logiczne. Ale wydaje mi się że to właśnie Wilczek wpadł na pomysł by niszczyć resztę przed wyborami i zrobić szum medialny w jakże popularnym programie pytanie na śniadanie :oo ech.. Widzisz i nie grzmisz..
odpowiedz |
oceń post
6
2
|
zgłoś do moderacji
|
2
hahahah przyszło uwaga - 9 osób, młodzieżówka PiS, młodzieżówka Nowej Prawicy i wiecznie żywy wódz myśli rewolucyjnej Mariusz Uljanowicz Lewandowski ze swoją kamerką ;)
odpowiedz |
oceń post
8
8
|
zgłoś do moderacji
|
3
buhahahahahahahahahahaha. Mam nadzieję, że Pan Lewandowski zamieści obszerny materiał z tego wydarzenia na youtube, jak to ma w zwyczaju!
oceń post
7
9
|
zgłoś do moderacji
|
4
Mariuszku, a nikt nie zabraniał Ci filmować i nagrywać tej wielkiej manifestacji ? :-D
oceń post
2
3
|
zgłoś do moderacji
|
5
Nagrałem ale sam marsz niestety wydarzeń na Starym Rynku już nie bo musiałem polecieć troszkę pożyć . Ale spoko spoko nikt nikomu niczego nie zabraniał nawet Policja zachowała
się bardzo fer przynajmniej do godziny 9 rano...Kondolencja dla Pana Koseckiego lekkiego życia to Pan nie masz.....
oceń post
1
4
|
zgłoś do moderacji
|
6
Większość komentarzy jest tak beznadziejna, że szkoda marnować wzrok. Widać że większość wpisów to osoby które popierają obecny rząd, który okrada społeczeństwo. Jak widać nikomu nie zależy na Polsce. Nasze społeczeństwo obudzi się jak będzie za późno.
odpowiedz |
oceń post
4
5
|
zgłoś do moderacji
|
7
Żeby obalić ten rząd to "kolego" trzeba myśleć głową a nie dupą i działać konstruktywnie a nie spacerować po Starówce i drzeć mordę !
oceń post
3
6
|
zgłoś do moderacji
|
8
Normalnie jakbym słuchał Urbana,,,, też mu się wydawało że uliczne pochody pod pomnik III Krzyży to błazenada.... Zafundować Panu czapkę z dzwoneczkami ?
oceń post
2
4
|
zgłoś do moderacji
|