1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Mariuszu Lewandowski czyja to wina? W tamtym roku oskarżałeś Nowaczyka, teraz oskarżysz Wilka?
odpowiedz |
oceń post
27
3
|
zgłoś do moderacji
|
2
Nie tylko Nowaczyka ,życzył złe rzeczy rodzinie Turleja,Kosecka też nękał.Tym dawno powinna zająć się policja
odpowiedz |
oceń post
17
4
|
zgłoś do moderacji
|
4
Szanowni debatujący pytanie o bezpieczeństwo Ciepłych Wód postawiłem Panu Prezydentowi wczoraj na 13 spotkaniu z mieszkańcami Elbląga. Pana Turelej jak rozumiem poza obruszeniem się na moją skromną osobę nie podjął w sprawie żadnych działań . Obowiązkiem Radnego jest działać a nie spać i czekać na kolejne ofiary, Sam zakaz kąpieli jak widać nie skutkuje pora zatem na inne działania i te działania powinien podjąć i Prezydent i Rada Miasta. Dziś jest kolejne spotkanie Prezydenta i temat powróci . Co do paragrafów to.................. Na dalszą bezkarność radzę nie liczyć bo prócz prawa karnego jest prawo cywilne a potrzeby schroniska dla zwierząt są spore i będziecie Panowie dumni zostając jego przymusowymi sponsorami.
odpowiedz |
oceń post
0
11
|
zgłoś do moderacji
|
5
Panie Lewandowski, tak z ciekawości, to ile Pan już spraw założył o zniesławienie, pomówienia, obrażanie godności, pisanie nie prawdy itp. ? Zastanawiam się czy więzienia nie pękną w szwach jak wygrasz wszystkie rozprawy, a schronisko elbląskie, psy w złotych klatkach będzie trzymać, albo nawet w 3 osobowych mieszkaniach ::)
oceń post
5
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
Nudny już jesteś, tylko sądami straszysz, weź się k...wa do uczciwej roboty a nie siedzisz i pierdoły wypisujesz calymi dniami. Już naprawdę nikogo nie obchodzisz tymi swoimi żałosnymi komentami, żygać mi się chce jak czytam te twoje pierdoły.
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
7
Nie czytaj zagraj w kierki skoro to co pisze cię przerasta. Drogi NIcki w sprawie cywilnej nikogo się nie sadza. Kwota paru tysięcy chyba nikogo też nie zrujnuje . Spoko spoko jest na co wydawać kase - jak tam byłem ostatnim razem szału nie było...
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
8
Jeżeli byli świadkowie to dla czego jemu nie pomogli?
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|