1
odpowiedziano ponad rok temu przez
ja tm lubię pizze z 3 pizzeri i dla mnie są najlepsze to aduś , leon i biesiadol
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
2
Don Corleone! Przepyszna pizza :)
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
3
Najlepsza pizze w miescie serwuje Oliwka i Mammamija. Bardzo dobre ciasto,swieze składniki i dobry ser. I co wazne pizza jest z pieca na drewno. Po ich pizzy nie jest mi ciężko na zoladku. Dodadtkowym atutem sa bardzo ladne wystroje wnętrz na przyzwoitym poziomie dla ludzi z poczuciem gustu i dobrego smaku. natomiast najgorsza pizza jaka jadlem w elblagu to w biesiadowo i adus. w biesiadowo składniki sa najniższej jakości,spalony ser w piecyku elektrycznym, w biesiadowo w lokalu panuje totalny syf, taka posiadowka dla menelstwa. w adusiu wala ogrom niskiej jakości sera szynka to chyba wyrob szynkopodobny
odpowiedz |
oceń post
0
4
|
zgłoś do moderacji
|
4
chodze do biesiadowa bardzo czesto i syfu nie widzialam. Poza tym zawsze jedzenie dobre jedyny minus dlugi czas oczekiwania ale juz sie przyzwyczailam pozdrawiam
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
5
Ja szczerze polecam Oregano na ul.Pomorskiej :)
odpowiedz |
oceń post
5
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
A ja lubię La Caprę. Cieniutkie ciasto tak jak we Włoszech, właściwa ilość składników. Nie zapycha.
Ale zdaję sobie sprawę, że większość Polaków preferuje polską odmianę pizzy tj.grube ciasto zalane wyrobem seropodobnym
odpowiedz |
oceń post
0
4
|
zgłoś do moderacji
|
7
Pizza z Mariano jest rewelacyjna
odpowiedz |
oceń post
0
3
|
zgłoś do moderacji
|
9
TYLKO I WYŁĄCZNIE STRZECHA!!!
odpowiedz |
oceń post
0
6
|
zgłoś do moderacji
|
10
"pierwsza współczesna pizza miała powstać w 1889" Miała powstać ? I co, powstała czy na zamiarach się skończyło ? Według innych źródeł pizza prawdopodobnie powstała w 1989 r. a nie miała powstać !!!
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
11
smak,zapach,tylko KAKTUS reszta daleko w tyle
odpowiedz |
oceń post