1
odpowiedziano ponad rok temu przez
ja tm lubię pizze z 3 pizzeri i dla mnie są najlepsze to aduś , leon i biesiadol
| odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
2
Don Corleone! Przepyszna pizza :)
| odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
3
Najlepsza pizze w miescie serwuje Oliwka i Mammamija. Bardzo dobre ciasto,swieze składniki i dobry ser. I co wazne pizza jest z pieca na drewno. Po ich pizzy nie jest mi ciężko na zoladku. Dodadtkowym atutem sa bardzo ladne wystroje wnętrz na przyzwoitym poziomie dla ludzi z poczuciem gustu i dobrego smaku. natomiast najgorsza pizza jaka jadlem w elblagu to w biesiadowo i adus. w biesiadowo składniki sa najniższej jakości,spalony ser w piecyku elektrycznym, w biesiadowo w lokalu panuje totalny syf, taka posiadowka dla menelstwa. w adusiu wala ogrom niskiej jakości sera szynka to chyba wyrob szynkopodobny
| odpowiedz |
oceń post
0
4
|
zgłoś do moderacji
|
4
chodze do biesiadowa bardzo czesto i syfu nie widzialam. Poza tym zawsze jedzenie dobre jedyny minus dlugi czas oczekiwania ale juz sie przyzwyczailam pozdrawiam
|
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
5
Ja szczerze polecam Oregano na ul.Pomorskiej :)
| odpowiedz |
oceń post
5
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
A ja lubię La Caprę. Cieniutkie ciasto tak jak we Włoszech, właściwa ilość składników. Nie zapycha.
Ale zdaję sobie sprawę, że większość Polaków preferuje polską odmianę pizzy tj.grube ciasto zalane wyrobem seropodobnym
| odpowiedz |
oceń post
0
4
|
zgłoś do moderacji
|
7
Pizza z Mariano jest rewelacyjna
| odpowiedz |
oceń post
0
3
|
zgłoś do moderacji
|
9
TYLKO I WYŁĄCZNIE STRZECHA!!!
| odpowiedz |
oceń post
0
6
|
zgłoś do moderacji
|
10
"pierwsza współczesna pizza miała powstać w 1889" Miała powstać ? I co, powstała czy na zamiarach się skończyło ? Według innych źródeł pizza prawdopodobnie powstała w 1989 r. a nie miała powstać !!!
| odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
11
smak,zapach,tylko KAKTUS reszta daleko w tyle
| odpowiedz |
oceń post