1
odpowiedziano ponad rok temu przez
to należy wystąpić do tego rosyjskiego serwisu by podał swoje źródła i wyjaśnił sprawę, lub opublikował sprostowanie i przeprosił
odpowiedz |
oceń post
15
2
|
zgłoś do moderacji
|
2
Rosjanie zaatakowali w Elblągu. Ucierpiał sygnalizator świetlny Róg Bema i Czołgistów... :)
odpowiedz |
oceń post
7
3
|
zgłoś do moderacji
|
3
Ben to jest polska oni graja jak im zagraja... tak jak z "kibolami" na plazy w gdyni... chlopaki staneli w obronie polskich kobiet i teraz pake albo zawiasy maja... tam policja wiedziala kogo zatrzymac a prokurator oczywiscie co innego.
Szkoda jeszcze ze polak na granic jest z góry traktowany jak przestępca a rosjanin jak pan u siebie na tamozni i u nas....
odpowiedz |
oceń post
6
4
|
zgłoś do moderacji
|
4
macie wynik swojej wojenki. Wszyscy dostaniemy ekonomicznie po tyłku (tylko nie politycy)
odpowiedz |
oceń post
8
2
|
zgłoś do moderacji
|
5
zamknąć granicę nie chce u nas kacapów!!!!!!!!!!!!!!!
odpowiedz |
oceń post
5
9
|
zgłoś do moderacji
|
6
Jak mi wiadomo Ministrem Spraw Zagranicznych RP jest Pan Radosław Sikorski, a Pan Bartłomiej Sienkiewicz jest Ministrem Spraw Wewnętrznych!!!!!!! Oj oj miałem o Panu lepsze mniemanie jako o specjaliście od polityki.
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
7
Już dawno powinni zamknąć granice !!! Czemu się dziwić powinni się bać !! Nam niszczą paszporty (był o tym artykuł) to czemu my mamy im zostać coś winni?? Robić tak aby się bali !!!!!!!
odpowiedz |
oceń post
6
6
|
zgłoś do moderacji
|
9
Zawsze się znajdzie jakiś " normalny" ale chyba inaczej! Chyba wielbiciel Ruskich się tu trafił. Ja jestem za gnębieniem ruskich ile wlezie i nie zmienię zdania!
oceń post
4
4
|
zgłoś do moderacji
|
10
biedni ruscy, szkoda że Polacy nie zgłaszają każdego incydenty na ich terytorium a często dzieje się tam nieciekawie byłem nie raz świadkiem jak ruski traktują polaków u siebie bo oni nas nienawidzą więc u nas niech też czują sie intruzami, oko za oko!!!!
odpowiedz |
oceń post
4
2
|
zgłoś do moderacji
|
11
wkurzony popieram oko za oko!!!
oceń post
3