1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Historyk ja akurat nie u tej Pani bym szukał... tej prawdziwej " buty " . Coś Ci umknęło... jestem tego pewien : ) Ale ważne jest to , że to przechodzi " to" do ...historii
odpowiedz |
oceń post
7
7
|
zgłoś do moderacji
|
2
Ciekawe jak się czuje kobieta, którą zmuszono do odejścia z Biura Rady, aby zrobić bezpieczne lądowanie Pani Monice. Może zapytajcie. Kleina miała klasę, odeszła, Borzdyńskiej tej klasy brakuje zawsze.
odpowiedz |
oceń post
35
12
|
zgłoś do moderacji
|
3
A skąd wiesz, że musiała odejść, hę? Z tego, co wiem, to chciała. Jest w okresie ochronnym, siedzi non stop na zwolnieniu i było jej to na rękę. Przeszkadza, że MB będzie pracować, a nie siedzieć na zwolnieniu i ciągnąć kasę z miasta za nic? Zastanów się.
oceń post
11
21
|
zgłoś do moderacji
|
4
Aegos.....no cóż , nie tylko kriss wie , że "musiał" odstąpić miejsca Pani Monice....-
oceń post
3
4
|
zgłoś do moderacji
|
5
Kleina klasa tyle, ze zerowa
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
Kto to w ogóle jest?? Brała udział w IDOLU czy MASTER SZEF ???? Co to ma być ????
odpowiedz |
oceń post
22
10
|
zgłoś do moderacji
|
7
Moniko, nie przejmuj się.jesteś mądrą i piękną osobą, rób dalej swoje.Wiesz,jakie są "elblongi".pozdrawiamy.
odpowiedz |
oceń post
11
40
|
zgłoś do moderacji
|
8
Przyjaciele wyrazili to, kim dla tej Pani byli mieszkańcy tego miasta.
oceń post
29
6
|
zgłoś do moderacji
|
9
Wystarczy obejrzeć wypowiedzi gwiazdy Jabłonowskiej aby ujrzeć fatalny poziom elbląskiego dziennikarstwa. Monika Borzdyńska radziła sobie dobrze na stanowisku rzecznika. Jest młoda wszystko przed nią.
odpowiedz |
oceń post
9
30
|
zgłoś do moderacji
|
12
Wilk ponoć słuchał Elblążan, szkoda że tylko tych z pisu, a tej Pani do bycia rzecznikiem jeszcze dużo brakowało, ciągle pyskówki, i ujadanie na mieszkańców.
odpowiedz |
oceń post
13
6
|
zgłoś do moderacji
|
13
Kriss zgadzam się z Tobą w 100%, trzeba mieć klasę
odpowiedz |
oceń post
6
2
|
zgłoś do moderacji
|
14
Decyzja o przeniesieniu P. Moniki tylko mnie utwierdza, że Elblążanie zrobili dobrze nie oddając głosu na P. Jerzego Wilka. Pytanie czy P. Wróblewski doceni wyborców, czy będzie się tak samo zachowywał jak P. Wilk ?
odpowiedz |
oceń post
7
3
|
zgłoś do moderacji
|
15
Z deszczu pod rynnę, tak krótko można opisać karierę Pani Moniki. W jej życiu może i najlepszy okres, ale obserwując jej pracę dla Prezydenta to jedno wielkie pasmo porażek od poczatku do końca!
odpowiedz |
oceń post
5
3
|
zgłoś do moderacji
|
16
Był. ...i nie wróci więcej....!
odpowiedz |
oceń post
2
3
|
zgłoś do moderacji
|
17
Bycie rzecznikiem, to nie tylko szczekanie i warczenie na wszystkich dookoła, a za pomniałem jeszcze warowanie przy Panu Jurku.
odpowiedz |
oceń post
2
3
|
zgłoś do moderacji
|
18
Panie Wilku to dzięki tej pseudogwiazdce przegrał Pan wybory !!!
A do Pani Moniki ... Kobieto ogarnij sie ! Wiecej skromnosci,
odpowiedz |
oceń post
0
3
|
zgłoś do moderacji
|