1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Jacek Tomczak ma mój głos. To człowiek uczciwy i z dużym doświadczeniem w zarządzaniu administracją.
odpowiedz |
oceń post
1
24
|
zgłoś do moderacji
|
2
Brawo Janusz Nowak. Do dzieła chłopie!!
odpowiedz |
oceń post
14
31
|
zgłoś do moderacji
|
3
W każdej gazecie inny sondaż! Zbierzcie sie do kupy i nie manipulujcie wyborcami!
odpowiedz |
oceń post
5
11
|
zgłoś do moderacji
|
4
że się komuś chce tak sztucznie nabijać wyniki... widać parcie na szkło u niektórych jest na tyle silne, że siedzą całą noc i resetują modemy... :P
odpowiedz |
oceń post
6
12
|
zgłoś do moderacji
|
5
Szprota i Palikot widac prowadzi - widac podoba nam sie nieudolnośc władzy. A co w miare dobre to trzeba zniszczyc by było jak w Grecji czy Francji.
odpowiedz |
oceń post
14
19
|
zgłoś do moderacji
|
6
Edward Pukin to normalny i mądry człowiek ,uczciwy i chcący oddać po roku władzę w ręce młodych . Precz z partyjną dyscypliną i szemranymi układami . Oddaj głos na niego i na ludzi z "Naszą Partią Jest Elbląg" my nie obiecujemy zielonej wyspy i Aqua Parku .. Chcemy uporządkować finanse miasta i wyprowadzić je powoli z tej głębokiej zapaści . A wszystkim wynajętym Hejterom,którzy wypisują tu tak straszne bzdury powiem tak "Ta brudna kampania którą stosujecie obróci się dokładnie przeciw wam,ludzie już znają te mechanizmy i przestają to łykać "
odpowiedz |
oceń post
18
38
|
zgłoś do moderacji
|
7
Ty się zdecyduj kim jesteś bo piszesz tu już pod czwartym nikiem - weź przykład z kolego Florka co nabija Wam głosy w sondzie i zmieniaj IP ! :D
oceń post
3
10
|
zgłoś do moderacji
|
8
Widać kto siedzi w internecie ,przedstawiciele Pukina I Palikotów to oni używają języka obłudy nienawiści obrażają ludzi wartościowych taki język to przestroga na przyszłość
odpowiedz |
oceń post
8
22
|
zgłoś do moderacji
|
9
Przyznam, nie wiedziałam, że na Zatorzu mieszka Pan Pukin. Sąsiadka powiedziała mi, gdzie jest jego dom. Zdziwiłam się gdy zobaczyłam skromny, poniemiecki szeregowiec a z tyłu na ogródku pan Pukin kleił plakaty na tekturę. Zagaiłam i spytałam dlaczego nie zlecił tego jakiejś firmie. Odpowiedział że firmy w niedzielę nie pracują a wiele rzeczy można również zrobić samemu, trzeba tylko chcieć a i oszczędniej jest. Myślę, że byłby to dobry gospodarz dla Elbląga. Brawo panie Edwardzie.
odpowiedz |
oceń post
28
38
|
zgłoś do moderacji
|
10
Pan Pukin nie da sobie rady, będzie manipulowany.
oceń post
22
27
|
zgłoś do moderacji
|
11
Tak, to wspaniały kandydat-umie kleić na tekturę, to go absolutnie stawia w pierwszym rzędzie.
oceń post
7
3
|
zgłoś do moderacji
|
12
Nigdy palikoty,pisiaki,platformowcy i lewicowcy!!! tylko WOLNY ELBLĄG!!!
odpowiedz |
oceń post
1
29
|
zgłoś do moderacji
|
13
skoro "nigdy palikoty" to nie Wolny Elbląg a Elbląski Komitet Obywatelski chyba tylko zostaje... :P
oceń post
2
8
|
zgłoś do moderacji
|
14
Ja tam zagłosuje na Białkowską.
odpowiedz |
oceń post
4
33
|
zgłoś do moderacji
|
15
To zastanawiające, że jak na razie to zarówno swój program wyborczy jak i życiorys z wykształceniem i osiągnięciami zawodowymi przedstawił na swoim BLOGu tylko jeden kandydat na Prezydenta Elbląga – Pan Cezary Balbuza!;) Czyżby inni kandydaci nie mieli nic w życiorysie, a może się wstydzą lub mają coś do ukrycia?;) A co z programami czyżby czekali na przesyłki z Warszawy bo nie umieją nic sami wymyślić i napisać?;)
odpowiedz |
oceń post
7
13
|
zgłoś do moderacji
|
16
Ale ściema ta sonda.... Florek pewnie siedzi i nabija głosy :D Florek - i tak nie wejdziesz do Rady i dalej będziesz bezrobotnym
odpowiedz |
oceń post
10
23
|
zgłoś do moderacji
|
17
Niech pisowski, peowski, czy palikotowski florek siedzi i też nabija głosy - spróbuj to zrobić dwa razy mądralo
oceń post
18
3
|
zgłoś do moderacji
|
18
No ładna ściema ta sonda. Już oszukują, co będzie jak dorwą się do koryta? Tylko nie ten Cygan Putin ! Na emeryturę a nie do władzy!
odpowiedz |
oceń post
13
27
|
zgłoś do moderacji
|
20
Jak czytam wszystkie wpisy o tym jaki jest idealny Pukin to zastanawiam się , czy to ten sam aspołeczny histeryk, który niczego konstruktywnego nie zrobił, a tylko potrafi krytykować i się mądrzyć. Osoba wyjątkowo konfliktowa. Jestem pewien i sprawdzimy to po 23 czerwca, ze na radnego z okręgu 5 nie dostanie więcej niż 100 głosów a na prezydenta nie przekroczy 300-więc fanaberie starca sukcesu mu nie dadzą
odpowiedz |
oceń post
38
32
|
zgłoś do moderacji
|
21
Wczoraj poznałem Janusza Nowaka. Bardzo grzeczny człowiek. Zna wszystkie sprawy Elbląga na wylot. Ma dużo pomysłów na rozwój miasta i to takich, które nie zniszczą budżetu, czyli wykonalne. Zawsze byłem prawicowy ale teraz glosuje na Nowaka!
odpowiedz |
oceń post
29
41
|
zgłoś do moderacji
|
24
Zatorzanka z wieżowca - jak tak dalej będzie szło to Pan Edward złapie "sztychówkę" i sam w niedziele dokończy drogi 503 i 504 ! I uratuje Elbląg ! Kobieto Ty nie wiesz co robi Prezydent !
odpowiedz |
oceń post
29
26
|
zgłoś do moderacji
|
25
Pukin - Putin idzie do wyborów z tym gamoniem ze SZPROTY. Czy coś trzeba jeszcze dodać? Cygan do Rumuni !
odpowiedz |
oceń post
27
32
|
zgłoś do moderacji
|
26
Przeraża mnie jak wielu elblążan che oddać swój głos na kandydatów "jednorazowych" KW czy ludzi, którzy z "wielką" polityką stykają się pierwszy raz, bo wcześniej zajmowali się dziedziną oderwaną od gospodarki. Czy Elbląg potrzebuje nowego logo, kwiecistych przemówień czy marszu legalizującego marihuanę lub związki partnerskie... ? (bo to niektóre partie nam oferują) Fundamenty Elbląga są mocno zachwiane i jedynie sprawne pomysły oraz doświadczenie zawodowe prezydenta mogą je naprawić... Ja mówię Janusz Nowak..
odpowiedz |
oceń post
25
41
|
zgłoś do moderacji
|
27
Pewnie, że tylko Janusz Nowak! Zna się na rzeczy, wykształcony, inteligentny inżynier. Całe życie w Elblągu. Młodzieniec w porównaniu do 66-letniego Pukina. Tak czy owak bedzie NOWAK !
odpowiedz |
oceń post
20
39
|
zgłoś do moderacji
|