1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Na elblag24 w komentarzach cały czas łamią ciszę wyborczą. Czy Mariusz Lewandowski złoży w tej sprawie doniesienie do prokuratury jak zapowiadał?
odpowiedz |
oceń post
13
3
|
zgłoś do moderacji
|
2
dokładnie elblag24 bez przerwy łamie ciszę wyborczą na stronie i na fb, może pan kraśniański by się tym zajął?
odpowiedz |
oceń post
17
3
|
zgłoś do moderacji
|
3
na eg24 to nic, przeczyjcie co na Facebook napisał Marco Cocceri z disco imperiale o mafii i cosa nostrze w Elblagu, to sa slowa do prokuratury
odpowiedz |
oceń post
1
3
|
zgłoś do moderacji
|
4
Do Polak
Zglos to do Sanepidu.
odpowiedz |
oceń post
3
4
|
zgłoś do moderacji
|
5
marco rure naprawia penkala mu pomaga
odpowiedz |
oceń post
2
3
|
zgłoś do moderacji
|
7
Nie dość, że na elblag24 notorycznie łamana jest cisza wyborcza - a ta obowiązuje także w referendum, to jeszcze na facebooku e24 nawołuje do pójścia do głosowania. Przy okazji elblag24 na swoim facebooku obraził innych dziennikarzy, zarzucając im kłamstwa i manipulacje a sami na e24 nieźle manipulują informacjami i przeinaczają fakty. To się nazywa szczyt hipokryzji!
odpowiedz |
oceń post
2
5
|
zgłoś do moderacji
|
9
elaela - osobiście mam gdzieś Elbląg24, ale z tego co mi wiadomo nawoływanie do udziału w referendum to nie łamanie ciszy, tylko demokracja.
odpowiedz |
oceń post
3
3
|
zgłoś do moderacji
|
10
Mam tylko nadzieję, że KOMISARZOWI wyznaczonemu przez Herr TUSKA na miejsce prezydenta będzie ktoś patrzył na ręce?
Bo do nowych wyborów będzie mógł posprzątać wszystko i zabezpieczyć kogo trzeba, a tego my Elblążanie bardzo byśmy nie chcieli...
odpowiedz |
oceń post
3
3
|
zgłoś do moderacji
|