1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Super, że ludzie otworzyli swoje serca i zebrali prezenty. Widać, że oprócz serca do motoryzacji mają jeszcze serca dla potrzebujących dzieci.
Nie rozumiem tylko, co autor artykułu miał na myśli pisząc o sztywnym programie imprezy, wizycie prezydenta miasta (nie wspomniał przy tym o wicewojewodzie pani Kluge) i związanym z tym brakiem możliwości złożenia życzeń. Byłem tam i widziałem członków grupy dosłownie przez kilka minut na korytarzu. Fakt, że na sali było bardzo tłoczno, ale mogli zostać do końca jak inni i podzielić się opłatkiem z dziećmi.
| odpowiedz |
oceń post
8
9
|
zgłoś do moderacji
|
2
co za brzydki komentarz, było pięknie, ciepło, świątecznie, bardzo uroczyście
| odpowiedz |
oceń post
2
6
|
zgłoś do moderacji
|
3
To jest cały redaktor. Z honorami trzeba witać go. Wigilia była zaplanowana - trzeba najpierw dowiedzieć się czy ktoś jest zajety czy nie
| odpowiedz |
oceń post
9
6
|
zgłoś do moderacji
|
4
To trzeba było redaktorku wziąć przykład chociażby z MotoMikołajów. Zebrali grupę, umówili się w domu dziecka na wizytę i wszystko poszło OK. Swoje żale wylewaj gdzie indziej, że za sprawą prezydenta i "sztywnego programu" nie było możliwości się spotkać...
| odpowiedz |
oceń post
7
8
|
zgłoś do moderacji
|
5
A ta blondynka to kto? Bo jak patrze na gości to mam wrażenie jakby lokale pomylili?
| odpowiedz |
oceń post
10
3
|
zgłoś do moderacji
|
6
Byliśmy wcześniej umówieni, że przyjedziemy na taką a taką godzinę. Mieliśmy zapewnienie, że będziemy mogli przekazać prezenty i złożyć życzenia. Nie wiem o co czepialstwo w komentarzach, skoro zapewne żaden z Was nigdy nie był w Domu Dziecka i nigdy go nie wsparł. Ryś przed opublikowaniem artykułu wysłał go do nas, my go zaakceptowaliśmy. Koniec hejtu, bo aż się czytać nie chce.
| odpowiedz |
oceń post
10
5
|
zgłoś do moderacji
|
7
Chcielismy 6 byc w mikolajki natomiast dostalismy termic z axel taxi na 9tego zeby przyjechac wiec... Bylismy chwile tak bo zaplanowane to bylo od godziny 16 do 17 ale zanim wszystko sie wyjasnilo wiele osob musialo wrocic do pracy
| odpowiedz |
oceń post
2
5
|
zgłoś do moderacji
|
8
no fakt ale dzieciakow niewidze jakas szopka z tym ... znaczy sie na pokaz jak wszystko w tym kraju a ta pani to sie ubrala jak na film xxx chyba.... celebryci elblascy ..... hehehehehehe ..... wiocha.pl
| odpowiedz |
oceń post
3
3
|
zgłoś do moderacji
|
10
podejrzewam że ta pani na focie to wychowawczyni dzieci. no ale tak się ubrać, co za tupet
| odpowiedz |
oceń post
2
3
|
zgłoś do moderacji
|
11
latem widzę bo obok działke mam jak wiele z tych wychowanków się zachowuje, zgroza normalnie, a tak udaja biedne poszkodowane niewiniątke
| odpowiedz |
oceń post
0
3
|
zgłoś do moderacji
|
12
Każdy kto chciał zabrać głos miał ku temu sposobność zaraz po oficjalnym powitaniu gości, skąd zatem ten żal? To była piękna uroczystość i dlaczego miałaby zostać przerwana z powodu spóźnionych gości, którzy właśnie w tej chwili chcą złożyć życzenia. Wielu dobrych ludzi tego dnia obdarowało dzieci, wszyscy mogli podzielić się opłatkiem, porozmawiać...
| odpowiedz |
oceń post
3
3
|
zgłoś do moderacji
|
13
Byliśmy umówieni w domu dziecka na taką godzinę, o której przyjechaliśmy. Zostaliśmy w ogóle zapomnieni, żeby nie powiedzieć olani, stąd żal do dyrekcji domu dziecka i organizacji całej imprezy. W zeszłym roku było o wiele lepiej to zrobione gdyż mieliśmy okazję osobiście wręczyć prezenty i złożyć życzenia dzieciakom.
| odpowiedz |
oceń post
4
3
|
zgłoś do moderacji
|
14
Ponad to, kiedy przyjechaliśmy w ogóle nie chcieli nas wpuścić...
| odpowiedz |
oceń post
3
4
|
zgłoś do moderacji
|
15
jak Motocykliści jechali to aż miło było popatrzeć
| odpowiedz |
oceń post
4
2
|
zgłoś do moderacji
|
16
jak juz oddadza mi prawko to tez dolacze do Was
pozdrawiam
| odpowiedz |
oceń post
1
3
|
zgłoś do moderacji
|
17
fanty to się chowa do dziupli
| odpowiedz |
oceń post
0
4
|
zgłoś do moderacji
|
18
Prawdziwe człowieczeństwo i bezinteresowna pomoc zaczyna się wtedy, gdy nie robimy tego dla poklasku i nie czekamy na media aby to uwieczniły. Dla mnie jest żenującym fakt wielkiego oburzenia, że ktoś was olał, np: dyrekcja, media... Ludzie opamiętajcie się! To wstyd, że oczekujecie czegoś w zamian za pomoc innym. obużona
| odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
19
Nie oczekiwalismy niczego w zamian oproc usmiechow dzieci niestety, one nawet nie mialy o tym pojecia bo trwala wlasnie ta wigilia ktora weszla na nasza godzine itd gdyz to panowie "z gory" i tyle :)
|
oceń post
3
4
|
zgłoś do moderacji
|
20
lolo - posłuchaj ja rozumiem, że chcielibyście być ważniejsi od tej tzw. "góry". Ale jak wcześniej pisałam, najcudowniej jest pomagać bezinteresownie. A mogliście poczekać do końca to mielibyście tą szansę obdarować dzieciaki osobiście a nie robić teraz z tego aferę i mieszać co najgorsze do tego politykę. Wstyd!
| odpowiedz |
oceń post
2
3
|
zgłoś do moderacji
|
21
Dlaczego my mielismy czekac do konca jak.jako pierwsi bylismy umowieni? Polityka wszedzie swoja gebe wsadzi i tyle stad tak jest w tym kraju nie inaczej dzialanie na pokaz i wszystko a ze sa gora to maja pierwszenstwo.
|
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
22
"""""~ lolo
Nie oczekiwalismy niczego w zamian oproc usmiechow dzieci niestety, one nawet nie mialy o tym pojecia bo trwala wlasnie ta wigilia ktora weszla na nasza godzine itd gdyz to panowie "z gory" i tyle :)""""""
Ale godzina rozpoczęcia oficjalnej imprezy była znana prawie dwa tygodnie wcześniej i media o tym "trąbiły". To nie była tylko wasza godzina, tylko wspólna.
Ze wcześniejszych wpisów wynika, że chcieliście podjechać 6 grudnia do dzieciaków. O której godzinie chcieliście podjechać z prezentami, bo przecież 6 grudnia o godz. 21:00 dopiero się zbieraliście ? !!! Termin 9 grudnia przekazało wam Axel Taxi, więc to raczej ich wina, że nie zrozumieli terminu i charakteru imprezy. Tak jak pisałem wcześniej - trzeba było zaczekać, złożyć życzenia, przekazać prezenty. Chyba nie wszyscy z waszej grupy musieli wracać do pracy? Niepotrzebnie redaktor lub jego źródło dorzuciło wątek polityczny i przez to dużo straciliście w oczach ludzi.
| odpowiedz |
oceń post
1
3
|
zgłoś do moderacji
|
23
Jak już wcześniej pisałem ZAPOMNIANO o nas... Na początku nawet nie chcieli nas wpuścić więc o czym my rozmawiamy... Straciliśmy w oczach ludzi? No proszę, nas i tak nikt nie lubi, bo każdy woli psioczyć przed komputerem zamiast coś zrobić i chociażby dlatego aby ludzie zobaczyli, że nie jesteśmy tacy źli, chcieliśmy aby było o nas, że tak powiem głośno. Mieliśmy zostawić prezenty pod drzwiami i sobie pójść? No sorry...
|
oceń post
2
4
|
zgłoś do moderacji
|
24
My ponad 2 tygodnie wczesniej mielismy termin :) godzine? Podyktowana z domu dziecka wiec prosze oszczedzic sobie pisanie jezeli sie nir wie. 6 grudnia bylo jedno z wielu spotkan gdzie zbieralismy prezenty wiec...
|
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|