2
odpowiedziano ponad rok temu przez
Z tego co wiem nomi ma długoletnią umowę najmu lokalu. Nie sądzę, aby coś w tej materii się zmieniło. Być może lokal ma powstać NAD marketem tola. A to już wydatek rzędu milionów. Prócz gąbki nic tam nie ma.
odpowiedz |
oceń post
13
3
|
zgłoś do moderacji
|
3
Skoro nie potrafi "Pan Dziennikarz" odpowiedzieć na pytania to po co wogóle pisze taki artykuł???? Z tego co ja wiem to NOMI sie nie zamyka a wręcz przeciwnie: otwierają na górze salon z meblami...może warto na drugi raz sprawdzić swojego informatora.....
odpowiedz |
oceń post
16
2
|
zgłoś do moderacji
|
4
mocno naciagane to wszystko, kupa kasy do wpakowania a nie ma gwarancji ze wypali, nad tola jak ktos pisal nic nie ma, tylko sufit podwieszany. kto na to pojdzie... a na miejscu nomi? ostatnio nawet zaczeli towaru wiecej wrzucac widzialam meble na gorze jakies sie pojawily wiec nie wiem czy zaczeli by w to inwestowac jakby mieli sie zamknac.
odpowiedz |
oceń post
9
2
|
zgłoś do moderacji
|
5
A czemu logo Commedy Central?
odpowiedz |
oceń post
7
5
|
zgłoś do moderacji
|
6
Oczywiście , że klimat Kazamatów jest nie do podrobienia , tym bardziej po przeczytaniu zapowiedzi , gdzie na otwarciu ma wystąpić Stachurski . Własciciele nowego lokalu nawet tego nie chcą , bo na otwarciu Kazamatów grał PERFEKT, a potem prawie wszyscy najlepsi wykonawcy z Mannam , Lady Pank , Rodowicz, Rynkowski ,Lombard ,itp. Była jedna ogromna sala , tu trzy mniejsze , ale trzymam kciuki i życzę powodzenia na trudnym dla kazdego interesu elbląskim rynku.
odpowiedz |
oceń post
12
2
|
zgłoś do moderacji
|
7
fajnie fajnie tylko dla kogo ta dyskoteka?? skoro w eg nie ma prawie ludzi, bo wszyscy młodzi wyjechali lub mają zamiar wyjechać ?? wystarczy spojrzeć na stare miasto - w lokalach jest praktycznie pusto, ludzie chcieli by mieć robote i normalne zarobki jak na zachodzie a nie nową dyskotekę ppfff
odpowiedz |
oceń post
9
8
|
zgłoś do moderacji
|
8
Dlaczego większość lokali typu dyskoteka to miejsca adresowane dla 18-20 latków (a w praktyce często i 16-latków)? Muzyka głośna, że własnego głosu się nie słyszy i styl typowo młodzieżowy. Ktoś mógłby pomyśleć o "starszej młodzieży", którzy wciąż czują się młodo, ale już mają ponad 30 lat i wstydzą się chodzić do takich lokali dla dzieciaków. Muzyka musiałaby być ciut cichsza aby po tańcu można było jeszcze przy stoliku usiąść i miło z partnerką porozmawiać, coś drobnego także zjeść i wypić, a muzyka nieco bardziej stonowana, może być disco, pop, dance, czy rock 'n' roll. Przecież tacy klienci przeważnie są już lepiej ustawieni życiowo i finansowo, nie biorą kasy od rodziców tylko już mają swoją. Karierę już jakąś mają ustawioną, mają czasami ponad 30, są singlami i wciąż szukają swojej 2-giej połówki, albo właśnie ją znaleźli a nie mają gdzie pójść i się zabawić, zwyczajnie potańczyć. Przy dzieciakach licealistach trochę obciach.
odpowiedz |
oceń post
26
2
|
zgłoś do moderacji
|
9
Polać mu bo dobrze prawi :)
oceń post
13
2
|
zgłoś do moderacji
|
10
Kabiny na loda nie wymieniłeś.
oceń post
9
5
|
zgłoś do moderacji
|
11
Oj nieładnie , takie nie prawdziwe informacje zamieszczac , ciekawe na czyje zlecenie? Fakt tez ostanio byłem w Nomi i na górze mają meble na zamówienie w całkiem fajnych cenach.
odpowiedz |
oceń post
3
6
|
zgłoś do moderacji
|
12
Mimo, że nie ma innego marketu jestem za zamknięciem NOMI (syf, bród, brak obsługi, jeśli jest to nic nie wiedzą, towar niskiej jakości i bardzo drogo). Mam nadzieję, że zamkną to coś. Może wtedy OBI się zdecyduje. Bo to co NOMI wyprawia w swoich sklepach i z klientami to jest jakaś masakra.
odpowiedz |
oceń post
18
10
|
zgłoś do moderacji
|
13
co do obsługi to prawda nigdzie nikogo nie ma, ale z czystością i towarem się poprawili, a ceny mają niższe jak tola czy makchemia czy inne hurtownie budowlane. wiec polecam isc sprawdzić ceny a potem pisać.
oceń post
9
12
|
zgłoś do moderacji
|
14
Chyba ktoś z NOMI piszę. Już dwa wpisy. Wczoraj porównywałam ceny między Nomi a Tolą to na 10 artykułów Tola jest tańsza na 9.
W Toli super obsługa, bez porównania.
oceń post
4
5
|
zgłoś do moderacji
|
15
Chyba ktoś z Toli "piszę" (pisze jeśli już)...
oceń post
2
5
|
zgłoś do moderacji
|
16
Zadna dyskoteka nie powstania a kelnerow i kelnerek juz szukaja , ze niby po co zeby pustaki nosili.Prosze was przeciez to bajer.
odpowiedz |
oceń post
2
5
|
zgłoś do moderacji
|
17
Raz piszesz człowieku Funpage raz Fanpage zdecyduj sie :)
Raz na zawsze zapamiętajcie - Fan Page !! czyli strona fanów a nie FUNPAGE !!!
"Dziennikarze" cały czas ten błąd popełniają.
odpowiedz |
oceń post
6
2
|
zgłoś do moderacji
|