1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Na poświecenie niech zaproszą Pana Macierewicza i wstęp do kościoła niechaj mają ci, którzy ukończyli 80 lat.
odpowiedz |
oceń post
16
10
|
zgłoś do moderacji
|
2
Ciekawe ile to kosztowało i kto za to zapłacił?
odpowiedz |
oceń post
4
13
|
zgłoś do moderacji
|
3
Czy ktoś w ogóle czyta tekst przed publikacją?Dlaczego powtarzają się ostatnie trzy zdania?Czy tak trudno przeczytać tekst od początku do końca i poprawić ewentualnie usunąć..... ?
odpowiedz |
oceń post
3
5
|
zgłoś do moderacji
|
5
chcieliscie pisiora to macie polglowki
odpowiedz |
oceń post
15
10
|
zgłoś do moderacji
|
6
"Ziemie utracone", a okupują ziemie uzyskane. Nowe paliwo,opium dla mas sukienkowych biznesmeni, Judasze spod znaku Rydzyka.
odpowiedz |
oceń post
9
8
|
zgłoś do moderacji
|
7
a na tablicy koniecznie napis: "... dla uczczenia ofiar pychy braci Kaczyńskich...."
odpowiedz |
oceń post
16
10
|
zgłoś do moderacji
|
8
To jakaś kpina? Protestuję!
odpowiedz |
oceń post
10
7
|
zgłoś do moderacji
|
10
Ten Zygmunt T. autor projektu to nie ten milicjant za komuny a teraz wybielił się to jest jakaś kpina cała ta Polska .
odpowiedz |
oceń post
10
3
|
zgłoś do moderacji
|
11
popier.... się w głowach rydzykom
odpowiedz |
oceń post
11
12
|
zgłoś do moderacji
|
12
"Dekret ustanowienia nowego sanktuarium przy kościele parafialnym pw. Matki Bożej Królowej Polski w Elblągu wydał 1 stycznia br. ks. bp Jan Styrna."
Więc co ma do tego PIS ?
odpowiedz |
oceń post
6
14
|
zgłoś do moderacji
|
13
Pan Styrna, Michalik i wielu innych kapłanów powinni się zastanowić nad swoimi słowami i czynami.
oceń post
8
9
|
zgłoś do moderacji
|
14
jeszcze tylko pomnik lecha wspaniałego ...kota alika...coniedzielne palenie flagi rosyjskiej ewentualnie wykład Antoniego Macierewicza
odpowiedz |
oceń post
14
8
|
zgłoś do moderacji
|
15
Wiedziałem, że jak Wilk dojdzie do władzy predzej czy później jakas tablica albo pomnik w Elblągu sie pojawi! Po co nam basen, jak parafie mamy silne, wspierają PiS w wyborach tak dzielnie. Rydzyk na prezydenta Elbląga. Nie bedzie basenów i aquaparków, beda nowe parafie, tablice, pomniki!
odpowiedz |
oceń post
18
9
|
zgłoś do moderacji
|
16
piękna uroczystość mamy sanktuarium ci co piszecie takie bzdury o opamiętacie śię czemu w was tyle nienawiści pozdrawiam niezadowolonych parafianka
odpowiedz |
oceń post
7
13
|
zgłoś do moderacji
|
17
dobrze ze będzie tablica Smoleńska ale to plagiat P.
Tadrowski ukradł projekt tylko w nieznacznym stopniu go przerabiając to grzech panie Tadrowski!!!!
odpowiedz |
oceń post
2
6
|
zgłoś do moderacji
|
18
wstyd mi za tych durnych jełopów ,lemingów bezmózgich dla których OFIARY SMOLEŃSKA nic nie znaczą to naprawde trzeba nie mieć serca a zamiast mózgu gó...o
odpowiedz |
oceń post
5
15
|
zgłoś do moderacji
|
19
Panie Tadrowski sprawa o plagiat wkrótce w sądzie,przykro mi chcemy tablicy ale prosze nie przypisywac sobie zasług!!! złodziejstwo musi być ukarane ,a tak na marginesie co ma oderwanie kresów do TRAGEDII SMOLEŃSKIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
odpowiedz |
oceń post
5
2
|
zgłoś do moderacji
|
20
oto przykład przyjaznego państwa pis owcow...pokloca się nawet miedzy sobą o tablice antoni powola komisje i wyjasni sprawe
odpowiedz |
oceń post
1
5
|
zgłoś do moderacji
|
21
Po co takie wydarzenia upamiętniać w kościele? Przecież powszechnie wiadomo że wszyscy politycy niezależnie od opcji idą do piekła i 10 kwietnia nie był tutaj żadnym wyjątkiem, nawet wulkan wybuchł dwa dni po tej katastrofie, zapewne z powodu wzmożonej frekwencji w kotle lawa wybiła na powierzchnie. Ponadto uważam że nie przystoi czcić potępionych w domu Bożym, no chyba że ma się nadzieję po dokonaniu swojego ziemskiego żywota do tych nieszczęśników dołączyć. Zakończę cytatem z Księgi Wyjścia 20 4,5 "Nie uczynisz sobie obrazu rytego ani żadnej podobizny tego, co jest na niebie w górze i co na ziemi nisko, ani z tych rzeczy, które są w wodach pod ziemią. Nie będziesz się im kłaniał ani służył. Ja jestem Pan, Bóg twój, mocny, zawistny, karzący nieprawość ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia tych, którzy mnie nienawidzą"
odpowiedz |
oceń post
5
6
|
zgłoś do moderacji
|