1
odpowiedziano ponad rok temu przez
9.18 - wolałabym spędzić sylwestra z Polsatem przed telewizorem, niż z taką ekipą, na takiej imprezie i w takim miejscu
odpowiedz |
oceń post
9
3
|
zgłoś do moderacji
|
2
dodam jutro film beka to bylo tak cicho bez zegara nie wiadomo kiedy polnoc wybila slabe fajerwerki a ludzi bylo ponad 5 tysiecy tyle kasy poszlo a efekty slabe dodam film na you tube jutro sorki za szczerosc ale bylem tam moglo byc lepiej wieksze fajerwerki glosniej i mogli pokazac kiedy polnoc wybila i powiedziec chociaz pozdrawiam elblag ja patronix
odpowiedz |
oceń post
2
4
|
zgłoś do moderacji
|
3
Bez komentarza, ten film pokazuje jak prze interesujące jest nasze miasto, niektórych materiałów w ogóle, nie powinniście puścić, jakieś dzieciaki pijane, wolałbym oglądać przez 5 minut wypowiedź prezydenta, niż darcie japy pijanych ludzi przedstawiających swoją rodzine.. kolejna porażka Elbląga pod każdym względem..
odpowiedz |
oceń post
11
3
|
zgłoś do moderacji
|
4
Materiał w 80% przedstawia jaką wiochą jest Elbląg. Nie byłem w tym roku na bulwarze i nagranie wcale nie zachęca, żeby przyjśc w następnym.
odpowiedz |
oceń post
8
3
|
zgłoś do moderacji
|
5
Za moich czasów też się piło ale był jakiś umiar. Na pewno nie wystąpił bym przed kamerą w takim stanie... Ekipa z 9:18 mogłaby się wstydzić dzisiaj.
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
Powiem krótko :WIOCHA !!!
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
7
Byłem tam i nie było tak pijanie jak się tutaj pokazuje. Choć Sylwek chyba najslabszy od 20 lat. Pozdrawiam.
odpowiedz |
oceń post
2
3
|
zgłoś do moderacji
|
8
Niektórzy powinni mieć dożywotni zakaz wypowiedzi przed kamerami :)
odpowiedz |
oceń post
1
3
|
zgłoś do moderacji
|
9
Co jak co...fajerwerki słabe albo przerwane przez niekontrolowany wybuch jednej z nich pod niby koniec pokazu jak widać na materiale bo raczej pirotechnicy chyba czekali przerażeni by odpaliły pozostałe już zainicjowane i szybko się zawinęli...tak bez puenty jakoś koniec...
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|