1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Wysłałem info do faktu, oni lubia takie kąski z politykami w tle :))))))
odpowiedz |
oceń post
8
12
|
zgłoś do moderacji
|
2
Kim trzeba byc aby taki bałagan zostawić ???? Niech ktoś mi to wytłumaczy !!!
odpowiedz |
oceń post
11
9
|
zgłoś do moderacji
|
3
Widze ze do zabawy w pisanie kometarzy zabral sie chyba sam pan radny pod roznymi nicami hehe prawda jest taka ze smieci sie nie wziely tam z kosmosu a pozatym skoro "elwira" byla na tej imprezie i mowi ze bylo tam same kulturalne towarzystwo to ja nie chcem znac ludzi " kulturalnych " tak sie moga bawic tylko margines spoleczny!
odpowiedz |
oceń post
12
8
|
zgłoś do moderacji
|
4
Człowieku jesteś żałosny strasznie :) Margines społeczny to Ty możesz mieć jedynie w domu. Wypisujesz takie brednie aby tylko zrobić komuś pod górkę ! Czyżby zazdrość ? Tak Cię to jara czy co ? Nie znasz ludzi a tak oczerniasz, masz jakieś kompleksy czy co ? Pozdrawiam wszystkie papużki, które niewiedzą jak było a się tu niepotrzebnie udzielają :*
oceń post
4
20
|
zgłoś do moderacji
|
5
Kawałki Dr Hackebuscha to też kultura ... ale inna
http://www.youtube.com/watch?v=WrTpj3RJxwI
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
Radny SLD Dawidzie P z Urzędu Miasta Elbląg, miej trochę dumy przeproś i zapłać.
odpowiedz |
oceń post
10
6
|
zgłoś do moderacji
|
7
do kultura na 1 miejscu!he aha to dla Ciebie ludzie kulturalni to tacy co na imprezie latają z miotełką i szufelką, żeby tylko brudno nie było? na imprezie było sporo osób, więc logiczne, że i bałagan był, bałagan, który się sprzątnie i go nie ma, zresztą jak widać śmieci są w workach, żeby nie walały się po całym domu, ale na pewno za taki bałagan nie należy się 20 tysięcy haha
odpowiedz |
oceń post
5
8
|
zgłoś do moderacji
|
8
''Zniszczono drewniane drzwi, łóżka i sprzęty ogrodowe'' - ciekawe jak mógł ktokolwiek zniszczyć sprzęty ogrodowe skoro ich nie było, zważając na pogodę. Haha niezłe bzdury wyssane z palca !! Byłam tam i żadnych sprzętów ogrodowych nie było, więc skąd autor bierze takie informacje? Zniszczone łóżka? haha, powiedziałabym, że nie posłane, a nie zniszczone !! :D
odpowiedz |
oceń post
5
10
|
zgłoś do moderacji
|
9
OŚWIADCZENIE
W nawiązaniu do publikacji prasowych oświadczam, że:
1. byłem jednym z kilkudziesięciu uczestników spotkania o którym mowa
2. znaczna część zawartych tam informacji mija się z prawdą
3. nie popełniłem żadnego z przypisanych mi czynów
4. osobom, które znieważają moje dobre imię zapowiadam wytoczenie procesu sądowego
5. Jest mi przykro, że z powodu pomówień pod adresem mojej osoby, próbuje się dyskredytować środowisko ze mną związane
z poważaniem
Dawid Pater
odpowiedz |
oceń post
13
23
|
zgłoś do moderacji
|
10
prawda lezy po srodku wiec nie ma co sie tak podniecac wiadomo o co chodzi chodzi o osmieszenie radnego lewicy
odpowiedz |
oceń post
6
7
|
zgłoś do moderacji
|
11
Standard to straszenie, do sądu moża podac Sand Valley za takie informacje, ale z tego co piszą to oni to zrobią, wiec jest szansa na oczyszczenie się :)
odpowiedz |
oceń post
10
3
|
zgłoś do moderacji
|
12
@inc
hahahaha czlowiekuu prawdee ??? !!!! od kiedy kur*wa media, piszą prawde !!! właścieciel znalazł osbobe na której może nieżle zarobić, taka prawda, a to co tu wypisują to aż w oczy razi.. m.in. oddawanie moczu, nie wiem skad u właścicieli tak bujna wyobraźnia... no tak trzeba zrobić jakis szum, no to sie nadarzyla okazja !!! syf ?? haa moze wstawcie zdjecia po tym jak ekipa sprzątajaca wpadła !! ciekawe czy dopatrzymy się tego "zdemolowanego domku". Pozdrawiam
odpowiedz |
oceń post
12
8
|
zgłoś do moderacji
|
13
szanowni uczestnicy... trzeba bylo zglosic uszkodzenia przed rozpoczeciem a nie tanczyc
czy w restauracji widzac plesn na jedzeniu najpierw zjesz a potem bedziesz czekac az cie brzuch rozboli czy od razu zglosisz jak ci cos nie pasuje
kampi nie watpie w zarobki radnych ale bedac tam mijalem sie z pazura lubaszenka czy ferdkiem z kiepskich to chyba wyzsza liga wiec jakby wlasciciel chcial ich pociagnac lepiej by wyszedl ale najwyrazniej pretekstu nie bylo... nie osadzam pamietaj a jedynie komentuje na podstawie artykułu
skoro SV ma halo do radnego znaczy on podpisywal kwity a tam zapewne wszystko jest napisane no chyba ze nie podpisywal
co do prawdy mialem na mysli to ze publikuje sie info i tyle
grunt ze tance byly dobre wszystkiego najlepszego hehe
odpowiedz |
oceń post
7
10
|
zgłoś do moderacji
|
14
NIE LEPIEJ BYŁO posprzątać po sobie, zapłacić za ewentualne szkody i przeprosić? Taki przykład rozwiązania problemu byłby kulturalnym zachowaniem. To co wypłynęło do mediów jest dowodem na brak: kultury, poszanowania cudzego mienia oraz szacunku do innych a przede wszystkim.. DO SIEBIE. Niestety ale zdawać by się mogło, że bananowym dzieciom można o wiele więcej niż pozostałym. Oby ten stereotyp uległ zmianie. Tyle w temacie.
odpowiedz |
oceń post
15
5
|
zgłoś do moderacji
|
15
Elwira opowiedz o orgiach które się tam odbyły
odpowiedz |
oceń post
12
6
|
zgłoś do moderacji
|
16
Urodziny za 20 000. Nieźle zabalowali :D
odpowiedz |
oceń post
8
2
|
zgłoś do moderacji
|
17
Oczywiście, że nagonka na osobę publiczną, sale po zabawie sylwestrowej nie wyglądają lepiej, a uczestnicy zabawy nie sprzątają tylko właściciel - to jest wliczone w koszty, po drugie jedne uszkodzone drzwi - mogły już być , albo miały wadę. a za 20.000 zł to można kupić całe nowe wyposażenie ( jak widać na zdjęciach nie najwyższej klasy ). Ktoś chce zarobić !
odpowiedz |
oceń post
9
11
|
zgłoś do moderacji
|
18
Obiekt ubezpieczony, o co tyle szumu? - bo radny... Ubezpieczalnia wypłaci, a własciciel tu by puknął, tam by stuknął i jeszcze na szkodzie zarobił, niestety skandynawska mentalność słabo rokuje na biznesy w Polsce.
odpowiedz |
oceń post
6
7
|
zgłoś do moderacji
|
19
To teraz sąd zdecyduje czy to będzie 15 czy 20 tys zł. Ale czy później może dalej być radnym w prawomocnym wyrokiem ??? Zniszczenie czudzego mienia to powazny wyrok. Notowany w urzędzie miejskim jako radny ???? Jakoś tego nie widzę.
odpowiedz |
oceń post
6
7
|
zgłoś do moderacji
|
20
Panie prezydencie, czas cos z tym zrobić, jeden już jest z ochronką, teraz będzie drugi ???? Czas iśc wyżej z tym !!!
odpowiedz |
oceń post
9
5
|
zgłoś do moderacji
|
21
Przykre jest to że tacy ludzie bez godności i honoru są politykami.
odpowiedz |
oceń post
9
5
|
zgłoś do moderacji
|
22
Nowaczyk masz dwa tygodnie !! Albo młody wylatuje, albo biorę rodzine i idziemy zagłosować za wywaleniem Ciebie. Wybór należy do CIebie, czas upływa.
odpowiedz |
oceń post
4
10
|
zgłoś do moderacji
|
23
a niby jak prezydent może wywalić radnego? boże ludzie nie mają bladego pojęcia o tym i gadają potem takie głupoty
oceń post
7
2
|
zgłoś do moderacji
|
24
Prezes widzę kiepsko zorientowany. Radny miejski nie podlega w żaden sposób pod prezydenta. Super mamy społeczeństwo. I tacy chcą robić referendum - Boże chroń nas przed nimi.
oceń post
5
3
|
zgłoś do moderacji
|
25
A kto ci powiedział Qick że Prezes chce robić referendum ? Po drugie to temat dla Rady i samej SLD. Niech sami piorą swoje brudy
oceń post
2
4
|
zgłoś do moderacji
|