1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Ciesze sie, ze sprawa zostala naglosniona... o tej imprezie mowilo sie w elblagu juz 3 tygodnie przed jej rozpoczeciem, a pan solenizant zapraszal w szczegolnosci wszystkie mlode i wolne panie. A jeszcze w tamtym tygodniu sam pan solenizant byl tak pewny siebie I uwazal, ze nikt w elblagu go nie moze "ruszyc" za taki wyczyn.... Ha ha I co panie P. zdziwiony co ? A moze trzeba bylo przyjac oferowana pomoc posprzatania tego balaganu ?
odpowiedz |
oceń post
12
6
|
zgłoś do moderacji
|
2
A ja znam kilka osob co bylo na tej imprezie i widzialem zdjecia zrobione w niedziele, ktore pokazuja caly ten balagan i zniszczenia, styszalem tez o orgiach..... Hahah. A jak cala sprawa wyloduje w sadzie to posypia sie nazwiska uczestnikow i wszystkie pikantne szczegoliki urodzinowej imprezki. Oj panie DP alez sobie pan narobil do gniazdka....
odpowiedz |
oceń post
10
5
|
zgłoś do moderacji
|
3
Też słyszałem, że było ostro. Podobno panowie nieźle się ze wszystkimi paniami zabawiali, a nawet naprzemiennie ;)
oceń post
10
6
|
zgłoś do moderacji
|
4
Slysz ale pierdzielisz farmazony. czytaj dalej glupoty ktore wypisuja w necie i wierz plotom !! haha !! to byla impreza jak kazda inna, syf byl bo byl, watpie ze ty bys w czasie imprezy sprzatal caly bajzel. smieci byly pozbierane do workow zeby je wyniesc, a ze przed domem zadnych smietnikow nie bylo ani nic to nie bylo gdzie tych worów wyniesc, a zniszczen nie bylo, a anwet jak by byly to raczej nikt by fotek z tym do neta nie wstawial. ludzie widza lubia sobie dopowiadac. slyszales o orgiach hahaha ciekawych rzeczy sie dowiaduja, z tego co ja wiem i co widzialam to bylo picie i tance hahaha
odpowiedz |
oceń post
4
11
|
zgłoś do moderacji
|
5
Rapo a ty co jestes jedna z tych panienek lekkich obyczajow co byly na imprezie czy moze jednym z tych panow co sie tak swietnie bawili z tymi panienkami. I moze byles(as) tak nawalony(a) ze ci pamiec zawiodla ahahhahahah . A fotki widzialem od kilku osob co byly na tej imprezie... moze pan DP zle sobie dobieral znajomych na impreze.... :-)
odpowiedz |
oceń post
5
5
|
zgłoś do moderacji
|
6
daj foto oberzymy sobie :)
oceń post
6
3
|
zgłoś do moderacji
|
7
Laska nie traktor - ale jak ciągnie
odpowiedz |
oceń post
6
3
|
zgłoś do moderacji
|
8
Nie rozumiem kto próbuje rozdmuchać temat Też byłem młody i wiem młodość musi się wyszumieć. Tylko mie rozumiem co do tego ma SLD. Tak nawiasem mówiąc mogliby zorganizować jakieś party dla młodzieży.. Nudne takie sztuczne napędzanie tematu.
odpowiedz |
oceń post
4
20
|
zgłoś do moderacji
|
9
Zapros cala to druzyne do swojego domu :-) Ps. Podaj adres :-)
oceń post
10
3
|
zgłoś do moderacji
|
10
Zaproś mnie ja ci zrobię lepszy cyrk - mam pary ziomków co wypiją nawet denaturat .To nie będzie droga impreza , no może będziesz musiał potem parę dni sprzątać i zmienić kilka dywanów ale to przecież żaden wydatek, Zaprosimy kilka koleżanek Pana Radnego na pewni nie odmówią - impreza to impreza.
oceń post
0
8
|
zgłoś do moderacji
|
11
Dalej chcecie głosować na czerwonych?
odpowiedz |
oceń post
21
7
|
zgłoś do moderacji
|
12
Nie ma to jak się schlać i zachowywać się gorzej niż zwierzęta. Żal mi takich ludzi.
odpowiedz |
oceń post
11
4
|
zgłoś do moderacji
|
13
Bania u Cygana, Bania u Cygana do raaaaanaaaa
odpowiedz |
oceń post
11
2
|
zgłoś do moderacji
|
14
Wszystkim ujadaczom zycze zdrwych i spokojnyh swiat i wiecej dystansu do przytoczonego tematu
odpowiedz |
oceń post
2
16
|
zgłoś do moderacji
|
15
a dla mnie jesteś idiotą, idiota to nie obelga ale DIAGNOZA jełopie
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
16
oj paterek, nie kompromituj sie jeszcze bardziej, jestes skonczony
odpowiedz |
oceń post
7
3
|
zgłoś do moderacji
|
18
Elblag.net walną sobie reklamę w fakcie :)
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
19
UWAGA to przyszli celebryci SLD, dno i wodorosty. Trza wyciagnąć z barłogu niejakiego Ryśka K, aby pomógł w sądzie...
odpowiedz |
oceń post
0
3
|
zgłoś do moderacji
|
20
Jako gazeta powinniście napisać do Przewodniczącego LESZEKA MILLERA, czy z takim zachowaniem oberwie mu sie czy tez nikt nie zwraca uwagi na to.
odpowiedz |
oceń post
1
4
|
zgłoś do moderacji
|
21
http://www.fakt.pl/Impreza-urodzinowa-radnego-SLD-z-Elblaga-Sikali-na-sciany-i-meble-Dawid-P-radny-SLD-,artykuly,206094,1.html
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
22
A tak w ogóle - po jubilacie, jeszcze w niedzielę było widać efekty świętowania. Udana impreza widać.
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
23
mam swoje lata i to jeszcze utwierdza mnie w przekonaniu sld to bydło
odpowiedz |
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
24
radny Dawid P. czytaj Dawid Prostak hehe
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
25
Widać, że temat jest ciągle podgrzewany. To chyba odwracanie uwagi od innego zasadniczego w mieście tematu, czyli "jak zamienić mieszkanie".
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|