najwięcej postów 60 dninajwięcej postówostatnio dodanenajlepiej ocenianenajlepiej oceniane 60 dniostatnio dodane odpowiedzi
Witamy na forum serwisu elblag.net. Obecnie forum nastawione jest na tematykę związaną z uruchomionymi serwisami. Jego treść tworzą wątki założone przez użytkowników oraz komentarze dodane do artykułów. Zapraszamy do dyskusji :-)
Sugestie, opinie, zgłaszanie błędów prosimy kierować tutaj. Korzystanie z forum oznacza akceptację regulaminu. Redakcja nie odpowiada za wypowiedzi dodane przez użytkowników.
Zastrzegamy sobie prawo do moderowania i przechowywania zablokowanych komentarzy.
+ dodaj odpowiedź
data dodaniaocena

ogólna rozmowa

wszystkie ogólne tematy, główny kanał forum zakładaj nowe wątki, zaczynaj dyskusję...
Redakcja elblag.net
2013-03-30 08:50 84%

Ostra zabawa urodzinowa radnego SLD. Sand Valley złożyło sprawę do sądu

rozpoczęty ponad rok temu przez Redakcja elblag.net

Jak informuje nasz czytelnik, bardzo ostro zabawił się na polu golfowym Sand Valley pod Pasłękiem jeden z młodych radnych Rady Miasta Elbląga. Zdemolowany domek i straty sięgające 20 tys. zł to efekt imprezy urodzinowej. Właściciele pola golfowego złożyli sprawę do sądu.

Ta informacja wpłynęła do naszej redakcji wczoraj wieczorem na nasz adres e-mail.

- Zdemolowany i zdewastowany dom na polu golfowym Sand Valley to efekt imprezy urodzinowej działacza lewicowej partii. Zniszczono drewniane drzwi, łóżka i sprzęty ogrodowe. Zdziczenie osiągnęło apogeum, kiedy solenizant i część jego gości zaczęła oddawać mocz na ściany, meble i inne sprzęty. Szkody wyrządzone przez radnego rady miejskiej w Elblągu i towarzyszące mu osoby sięgają kwoty 20 tys. złotych. Firma złożyła zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa i kieruje sprawę do sądu. Pracownicy firmy, która od trzech lat wynajmuje sześć domów z 55 miejscami noclegowymi, nie spotkali się jeszcze z takimi przypadkami wandalizmu i zdziczenia – pisze nasz czytelnik.

Udało nam się potwierdzić tą informację u osób zarządzających polem golfowym w Pasłęku.

- Taka impreza urodzinowa radnego miejskiego z SLD z Elbląga miała miejsce w naszym domku - mówi nam przedstawiciel Sand Valley. - Bawiło się około 40 osób. Domek został zdemolowany. Organizator imprezy odmówił podpisania protokołu zniszczeń, chcąc uniknąć odpowiedzialności. Dlatego sprawa została skierowana przeciwko niemu do sądu. Została także sporządzona dokumentacja fotograficzna po imprezie.

fot. glospasleka.pl

oceń wątek 38 7 zgłoś do moderacji
2013-03-30 17:07 67%
1

odpowiedziano ponad rok temu przez Radny's
Ciesze sie, ze sprawa zostala naglosniona... o tej imprezie mowilo sie w elblagu juz 3 tygodnie przed jej rozpoczeciem, a pan solenizant zapraszal w szczegolnosci wszystkie mlode i wolne panie. A jeszcze w tamtym tygodniu sam pan solenizant byl tak pewny siebie I uwazal, ze nikt w elblagu go nie moze "ruszyc" za taki wyczyn.... Ha ha I co panie P. zdziwiony co ? A moze trzeba bylo przyjac oferowana pomoc posprzatania tego balaganu ?
odpowiedz oceń post 12 6 zgłoś do moderacji
2013-03-30 17:18 67%
2

odpowiedziano ponad rok temu przez Slysz
A ja znam kilka osob co bylo na tej imprezie i widzialem zdjecia zrobione w niedziele, ktore pokazuja caly ten balagan i zniszczenia, styszalem tez o orgiach..... Hahah. A jak cala sprawa wyloduje w sadzie to posypia sie nazwiska uczestnikow i wszystkie pikantne szczegoliki urodzinowej imprezki. Oj panie DP alez sobie pan narobil do gniazdka....
odpowiedz oceń post 10 5 zgłoś do moderacji
2013-03-30 18:12 63%
3
odpowiedziano ponad rok temu przez pixel
Też słyszałem, że było ostro. Podobno panowie nieźle się ze wszystkimi paniami zabawiali, a nawet naprzemiennie ;)
oceń post 10 6 zgłoś do moderacji
2013-03-30 17:49 27%
4

odpowiedziano ponad rok temu przez rapo
Slysz ale pierdzielisz farmazony. czytaj dalej glupoty ktore wypisuja w necie i wierz plotom !! haha !! to byla impreza jak kazda inna, syf byl bo byl, watpie ze ty bys w czasie imprezy sprzatal caly bajzel. smieci byly pozbierane do workow zeby je wyniesc, a ze przed domem zadnych smietnikow nie bylo ani nic to nie bylo gdzie tych worów wyniesc, a zniszczen nie bylo, a anwet jak by byly to raczej nikt by fotek z tym do neta nie wstawial. ludzie widza lubia sobie dopowiadac. slyszales o orgiach hahaha ciekawych rzeczy sie dowiaduja, z tego co ja wiem i co widzialam to bylo picie i tance hahaha
odpowiedz oceń post 4 11 zgłoś do moderacji
2013-03-30 18:30 50%
5

odpowiedziano ponad rok temu przez Slysz
Rapo a ty co jestes jedna z tych panienek lekkich obyczajow co byly na imprezie czy moze jednym z tych panow co sie tak swietnie bawili z tymi panienkami. I moze byles(as) tak nawalony(a) ze ci pamiec zawiodla ahahhahahah . A fotki widzialem od kilku osob co byly na tej imprezie... moze pan DP zle sobie dobieral znajomych na impreze.... :-)
odpowiedz oceń post 5 5 zgłoś do moderacji
2013-03-30 19:26 67%
6
odpowiedziano ponad rok temu przez zelik
daj foto oberzymy sobie :)
oceń post 6 3 zgłoś do moderacji
2013-03-30 20:06 67%
7

odpowiedziano ponad rok temu przez gość
Laska nie traktor - ale jak ciągnie
odpowiedz oceń post 6 3 zgłoś do moderacji
2013-03-30 20:14 17%
8

odpowiedziano ponad rok temu przez pijak
Nie rozumiem kto próbuje rozdmuchać temat Też byłem młody i wiem młodość musi się wyszumieć. Tylko mie rozumiem co do tego ma SLD. Tak nawiasem mówiąc mogliby zorganizować jakieś party dla młodzieży.. Nudne takie sztuczne napędzanie tematu.
odpowiedz oceń post 4 20 zgłoś do moderacji
2013-03-30 21:57 77%
9
odpowiedziano ponad rok temu przez Haha
Zapros cala to druzyne do swojego domu :-) Ps. Podaj adres :-)
oceń post 10 3 zgłoś do moderacji
2013-03-31 06:01 0%
10
odpowiedziano ponad rok temu przez Mariusz Lewandowski
Zaproś mnie ja ci zrobię lepszy cyrk - mam pary ziomków co wypiją nawet denaturat .To nie będzie droga impreza , no może będziesz musiał potem parę dni sprzątać i zmienić kilka dywanów ale to przecież żaden wydatek, Zaprosimy kilka koleżanek Pana Radnego na pewni nie odmówią - impreza to impreza.
oceń post 0 8 zgłoś do moderacji
2013-03-30 22:24 75%
11

odpowiedziano ponad rok temu przez Nowa Prawica
Dalej chcecie głosować na czerwonych?
odpowiedz oceń post 21 7 zgłoś do moderacji
NoName
2013-03-31 00:30 73%
12

odpowiedziano ponad rok temu przez NoName
Nie ma to jak się schlać i zachowywać się gorzej niż zwierzęta. Żal mi takich ludzi.
odpowiedz oceń post 11 4 zgłoś do moderacji
2013-03-31 06:34 85%
13

odpowiedziano ponad rok temu przez gość cygana
Bania u Cygana, Bania u Cygana do raaaaanaaaa
odpowiedz oceń post 11 2 zgłoś do moderacji
2013-03-31 11:36 11%
14

odpowiedziano ponad rok temu przez aja
Wszystkim ujadaczom zycze zdrwych i spokojnyh swiat i wiecej dystansu do przytoczonego tematu
odpowiedz oceń post 2 16 zgłoś do moderacji
2013-04-02 09:40 33%
15
odpowiedziano ponad rok temu przez Ada
a dla mnie jesteś idiotą, idiota to nie obelga ale DIAGNOZA jełopie
oceń post 1 2 zgłoś do moderacji
2013-04-01 11:01 70%
16

odpowiedziano ponad rok temu przez psl
oj paterek, nie kompromituj sie jeszcze bardziej, jestes skonczony
odpowiedz oceń post 7 3 zgłoś do moderacji
2013-04-01 19:42 0%
17

odpowiedziano ponad rok temu przez Pyra
Juz w Fakcie o tym piszą
odpowiedz oceń post 0 2 zgłoś do moderacji
2013-04-01 21:41 33%
18

odpowiedziano ponad rok temu przez :)))))))
Elblag.net walną sobie reklamę w fakcie :)
odpowiedz oceń post 1 2 zgłoś do moderacji
2013-04-02 09:38 0%
19

odpowiedziano ponad rok temu przez Ada
UWAGA to przyszli celebryci SLD, dno i wodorosty. Trza wyciagnąć z barłogu niejakiego Ryśka K, aby pomógł w sądzie...
odpowiedz oceń post 0 3 zgłoś do moderacji
2013-04-02 11:59 20%
20

odpowiedziano ponad rok temu przez Katki
Jako gazeta powinniście napisać do Przewodniczącego LESZEKA MILLERA, czy z takim zachowaniem oberwie mu sie czy tez nikt nie zwraca uwagi na to.
odpowiedz oceń post 1 4 zgłoś do moderacji
2013-04-02 12:30 50%
21

odpowiedziano ponad rok temu przez Ładnie, ładnie
http://www.fakt.pl/Impreza-urodzinowa-radnego-SLD-z-Elblaga-Sikali-na-sciany-i-meble-Dawid-P-radny-SLD-,artykuly,206094,1.html
odpowiedz oceń post 2 2 zgłoś do moderacji
2013-04-02 12:33 50%
22

odpowiedziano ponad rok temu przez Ewel
A tak w ogóle - po jubilacie, jeszcze w niedzielę było widać efekty świętowania. Udana impreza widać.
odpowiedz oceń post 2 2 zgłoś do moderacji
2013-04-02 16:18 60%
23

odpowiedziano ponad rok temu przez jon
mam swoje lata i to jeszcze utwierdza mnie w przekonaniu sld to bydło
odpowiedz oceń post 3 2 zgłoś do moderacji
2013-04-04 23:06 33%
24

odpowiedziano ponad rok temu przez marcin
radny Dawid P. czytaj Dawid Prostak hehe
2013-04-05 07:46 33%
25

odpowiedziano ponad rok temu przez Znudzony
Widać, że temat jest ciągle podgrzewany. To chyba odwracanie uwagi od innego zasadniczego w mieście tematu, czyli "jak zamienić mieszkanie".
dodaj odpowiedź