1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Najwiekszy oszust i klamca oj nieladnie panieWilk...
odpowiedz |
oceń post
15
5
|
zgłoś do moderacji
|
2
Przecież ten bełkot kupy się n9ie trzyma! Czynsz za mieszkanie wynosi około 1200 zł jaka wielodzietną rodzinę na to stać? Ty nie troluj bo, jak ja powiadomię służby o ewentualnych nieprawidłowościach dziewico moralna to lud parsknie śmiechem! Szkoda, że taki nadgorliwy nie byłeś w powiadamianiu o nie prawidłowościach w ELSINI
odpowiedz |
oceń post
13
4
|
zgłoś do moderacji
|
3
Panie Preydencie a jak było w sprawiie pańskiego 120m. mieszkania od Pana Słoniny. Niech Pan nie zasłania się chorobami członków rodzibny , tylko opisze sprawę zgodnie z prawdą. Przed sądem powinny pąść pytania dotyczące ulotki referendalnej i finasowania GR. Zgodnie z Pana słowami, włodarza powinna cechować ucziwość, wiarygodność i zaufanie. Czy te cechy dotyczą równiez prezydenta a nie tylko vice? Juz szykuję sie na rozprawe .Do zobaczenia 16 stycznia.
odpowiedz |
oceń post
14
4
|
zgłoś do moderacji
|
4
Same ,,blefy" panie prezydencie.PiS przoduje w tego typu zapytaniach.Po obrzuceniu blotem ludzi szybko umywacie rece czyt.,,elblaskie tasmy prawdy".Profesor Rońda dal temu przyklad.W blefowaniu i klamstwach na temat rzekomego zamachu az wlos na glowie sie jezy...
odpowiedz |
oceń post
14
4
|
zgłoś do moderacji
|
5
PO-p lista sie zaczela :-)
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
Jaki to poczciwy i dobroduszny jest ten pan Wilk i przenigdy nie miał wygórowanych ambicji. Nie stać nas na utrzymywanie pana Wilka.
odpowiedz |
oceń post
13
4
|
zgłoś do moderacji
|
7
Wilk przy Nowaczyku jest skapy jak dwaj Szkoci co chodzą w jednym bucie. Poł rku urzęduje a jeszcze nie pojchał do Chin ani nawet do Dubaju. Są ludzie dla których stanowisko to "latający dywan" i są tacy co potem muszą ten dywan trzepać. Ja jednak wyżej cenię tych drugich...
odpowiedz |
oceń post
0
12
|
zgłoś do moderacji
|
8
Ale zdążył podarować szkołę katolicką i oddać biednemu Olsztynowi 17;5 mln zł . Rzeczywiście chytrus , zapałkę na pół a pół litra na raz. co do mieszkania - Kto mieczem wojuje...
odpowiedz |
oceń post
9
3
|
zgłoś do moderacji
|
9
Seppupu znów nadaje!Panie Wilk- bo nie nazwę pana "prezydentem"-oby sąd w końcu ukrócił te niegodziwości.Tego panu życze, w imieniu elblążan.
odpowiedz |
oceń post
5
2
|
zgłoś do moderacji
|
10
Wystarcz zagrożenie składania zeznan pod przysięgą, a Pan Wilk wystosował oswiadczenie. Jakość nerwowo sie zrobiło. Dla mnie jest ważne aby padły pytania o finansowanie ulotki i kampanii referendalnej. Do zobaczenia Panie Prezydencie 16 stycznia. Niech wygra prawda i sprawiedliwość.
odpowiedz |
oceń post
5
3
|
zgłoś do moderacji
|
11
Biedulek,taki niewinny a na pomówieniach doszedł do władzy,jest Pan złym człowiekiem , w czasie kampani zrobił Pan wiele złego
odpowiedz |
oceń post
8
3
|
zgłoś do moderacji
|
12
Oj nieładnie,nieladnie. A ja też mu uwierzyłem - przepraszam elblążan.Nigdy więcej.
odpowiedz |
oceń post
4
2
|
zgłoś do moderacji
|
13
Czytając niniejszą wypowiedź przypomiałam sobie zdarzenie sprzed miesiąca: kiedy zobaczyłam w pokoju mojej 5 letniej córeczki papierek po czekoladce, powiedzoałam jej,iż mam dowody na to że zjadła czekoladkę która schowana byla w szafce. Ona odpowiedziala: Owszem, wyjęła czekoladkę (jako pierwsza), ale jej zamiarem nie było jej zjedzenie;lecz skoro ją miała już w rączce to skorzystała z okazji aby ją zjeść. Rozbroiła mnie sądząc że jestem tak naiwna, że jej uwierzę. Podobieństwo postaci i zdarzeń jest czysto przypadkowe.
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
14
Jakoś mnie nie przekonał. Czy będzie zeznanie pod przysięgą? Kiedy i gdzie odbędzie sie rozprawa?
odpowiedz |
oceń post
2
3
|
zgłoś do moderacji
|
15
Drogi V1 widzę że nie masz elementarnego pojęcia o ustroju sądów i ich dziłaniu . Pan Wilk tylko na podstawie tego co ty ... piszesz może się uchylić od odpowiedzi na każde pytane więc najpierw PO-myśl potem pisz. A co do "Ulotki" to przez zupełny przypadek nie ma ona nic wspólnego z przedmiotm sprawy jaką jest mieszkanie przy ul. Traugutta stąd każdy Sąd takie pytanie z urzędu uchyli jako niezwiązane ze sprawą. Ojojaj gdzieś ty się chwał w Nigerii ?
odpowiedz |
oceń post
0
8
|
zgłoś do moderacji
|
16
Wszystkowiedzący Maryjusz się odezwał. Nie udawaj takiego mądrego Maryjuszu, gdybyś taki był mądry to byś co innego w życiu robił, ale skoro robisz to co robisz i w jaki sposób, to łatki głupca nigdy się nie pozbędziesz. Zajmij się chłopie szydełkowaniem, większy pożytek z ciebie będzie, polityka nie dla ciebie, gdyby wyeliminować wszystkich pokroju Lewandowskiego z możliwości wpływania na nasze życie od razu w tym kraju żyło by sie normalnie! A tak, niestety nie ma kogo wybierać, to się wybiera coraz głupszych!
oceń post
6
2
|
zgłoś do moderacji
|