1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Ten artykuł to jako rzecznicy szpitala czy dziennikarze piszecie?
odpowiedz |
oceń post
2
4
|
zgłoś do moderacji
|
2
elblag.net ani idealmedia nie są rzecznikami szpitala
oceń post
3
3
|
zgłoś do moderacji
|
3
Pikietowały starsze Panie, które zapewne odchowały już swoje zdrowe dzieci. I młodzież, która raczej dzieci jeszcze nie ma. Ale czy ktoś z tych osób ma pojęcie czym jest opieka nad chorym dzieckiem, wymagającym 24 godzinnej opieki bez snu, odpoczynku i braku możliwości dostania się do lekarza? Nad dzieckiem z upośledzeniem tak wielkim, że każdy oddech, ruch to ból. Przeżyjcie rok z takim dzieckiem, nie śpijcie tydzień czuwając się nim. Potem możecie powiedzieć, że jesteście obrońcami życia za wszelką cenę, własną cenę....
odpowiedz |
oceń post
7
4
|
zgłoś do moderacji
|
4
Pogonić zadymiarzy z terenu szpitala. Oszołomi religijni niech pikietują pod kościołem, a szpital to nie plac Lenina gdzie wiecowano.
odpowiedz |
oceń post
7
4
|
zgłoś do moderacji
|
5
Te stare baby nie interesuje los głodnych, błąkających się dzieci. One przejmują się płodami. Po urodzeniu się dzieci to już sprawa rodziców, a to co w brzuchu matki to sprawa posłów i rządu? Hipokrytki z różańcami, a co powiecie na księży pedofilów? Może tak pikieta pod kurią?
odpowiedz |
oceń post
10
4
|
zgłoś do moderacji
|
6
Psychole w moherowych beretach wyszły na ulice. Szkoda, ze jest tylko jeden oddział psychiatryczny w Elblągu, bo psychicznie chorych jest 5razy tyle co miejsc!
odpowiedz |
oceń post
5
4
|
zgłoś do moderacji
|
7
Brawo pikietujący! Tak trzymać!
odpowiedz |
oceń post
1
8
|
zgłoś do moderacji
|
8
Chciałeś napisać:"tak trzymać transparent?".Ja poproszę zdjęcie jednej z tych paniuś,bo też z nią chcę zrobić transparent-Stop głupocie. Prześlecie mi?Czy mam sam skądś wziąć,jak te babcie zdjecia pani Gelert?
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
9
Rany,kto wreszcie pogoni za pomocą przepisów prawnych tych starszych zadymiarzy? A może byście tak panie pomogły jakiemuś konkretnemu dziecku? Czy naprawdę normalny obywatel musi znosić te horrory.Ja sobie tego nie życze.
odpowiedz |
oceń post
2
3
|
zgłoś do moderacji
|
10
Dlaczego nie ma mojego komentarza? Nie pisałem obraźliwie. Napisałem tylko, że to nagonka PiS-u na poseł Gelert. Takich komentarzy też nie umieszczacie????
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
11
Na pikiecie tym razem nikogo z pis - u nie było. Pikieta zebrała zwolenników życia. Przeciwników mordowania dzieci przed ich narodzeniem! Dzieci należy kochać nie zabijać!!! Ludzie opamiętajcie się! Każdy w naszym kraju ma prawo do swoich poglądów i ich wyrażania. Pikieta nikogo nie obraża mówi o głosowaniu posłów w taki a nie inny sposób. Dla przykładu Poseł Niesiołowski też głosował za obecną ustawą - zabijanie nienarodzonych, tylko dla tego ze są chore. Przechodząc obok Łódzkiej pikiety z jego zdjęciem uśmiechnął się i podążył do kościoła. Gdzie sumienie tego człowieka?
odpowiedz |
oceń post
0
4
|
zgłoś do moderacji
|
12
Na zdjęciu to ja widzę raczej młode osoby. I bardzo dobrze, że tak jest. Bo przełamują głupi stereotyp starszej moherowej Pani. Swoją drogą przypominam Wam drodzy obrażający. Każdy z Was ma babcie. A moher to wełna szlachetna. Więc jeśli ktoś pogardliwie się do starszych Pań odnosi, biorąc zły przykład z Pana Premiera, to jest zwykłym niewychowanym chamem :)
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|