1
odpowiedziano ponad rok temu przez
PKS WALCZY DAŁ NAJMNIEJ ZA KILOMETR I CO KTOS ZROBIL W BAMBUKO ZKM ZALEGA Z KASA CIEKAWE CZY ARRYVE BEDZIE ZALEGAC CZY WYLADUJE W SADZIE PKS CHCIAL SIE ROZWIJAC W MIESCIE INWESTOWAC PLACIC PODATKI ITP ALE KTOS ROBI POD GORE A W WARSZAWIE KUMPLE WARBUSA HA DO 3 RAZY SZTUKA POZDRAWIAM
odpowiedz |
oceń post
2
4
|
zgłoś do moderacji
|
2
PKS CHCIAŁ INWESTOWAĆ ROZWIJAĆ SIĘ ? - LUDZIE ILE JESZCZE CZASU CHCECIE NAS WOZIĆ TYM ZŁOMEM ? - AUTOBUSY I TRAMWAJE TO WIZYTÓWKA KAŻDEGO MIASTA , A U NAS ? SZROT I ZŁOM A NIE AUTOBUSY . POPATRZCIE NAWET NA EŁK .GRUDZIĄDZ - MIASTA DUŻO MNIEJSZE OD ELBLĄG ...
odpowiedz |
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
3
Zapewne odwołanie zostanie odrzucone po raz 2 tak cos myśle, pks wozi klamotami nas , jego many 20 letnie to maja byc nowoczesne pojazdy? , jedynie mazy 203 i te solbusy sa jeszcze jako takie a reszta to zlomy , jelcz 90012 z zalamująca sie podlogą z przodu , takich pojazdów u nas niebrakuje w pka autobus 1359 stary grat 19 letni z dymiacym sie silnikiem spaliny leca do srodka , dobrze ze juz tego wozu niezobaczymy od nowego roku , mam nadzieje ze pks i jego odwolanie zostanie odrzucone , warbus moze i obca firma ale choc wprowadzi moze lepsze pojazdy
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
4
Te złomy to nie PKS tylko ALP
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
5
Odpowiednikiem zarobków w PKS-ie są niesprawne autobusy czasami mi wstyd było przyznawać że jestem z Elbląga. Wnioski proszę wyciągnąć samemu gdyż bardzo szanuję ciężką pracę kierowców w PKS-sie . Mam tam wielu przyjaciół , których serdecznie pozdrawiam. Myślami jestem z wami kierowcy.
odpowiedz |
oceń post
0
3
|
zgłoś do moderacji
|