najwięcej postów 60 dninajwięcej postówostatnio dodanenajlepiej ocenianenajlepiej oceniane 60 dniostatnio dodane odpowiedzi
Witamy na forum serwisu elblag.net. Obecnie forum nastawione jest na tematykę związaną z uruchomionymi serwisami. Jego treść tworzą wątki założone przez użytkowników oraz komentarze dodane do artykułów. Zapraszamy do dyskusji :-)
Sugestie, opinie, zgłaszanie błędów prosimy kierować tutaj. Korzystanie z forum oznacza akceptację regulaminu. Redakcja nie odpowiada za wypowiedzi dodane przez użytkowników.
Zastrzegamy sobie prawo do moderowania i przechowywania zablokowanych komentarzy.
+ dodaj odpowiedź
data dodaniaocena

ogólna rozmowa

wszystkie ogólne tematy, główny kanał forum zakładaj nowe wątki, zaczynaj dyskusję...
eijk
2014-02-25 13:00 29%

Platforma Obywatelska zaprasza na spotkanie z posłem Mironem Syczem

rozpoczęty ponad rok temu przez Informacja prasowa

28 lutego (piątek) w godz. od 16 do 18, w Galerii Nobilis w Centrum Spotkań Europejskich Światowid w Elblągu odbędzie się otwarte spotkanie z posłem na Sejm RP Mironem Syczem.

Miron Sycz jest założycielem i pierwszym - długoletnim - dyrektorem Zespołu Szkół z Ukraińskim Językiem Nauczania w Górowie Iławeckim, inicjatorem powołania jedynej na szczeblu sejmików wojewódzkich Komisji Mniejszości Narodowych i Etnicznych, wiceprzewodniczącym Sejmowej Komisji Mniejszości Narodowych i Etnicznych. Za działalność na rzecz pojednania polsko-ukraińskiego odznaczany przez władze polskie i ukraińskie. W trakcie eskalacji konfliktu na Ukrainie doradzał premierowi Polski.

Wielokrotnie w ostatnim okresie był na Ukrainie. Do Elbląga także przyjedzie w trakcie pełnienie kolejnych misji związanych z tym krajem.

Gospodarzami spotkanie będą: Jerzy Wcisła - przew. PO w Elblągu i Elżbieta Gelert - poseł na Sejm RP.

Planowany przebieg spotkania:
- wystąpienie posła Mirona Sycza - ok. 40 min.
- pytania od dziennikarzy - ok. 30 min.
- pytania od uczestników spotkania - ok. 30 min.

Jeśli nasi Czytelnicy chcą zadać swoje pytania posłowi Mironowi Syczowi, można to zrobić za pomocą naszej redakcji. Na Wasze pytania czekamy pod adresem e-mail: redakcja@elblag.net, w tytule maila prosimy umieścić „Pytanie do Mirona Sycza”.

oceń wątek 5 12 zgłoś do moderacji
2014-02-25 17:54 73%
1

odpowiedziano ponad rok temu przez realia
Panie pośle czas na młodych, mają inne wizje, może akurat to wpłynie na zmiany w Polsce.Za dużo mamy biedy, brak pracy.
odpowiedz oceń post 11 4 zgłoś do moderacji
2014-02-25 21:20 67%
2

odpowiedziano ponad rok temu przez marek elblaski
Sycz?To ten cwaniak i kombinator,ktory chlubi sie tym,ze jego rodzice słuzyli w UPA?Pewnie zamordowali nie jedngo Polaka,nie moge patrzec na tego swinskiego ryja.
odpowiedz oceń post 12 6 zgłoś do moderacji
2014-02-25 23:13 20%
3
odpowiedziano ponad rok temu przez xyz
a ja nie mogę patrzeć na twoją ....... Pewnie Twój dziadek to był Piłsudski który mordował inteligencję polską i zakładał obozy zagłady chociaż Berezę Kartuską
oceń post 3 12 zgłoś do moderacji
2014-02-26 22:55 40%
4
odpowiedziano ponad rok temu przez Tomek
Myślę, że można by było poprosić pana posła o odpowiedź na pytanie z powyższego komentarza. Jestem ciekaw odpowiedzi.
oceń post 2 3 zgłoś do moderacji
2014-02-27 14:27 25%
5

odpowiedziano ponad rok temu przez WON!!!
KIEDY POLSKĄ BĘDĄ RZĄDZIĆ POLACY?KIEDY WY ŻYDZI WYJEDZIECIE DO ISRAELA I ZOSTAWICIE NASZ KRAJ WOLNYM OD LICHWY?
odpowiedz oceń post 1 3 zgłoś do moderacji
2014-02-27 17:23 20%
6

odpowiedziano ponad rok temu przez k3847478558
wstyd , kogoś kto szczyci się przynależnością do UPA swoich przodków i jest z tego dumny.
To zaproście jakiś faszystów
odpowiedz oceń post 1 4 zgłoś do moderacji
dodaj odpowiedź