1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Ten filmik trzeba wysłać do pani Niemen, ona lubi takie sprawy.
odpowiedz |
oceń post
8
5
|
zgłoś do moderacji
|
2
Apeluję, żeby w odpowiedzi na hasło zawarte w tytule, które głosiło to stado, jak najszybciej odwiedzili członków tego spędu funkcjonariusze ABW, lub też prosze zgłosić to stosownym instytucjom.Według polskiego prawa, jest to groźba karalna, zagrożona odpowiednimi paragrafami.
odpowiedz |
oceń post
16
8
|
zgłoś do moderacji
|
3
Zamiast organizować marsze , byście się z tą Waszą młodzieżą przeszli po Elblągu i posprzątali Te Wasze Plakaty wyborcze , ze Szwedem na czele !!! Społeczeństwo Wam powiedziało , co o Was myśli a wy jak te.......dalej swoje!!!!!!
odpowiedz |
oceń post
21
8
|
zgłoś do moderacji
|
4
Drogi Kimi dokładnie to samo mówił jerzy Ubran w latach 80 tych jak Solidarnośc organizaowała marsze po Gdańsku. Ale pewnei masz 16 lat i siano w głowie a tej przeszłości już nie pamiętasz a jeszcze w szkole tego nie uczyli..... Społęczeństwo Elblaga i Gdyni wybrało PSL do rządzenia sejmikami wojewódzkimi ? Na głowę chyba upałeś z wysokiego mostu .....
odpowiedz |
oceń post
2
19
|
zgłoś do moderacji
|
5
Lewandowski, omnibusie, odpowiem Ci. TAK.. Społeczeństwo Elbląga wybrało ludzi z list PSL do rządzenia Sejmikiem. Czytaj ze zrozumieniem. Nie wybrali PSL tylko ludzi z list PSL. Bo tam nie tylko rolnicy i członkowie partii są. A Ty się nie możesz pogodzić ze sromotną porażką. !!!
oceń post
15
5
|
zgłoś do moderacji
|
6
ci wymienieni na początku to pederaści z partii Palikota kiedyś!! a teraz są na żołdzie Sweda!!!
odpowiedz |
oceń post
9
7
|
zgłoś do moderacji
|
7
Świeta trójca:Szwed, Falkiewicz i lewandowski. Trójca chce rządzic, trójca radzi ona nigdy sie nie zdradzi.
odpowiedz |
oceń post
11
5
|
zgłoś do moderacji
|
8
Oszolomy jakich malo.Jak mowie jedzcie 13 grudnia demolowac Warszawe.Elblag juz wam podziekowal.Jestem ciekawa kiedy odpuscicie bo jak tak dalej pojdzie to stracicie resztki godnosci i prawdziwosci jesli jeszcze to zostalo...w co watpie.
odpowiedz |
oceń post
10
8
|
zgłoś do moderacji
|
9
Nie czytałem głupszych komentarzy od tych, których autorem jest Mariusz Lewandowski. Wszedzie go pełno. Jest dziennikarzem, rencistą,społecznikiem a tak naprawdę, to biedny czlowiek. Matka natura pozbawiła go kultury, rozumnego i analitycznego myslenia, kojarzenia faktów i intuicji politycznej. Dała natomiast chorobliwe ego przewyyższajace jego walory intelektualne. Szkoda mi tego gostka.
odpowiedz |
oceń post
9
2
|
zgłoś do moderacji
|
10
Ja nie odpuszczę a moja godnośc to wiernośc moim przekonanią. Twoja godnośc to twój pseudonim wieć ciesz się nią i mi głowy nie zawracaj. Odwaga szmaciarzy co się chowają pod cudzymi szmatami jakoś mi nie imponuje....
odpowiedz |
oceń post
2
13
|
zgłoś do moderacji
|
11
Twoje przekonania to jak chorągiewka na wietrze... słonina zły, nowaczyk zły teraz wilk zły... będzie wróblewski też będzie zły? czyli co ? jedyny słuszny i prawdziwy kandydat to chyba tylko ty... i może wtedy byłbyś zadowolony. Człowieku weź do swojego łba że robisz z siebie pośmiewisko, w Elblągu jak ktoś słyszy Mariusz Lewandowski to tylko śmiech ogarnia człowieka.
oceń post
6
2
|
zgłoś do moderacji
|
12
Czy złożył już Pan we właściwym sądzie wniosek o unieważnienie wyborów?
oceń post
2
3
|
zgłoś do moderacji
|
13
Fajnie ze pan jest panie Seppupu,wszyscy wiedza kto to Seppupu i stał sie pan juz synonimem braku myslenia,slyszalam jak ludzie posluguja sie tym nazwiskiem jako synonimem braku myslenia :''ale palnałes jak ...wiadomo kto''.Takie urban legend
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
14
Lewandowski weź Ty skumaj się z tm czymś pod nazwą Rafalala i jedź do Holandii. Może wtedy Twoje klepki w ceberku jakoś się poustawiają.
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
15
"Wierność moim przekonanią"...co to znaczy-może pan na polski jakoś przełożyć?najpierw naucz się pan mówić i pisac po polsku,potem udawaj patriotę.nie jest patriotą ten,co nawet nie umie się wypowiedziec w języku swojego narodu.
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
16
Szanowny Panie ML. To juz naprawdę stan chorobowy. Jacy szmaciarze, kto dał Panu prawo obrażania innych? Tak jak myli Pan miejsca postojowe dla osób niepełnosprawnych z byciem rencistą, tak myli się Pan zawsze. Co do wierności , to sie zgadza, gorzej gdy przekonania są niskich lotow i jakości, to i wierność taka sama. A ja wyrażam protest by z moich podatków finansować takich rencistów. Skoro Pan ma takie przekonania niech weżmie sie do roboty a nie liczy na drapane.
odpowiedz |
oceń post
9
2
|
zgłoś do moderacji
|
17
Pełna relacja z protestu https://www.youtube.com/watch?v=eetuXHhlYmo
odpowiedz |
oceń post
6
2
|
zgłoś do moderacji
|
18
i co wam po tym marszu ? ;p
odpowiedz |
oceń post
6
12
|
zgłoś do moderacji
|
19
W ponad stutysięcznym mieście znalazło się 100 baranów. Daje to 0,1 procenta. Chyba nie jest tak źle w tym mieście. Te kilkanaście miesięcy rządów pisiora nie wyrządziło jeszcze dużych strat
odpowiedz |
oceń post
7
10
|
zgłoś do moderacji
|
20
Widze znowu mnóstwo zla w słowach waszych...powiedzcie dziecku które walczy o zycie,chore na bialaczke itd. po co walczysz,po co pokazujesz się w tv,plakatach itd. bo chcesz jakos cos naprawić,sparwic żeby mieć szanse na lepsze jutro.Tak byłem na tym marszu bo chce walczyc i mieć szanse o lepsze jutro,bo ten jak wcześniejszy rząd uniemozliwil mi tego.A jeśli tutaj wielu obraza tych co byli tam akurat ,obraza i mnie wiec proszę powiedzcie mi to w twarz jak będziecie przechodzić,bo ja za przegranego się nie uważa poki zyje i wlacze...tylko proszę,nie przewróć się o mój wozek zadzierając glowe wysoko pod chmury...bo niektórzy starają się powstać.Zacytuje pewne zdanie wiersza:
"Lecz ja, będąc biednym,
Posiadam tylko sny.
Rozłożyłem me sny pod twymi stopami.
Stąpaj łagodnie,
Gdyż wstępujesz na me sny."
odpowiedz |
oceń post
10
4
|
zgłoś do moderacji
|
21
Do wszystkich przedmówców !! Uważam , że tych niezadowolonych z wyborów , które pozostawiają wiele do życzenia jest o wiele więcej !!! Jednak , znając życie ELBLĄŻANIE wychodzą z założenia co to da taka manifestacja ?!
Baranami nie są Ci którzy wyszli na ulicę, barany to większość z nas, którzy przyzwalają na takie wybory w mieście. Robią z nas idiotów i kretynów, wpierając , że podczas wyborów wszystko było OK !!!!
Dla mnie w mieście może rządzić nawet kosmita !!, niech zadba tylko o ludzi , miejsca pracy , godne życie nas wszystkich !! To są istotne kwestie, a nie kandydaci , którzy wysyłają nas do pracy do Gdańska , czy na inna planetę !!
Dla MNIE OBAJ KANDYDACI NIE NADAJĄ SIĘ DO SPRAWOWANIA WŁADZY W MIEŚCIE- DLATEGO SKREŚLAM TYCH PANÓW. zadłużali i nadal zadłużać będą Elbląg, a my idziemy jak owce na rzeż, bo kat tu rządzi !!!
odpowiedz |
oceń post
7
3
|
zgłoś do moderacji
|