1
odpowiedziano ponad rok temu przez
pff... Co ma nagonka do opisywania tego co Pan dokonal? Publicznie nigdy Pan nie powiedzial co nabroil, wiec zrobil to Newsweek i dobrze, kazdego politykiera przeszlosc i dokonania powinni opisywac w gazetach aby ludzie wiedzieli na kogo glosuja.
odpowiedz |
oceń post
35
3
|
zgłoś do moderacji
|
2
Do Sądu za PRAWDĘ?!!! Koniec świata! Idiotyzm do kwadratu
odpowiedz |
oceń post
23
4
|
zgłoś do moderacji
|
3
Mnie próbował zeszmacić szmatławiec, brukowiec elblag24, nie udało się. Dalej cieszę się wolnością :) A to co o mnie napisali, to wierutne bzdury i kłamstwa. Artykuł pewnie usunięty, ale ja se zrobiłem kopię , by nie powiedzieli,ze tego artykuło nie było, bo był :)
oceń post
6
14
|
zgłoś do moderacji
|
4
Panie p(ośle), pan wybaczy ale jest jednak jakaś różnica pomiędzy np. siedzeniem za to, że mieliśmy grzywnę za niezapłacony w terminie podatek, a siedzeniem za bestialskie usiłowanie ZABÓJSTWA KIJEM BEJSBOLOWYM! Głsując na pana chciałabym wiedzieć, ze mam do czynienia z wynaturzeniem. Decyzja, czy zagłsuję na TAK, jest moją sprawą wewnętrzną ale wiedza na kogo głosuję - musi być jawna, szczegółowa i prawdziwa!
odpowiedz |
oceń post
23
4
|
zgłoś do moderacji
|
5
Kto bejsbolem wojuje od piora ginie
odpowiedz |
oceń post
20
5
|
zgłoś do moderacji
|
6
to w związku z czym chce "przestępca" pozywać, za prawdę?
odpowiedz |
oceń post
15
3
|
zgłoś do moderacji
|
7
Wojtek, grypsujący na psy daje. oj nieładnie Wojtas nieładnie.
odpowiedz |
oceń post
11
4
|
zgłoś do moderacji
|
8
Dzieci szkoda, że o tacie takich rzeczy się dowiedzą :-(
odpowiedz |
oceń post
12
5
|
zgłoś do moderacji
|
9
"...a lekarze stwierdzili u niego cechy osobowości psychopatycznej". Osobowości to się raczej nie zmieni przez odbycie kary w więzieniu. Osobowością psychopatyczną zostaje się na całe życie. Jeżeli takie były faktycznie wyniki badać, to strach się bać...
odpowiedz |
oceń post
13
3
|
zgłoś do moderacji
|
10
Chcę i mam prawo być oceniany za to co obecnie wykonuję. Swoje poselskie obowiązki traktuję rzetelnie i z powagą. A co ty zrobiłeś w tym sejmie, PAJACU
odpowiedz |
oceń post
12
4
|
zgłoś do moderacji
|
11
Widziałam kiedyś, jak próbował na mównicy sejmowej coś czytać z kartki ale dukał sylaba po sylabie, miałam wrażenie, że czytać nie umie....
oceń post
13
3
|
zgłoś do moderacji
|
12
Poseł Penkalski może wyszukiwać i mówić publicznie oszczerstwa i bzdury wyssane z maluśkiego palca na kogo sobie zapragnie....ale na posła Penkalskiego nie można nawet prawdy głośno powiedzieć... Palikotowska sprawiedliwość....
odpowiedz |
oceń post
11
3
|
zgłoś do moderacji
|
13
Nawet jego wygląd nie pozostawia złudzeń. Na zdjęciu wygląda jak z policyjnej kartoteki.
odpowiedz |
oceń post
7
4
|
zgłoś do moderacji
|
14
...to prawda, minęło dziesięć lat i odbytą karę uważa się za nie byłą - to tylko administracyjnie, zgodnie z prawem, ale z ludzkiej pamięci trudno wymazać, mimo iż człowiek stara się, i dlatego wybryki Pana Pękalskiego będą się za nim snuły już do końca...ludzie pamiętają.
odpowiedz |
oceń post
7
3
|
zgłoś do moderacji
|
15
Kolejny bandyta i zlodziej w sejmie. normalka. Chore prawo ze po 10 latach ktos taki jest traktowany ronwo z kims kto nawet mandatu nie dostal ani uwagi do dzienniczka. Wychodzi na to ze osadzeni na dluzsze wyroki siedza za kratami po 10 latach sa niekarani a jeszcze siedza.
odpowiedz |
oceń post
5
2
|
zgłoś do moderacji
|
16
W dużej mierze przyczynił się do porażki w Elbląskich wyborach Ruchu Palikota i Wolnego Elbląga podszywając się pod ten ruch obywatelski a teraz chce pozywać gazetę za prawdę jest osobą publiczną i powinien się liczyć z tym że ktoś się kiedyś bardziej przyjrzy jego niechlubnej przeszłości.Ludzie pamiętają
odpowiedz |
oceń post
7
2
|
zgłoś do moderacji
|