1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Może ten chłop po prostu nie ma prawa jazdy i dlatego tyle przepisów łamie. Pewnie w tym swoim Braniewie uczył się jazdy ciągnikiem po polu, i za daleko mu było na egzamin do WORDu w Elblągu.
odpowiedz |
oceń post
5
2
|
zgłoś do moderacji
|
2
Dobrze, że o tym piszecie bo jeśli poseł mówi o poszanowaniu prawa powienien świecić przykładem. Poseł często gości w Elblągu i wygłasza przemówienia o tym jak powinno wszystko funkcjonować a sam co robi?????
odpowiedz |
oceń post
4
2
|
zgłoś do moderacji
|
3
Pan poseł się jak widać śpieszył bo miał ważny telefon a nie mógł rozmawiać za kierownicą... A tak na poważnie to akurat zakazy zatrzymywania i postoju to specjalność wszystkich posłów . Tyle że żadne nie sprawdza czy tyle ich potrzeba.
odpowiedz |
oceń post
1
8
|
zgłoś do moderacji
|
4
Czas znieść immunitety posłom i senatorom oraz sędziom. Czas aby te "święte krowy" były równe wobec prawa. Ja ostatnio dostałem mandat w takiej samej sytuacji jak poseł i musiałem zapłacią. A czemu Penkalski nie płaci???!!!
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
5
fajną furką się pan poseł wozi, nie ma co tylko być posłem
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
Bardzo ważna i ciekawa informacja-no cóż widać chyba kto co reprezentuje?
odpowiedz |
oceń post
5
4
|
zgłoś do moderacji
|
7
Oczywiście jak gazeta podaje informacje, że Penkalski łamie prawo, to na pewno jest za PO i przeciw referendum .Puknij się wyborco w czoło może rozumu nabierzesz. A juz wiem - przecież tego znaku nie było jak krystalicznie czysty poseł tam parkował. To tajne służby go tam postawiły jak nasz braniewski struż moralności już zaparkował.
oceń post
15
4
|
zgłoś do moderacji
|
8
Według mnie Pan poseł Penkalski będzie kozłem ofiarnym, przykładem w narastającej ostatnio sprawie zniesienia immunitetów. Dziennikarze Faktu polowali zapewne na niego od kilku dni a teraz te zdjęcie będzie publikowane w każdej gazecie. ZNIEŚMY IMMUNITETY! POSŁOWIE, SĘDZIOWIE, SENATORZY zarabiają tyle, że stać ich na mandaty. Policja zabierze im prawo jazdy? TRUDNO! Niech jeżdżą PKP! A jeśli zależy im na reputacji i karierze to niech prawa nie łamią...
odpowiedz |
oceń post
5
2
|
zgłoś do moderacji
|
9
w dupie was i wasze zdjecia ma, w dupie ma policje, przeciez ma immunitet :)
odpowiedz |
oceń post
3
3
|
zgłoś do moderacji
|
10
Powodzi sie Panu Poslowi.
W niedziele widzialem go w merasiu GL, a tu juz jakis nowy
odpowiedz |
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
11
ciekawe czy to prawda ze za 1sze miejsce na liscie u Palikota trzeba bylo zaplacic 10 tysiecy zl?
odpowiedz |
oceń post
4
5
|
zgłoś do moderacji
|
12
CZEGO SIĘ CZEPIACIE MA IMUNITET !!!!!!!!!!!!!!
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
13
A biuro poselskie ma chyba w zaadoptowanym kiosku, w budce
odpowiedz |
oceń post