najwięcej postów 60 dninajwięcej postówostatnio dodanenajlepiej ocenianenajlepiej oceniane 60 dniostatnio dodane odpowiedzi
Witamy na forum serwisu elblag.net. Obecnie forum nastawione jest na tematykę związaną z uruchomionymi serwisami. Jego treść tworzą wątki założone przez użytkowników oraz komentarze dodane do artykułów. Zapraszamy do dyskusji :-)
Sugestie, opinie, zgłaszanie błędów prosimy kierować tutaj. Korzystanie z forum oznacza akceptację regulaminu. Redakcja nie odpowiada za wypowiedzi dodane przez użytkowników.
Zastrzegamy sobie prawo do moderowania i przechowywania zablokowanych komentarzy.
+ dodaj odpowiedź
data dodaniaocena

ogólna rozmowa

wszystkie ogólne tematy, główny kanał forum zakładaj nowe wątki, zaczynaj dyskusję...
Bartłomiej Ryś
2014-11-17 14:32 31%

Powyborcze komentarze: Edmund Szwed krytycznie o frekwencji i elbląskich mediach

rozpoczęty ponad rok temu przez Bartłomiej Ryś

16 listopada tuż po ogłoszeniu wyników sondażowych rozmawialiśmy z kilkoma kandydatami na Prezydenta w ich sztabach wyborczych. Jakie były ich pierwsze reakcje? Czują się wygranymi czy przegranymi?

Edmund Szwed i Obywatelski Elbląg świętowali. Nie z powodu wygranej, ale z powodu... imienin kandydata. Sztab odwiedziliśmy kilkukrotnie. Wbrew temu, co każdy myślał w Obywatelskim Elblągu nie mówiono o tym, że trzeci wynik Szweda w Elblągu to porażka. Z kandydatem rozmawialiśmy ponad 20 minut. Poniżej prezentujemy nagranie audio z tej rozmowy.

oceń wątek 10 22 zgłoś do moderacji
2014-11-18 23:23 30%
1

odpowiedziano ponad rok temu przez organizacja koncertow
po 1 mnie dziwi ze elblag upada a ludzie dalej glosoja na tych imbecyli i zlodzieji z pis , po itp. Po drugie nie daja szansy mlodym i nowym i dopoki rzadzic beda post kominystyczne...... ( nie bede bluzgali obrazal bo to nic nie da) bedzie syf syf i syf... . Co za tym idzie, w roku 2015 spier......li kolejne 40 tys mlodych. a czemu tak mowie? Sam jestem przykladem, mam prace i co z tego , i nie jestem jedynym znajac zycie bo sa nas setki jak nie tysiace mlodych.
odpowiedz oceń post 3 7 zgłoś do moderacji
2014-11-19 08:53 80%
2

odpowiedziano ponad rok temu przez dsa
A odnośnie Pana Szweda: Pan Szwed ma okazję się teraz wykazać i "dać" miastu swoich inwestorów. Przecież chyba nie obrazi się, że przegrał wybory?
odpowiedz oceń post 8 2 zgłoś do moderacji
2014-11-19 12:35 67%
3

odpowiedziano ponad rok temu przez bez
Co on bierze ? ja też chce spróbować
odpowiedz oceń post 4 2 zgłoś do moderacji
2014-11-19 15:52 57%
4

odpowiedziano ponad rok temu przez OdsunąćSzweda
Szwed po prosty nadrukuje pieniędzy na drukarce w domu :P
odpowiedz oceń post 4 3 zgłoś do moderacji
2014-11-21 15:26 25%
5

odpowiedziano ponad rok temu przez maria
Szwed jest jak dziki koń na rodeo taki nieokrzesany wolny bez hamulców, szkoda że pogalopował w siną dal...
odpowiedz oceń post 1 3 zgłoś do moderacji
dodaj odpowiedź