1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Nawet przy okazji 3 Maja musi uprawiać politykę. Co za tym z tego Wilka.
odpowiedz |
oceń post
6
6
|
zgłoś do moderacji
|
2
przecież to święto narodowe a nie partyjne panie Wilk, proszę sobie ustanowić święto PiS i zwoływać swoich członków płacących składki do jego czczenia
odpowiedz |
oceń post
8
6
|
zgłoś do moderacji
|
3
BArdzo dobrze. Miasto nie robi obchodow to patrioci je robia!
odpowiedz |
oceń post
3
6
|
zgłoś do moderacji
|
4
Panie Wilk, a jak dba Pan o swoich pracowników? Mają szansę na lepsze jutro i godne życie?
odpowiedz |
oceń post
4
3
|
zgłoś do moderacji
|
5
a inne atrakcje...spalenie flagi wroga który podobno przeprowadzil zamach?odsłoniecie pomnika jedynego wspaniałego...sprzedaż statuetek okolicznościowych...palenie brzozy...terapia helowa
dajcie zyc... rada została odwolana zajmij się pan elsinem a nie dwie sroki
odpowiedz |
oceń post
4
4
|
zgłoś do moderacji
|
6
Mnie tam na pewno nie bedzie . Niech zaprosi pekalskiego, w końcu to teraz koalicjant. Ach chciałem temu panu przypomnieć że skatepark juz jest na ukończeniu więc nie musi przyśpieszać jego budowy po wyborach!
I niech nie apomina że jego tez wykopali w referendum.
odpowiedz |
oceń post
4
5
|
zgłoś do moderacji
|
7
Jerzy Wilk jest bezczelnym typem. Zaprasza na obchody 3 Maja jakby to było święto jego partii i jego zwolenników. Do tego jeszcze przy okazji agituje. Co za bezczelny typ. Żenujące naprawdę.
odpowiedz |
oceń post
6
5
|
zgłoś do moderacji
|
8
3 Maja jest świętem wszystkich Polaków. O tej ważnej dacie, którą powinniśmy czcić Pan Jerzy Wilk ma prawo przypominać osobiście we własnym imieniu, jak i partii którą reprezentuje. Nie widzę w tym nic złego. Osobiście jako obywatel przyłączam się do tego rodzaju apeli i nie czuję dyskomfortu, nawet gdy osoba i partia polityczną, która o tym przypomina nie zawsze jest mi bliska ideowo.
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
9
Jeśli ktos powie, że elblag.net jest stronniczy, to go wyśmieję. Proszę mi pokazać, który portal elbląski przypomina, że PIS organizuje obchody 3 maja? Żaden. Oto przykład, że ten portal jednak jest obiektywny.
odpowiedz |
oceń post
3
3
|
zgłoś do moderacji
|
10
zostales odwołany teraz możesz pan zajac się elsinem i niepełnosprawnymi weź se kraksa do pomocy i dacie rade...odpuść lans i koryto...
.miki nowi sa musza się pokazac z dobrej strony latac na imprezki itp. zrozumiale trzeba to bujac hehe te ideal ne mediium da rade... czasem jakiś witacz postawia inna strategia itp. itd itp
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|