1
odpowiedziano ponad rok temu przez
I zacznie się szopka, My, Chcemy, jako jedyni Chcemy, przyjedzie poklamie i na tym się skończy a radnym pis przekaże instrukcje Napoleona z Żoliborza brak własnego zdania maja
odpowiedz |
oceń post
3
8
|
zgłoś do moderacji
|
3
Lewactwo wypad na szmaterie i łonet.
odpowiedz |
oceń post
5
6
|
zgłoś do moderacji
|
4
w naszym Elblągu - zgroza. Może ten cud polskiej polityki SAM przekopie nam mierzeję co?
odpowiedz |
oceń post
3
4
|
zgłoś do moderacji
|
5
Pewnie opowie jak to dzielnie z gruzów odbudowywał Elbląg, no i pogonił sowietów! Na pewno dowiemy się, ze we wrzesniu zakończy sie przekop mierzei!
odpowiedz |
oceń post
2
4
|
zgłoś do moderacji
|
6
Byłem ,pływałem po zalewie i słyszałem co mówią ludzie tam mieszkający.Robi "synek" kompletnych idiotów z mieszkańców Elbląga.Na zalewie jest zaledwie 2.5 m głębokości,nic i nikt tam nie pływa ,nawet żaglówki.Gdańsk jest wykorzystany w zaledwie w 30%,podobnie Gdynia.Systematyczne pogłębianie zalewu,z uwagi na muły,oraz sam przekop realizowany by był przez 6-7 lat przy niewyobrażalnych kosztach przekraczających miliardy złotych.Po co są te dyrdymały ? po to tylko by mieszkańcy Elbląga zagłosowali z PiS.Po wyborach bajki i brednie jak wiele innych pozostaną kpiną i zwykłym draństwem tego rządu.
odpowiedz |
oceń post
2
4
|
zgłoś do moderacji
|
7
To był w E ? bo w ENET milczą , jak by tu nakłamać.
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|