1
odpowiedziano ponad rok temu przez
PO.... platforma atakuje!!! niech sobie przypomną gdzie Jaś Fasola łaził!!!i jeżdził!!!Sępy z PO, Kosecka, Turlej nadaktywni się zrobili!! a ten syf co po ich rzadach został trzeba porządkowac,czpiają sie jak pijany płotu!!
odpowiedz |
oceń post
12
15
|
zgłoś do moderacji
|
2
Wyalienowana władza miasta uczestniczy w przyjęciach i przecinaniu wstęg...zastanawia się nad nazwami rond i skwerów, a ludzie nie maja pracy i chleba?! Co z obietnicami wyborczymi?
odpowiedz |
oceń post
12
6
|
zgłoś do moderacji
|
3
Nikomu jeszcze nie zaszkodził darmowy browarek!Zaraz wybory oj ciężko będzie się przyzwyczaić.Będzie tak jak ze słoniną obrazi się na wszystkich?Pora łapać układy może znajdzie się gdzieś jakaś cieplutka posadka może w spółce miejskiej?
odpowiedz |
oceń post
6
5
|
zgłoś do moderacji
|
4
Jakos nei cisneliscie po Kluge jak sie wybrala na otwarcie "Szproty". Gdzie wasz obiektywizm?
odpowiedz |
oceń post
12
6
|
zgłoś do moderacji
|
5
jakbyś umiał czytać ze zrozumieniem, to pewnie byś doczytał, że Wilk sam o tym mówił na sesji, tłumaczył się. Więc do kogo masz pretensje pisowski sługusie?
oceń post
3
7
|
zgłoś do moderacji
|
6
Sensej powinien wiedzieć że platformersi to urodzone yapiszony nastawione na zysk blichtr i "elitowanie" ... Po Wilku należało się spodziewać więcej i dlatego jest to tak niemiłe .
oceń post
1
10
|
zgłoś do moderacji
|
7
Jestem w szoku Mariusz L. zaczyna najeżdżać na Wilka!
oceń post
5
3
|
zgłoś do moderacji
|
8
Nie najeżdżać ale mówić co myślę bo wbrew temu co myślisz mam ten komfort że zawsze i każdemu mogę powiedzieć co sobie myślę i robić co sam uważam za stosowne. Nie rób chłopie z siebie idioty bo to był błąd polityczny klasy ziemia powietrze i nie ma co deliberować i udawać że go nie było. Natomiast napuszczać to sobie możesz wody do wanny ,,,
oceń post
0
7
|
zgłoś do moderacji
|
9
Mariusz powinieneś jednak zmienić leki, bo widze, że ta nerwica psychopatyczna nie daje ci spokoju. Błedem było całe to referendum i o ile przed wyborami większość była przekonana, że gorszy od Nowaczyka nikt nie bedzie, to dziś te same osoby przyznają się do błędu, bo większość się zgodzi ze mną, że Wilk jest najgorszym gospodarzem miasta w historii po PRLowskiej Elbląga. Całe szczęście, że to tylko 1 rok, bo aż strach pomyśleć gdyby miał rządzić jeszcze 4 lata i doprowadzać miasto do ruiny jak to robił z ELSINem. Kazdy obserwujący to co się w Elblągu dzieje może wymienić wszystkie porażki Wilka (a sukcesów ani jednego), w tym rankingu już po roku czasu pobił Nowaczyka. Stracone 2 lata najpierw z tym calym cyrkiem referendalnym, później z komisarzem, a teraz z Wilkiem, cofneliśmy się w tym czasie o 10 lat w stosunku do tego co zostało po Słoninie, choć tenże też nie był najlepszym gospodarzem! Zawdzięczamy to m.in. tobie Mariuszu Lewandowski!
oceń post
4
3
|
zgłoś do moderacji
|
10
Nie ma takiej firmy Browar Żywiec! Najpierw poczytajcie sobie dwa razy jakie głupoty piszecie a dopiero później piszcie...
odpowiedz |
oceń post
4
4
|
zgłoś do moderacji
|
11
Znowu debilne tłumaczenie, lepiej nich sie juz nie pogrąża. Do listopada pozostało kilka mięsięcy i koniec mordęgi dla biedaczyska a dla Elbląga czysty zysk, lepszy niz ze sprzedaży alkoholi.
odpowiedz |
oceń post
8
9
|
zgłoś do moderacji
|
12
Na pewno lepiej się wytłumaczył niż gdyby to zrobiła Monika B.
oceń post
11
3
|
zgłoś do moderacji
|
13
Mój znajomy prowadzący firmę remontową, dotychczas zatrudniał trzy osoby. W lutym zatrudnił jeszcze dwie. Sprawdzałem, Wilk nie był u niego osobiście, ani też nie gratulował. Czegoś zabrakło...
odpowiedz |
oceń post
10
3
|
zgłoś do moderacji
|
14
Organizatorzy kilku imprez sportowych, na które został Pan Wilk zaproszony w Elblagu, a obecność potwierdził, później musiało swiecić oczami, bo wszyscy czekali na "gościa", którego wystąpienie było w programie. Taki to szacunek ma Pan Wilk. Chadza tylko tam, gdzie będzie miał zysk polityczny, czyli na wydarzenia z pierwszych stron gazet, a najlepiej z przecinaniem wstęg. Takie zagrania PRowskie przed wyborami - ważne żeby mowili, nie wazne jak, ważne niech mówią!
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
15
A zaprosił Wilka? Może jak go zaprosi i pochwali się że zwiększył zatrudnienie to on mu pogratuluje.
oceń post
2
6
|
zgłoś do moderacji
|
16
Z jednej ze spółek miejskich były dyrektor zapraszał i nikt nie przyszedł.
oceń post
2
3
|
zgłoś do moderacji
|
17
A ten co trzma walizkę za nimi to ktoś na zasadzie ich tragarza?
odpowiedz |
oceń post
7
4
|
zgłoś do moderacji
|
18
Ten szczupły człowiek z kuferkiem to dyrektor hali sportowej na al. Grunwaldzkiej.
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
21
Smiech na sali =Tereska jako pani Prezydent - a przyjaciel Hajdukowski pani Tereniu nie obok
odpowiedz |
oceń post
7
3
|
zgłoś do moderacji
|
22
Inwestor wykonał ukłon w stronę miasta i postanowił wybudować obiekt z zachowaniem wysokiej dbałości o wszystkie szczegóły - to łaskę zrobił, że starannie wykonał robotę???
odpowiedz |
oceń post
5
4
|
zgłoś do moderacji
|
23
Bo takie właśnie standardy panują u tego pana-i to jest prezydent.
odpowiedz |
oceń post
4
5
|
zgłoś do moderacji
|
24
no i znowu wyszło szydło z worka ... cyt. taki piekmy WILK a łże jak zwykły kundel.. koniec cytat
odpowiedz |
oceń post
5
7
|
zgłoś do moderacji
|
25
lepiej niech jedzie do pubu za 220 złoty, niż ma lecieć do Chin i Dubaju za kilkadziesiąt tysięcy złoty, gdzie efekt jest ten sam
odpowiedz |
oceń post
4
5
|
zgłoś do moderacji
|
26
a Tereska Bozienki nie wzięła?
odpowiedz |
oceń post
6
4
|
zgłoś do moderacji
|
27
(.. komentarz nie związany z tematem rozmowy...)
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
28
Sądzę, że jednak mój komentarz był związany z tematem, dotyczył bowiem związków pomiędzy przedstawicielami władzy a prywatnymi przedsiębiorstwami. Szkoda, że redakcja ma odmienne zdanie i kasuje niewygodne komentarze.
oceń post
2
3
|
zgłoś do moderacji
|
29
Komentarz był związany z szeregiem pomówień zawartych w artykule zamieszczonym dzisiaj na info.elblag.pl. Nie miał nic wspólnego z powyższym artykułem.
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
30
Od dziesiątków lat mówi się o rekonstrukcji Wyspy Spichrzów , ktoś wyłożył kasę i powstał piękny budynek, nawiązujący do histori tego miejsca . Nie wiem dlaczego prezydent ma się tłumaczyć, że uczestniczył w jego otwarciu , to był jego obowiązek.
odpowiedz |
oceń post
8
3
|
zgłoś do moderacji
|
31
Elżbieta Gelert, marszałek Protas, Jerzy Wcisła, Antoni Czyżyk i wiele innych osób z Platformy Obywatelskiej świetnie bawiło się na otwarciu Pubu Specjala. W przeciwieństwie do większości gości, zamiast lokalnego piwa, skusili się whiskacza. Może dlatego, że był za darmola?
odpowiedz |
oceń post
1
6
|
zgłoś do moderacji
|
32
ten opas z kuferkiem, dyro hali CSB jest wszędzie tam gdzie darmowy alkochol się leje
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|