1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Tu 1 zł, tam 1,5 zł, jeszcze gdzie indziej 0,5 zł i przez miesiąc zbierze się pokaźna sumka a zarobki są jakie są i trzeba za coś żyć !!!
odpowiedz |
oceń post
10
3
|
zgłoś do moderacji
|
2
Może dlatego, że płatny parking po lewej stronie za szlabanem to lepisko pełne dziur które w deszczowe dni zmieniają się w bajoro i nie można wysiąść z samochodu. Tylko kasę wiedzą jak brać. Często nie ma wolnych miejsc mimo że są płatne, bo tam parkują pracownicy. Taki jest problem z tym parkowaniem.
odpowiedz |
oceń post
6
2
|
zgłoś do moderacji
|
3
P. Wilk wymadrza się w sprawach na które nie ma wpływu / Szpital Wojewódzki /, a od rozwiązywania problemów objętych 17 miesięcznym kontraktem ... umywa ręce?
odpowiedz |
oceń post
6
2
|
zgłoś do moderacji
|
4
ale coś z tymi opłatami to mi se nie zgadza. w sierpniu jeździłam tam na rehabilitację i za perwszą godzinę płaciłam złotówkę. Nie było żadnych 30 minut za darmo...
odpowiedz |
oceń post
5
2
|
zgłoś do moderacji
|
5
Na terenie szpitala BRAK JEST MIEJSC PARKINGOWYCH dla pacjentów ! Tam parkuje personel szpitala. Na tzw. Parkingu przy szlabanie dsiury , źe ho, ho ! A moźe troszeczkę wysiłku ze strony dyrekcji i parking zróbcie przy psychiatryku z wjazdem od ulicy.
odpowiedz |
oceń post
1
4
|
zgłoś do moderacji
|
6
Wysłać decydentów od zarządzania dobrami przyszpitalnymi na kurs do innych miast, gdzie takich problemów nie ma, mimo, iż nie ma parkomatów. Jeżdżę często i widzę kolosalną różnicę. Aut wszędzie przybyło tylko z myśleniem nie idzie to w parze. U nas wszystko sprowadza się do wspólnego mianownika = biznes.
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
7
w szpitalu wojewodzkim nie ma psychiatryka
odpowiedz |
oceń post