1
odpowiedziano ponad rok temu przez
NARESZCIE !!!!
W końcu w naszym kraju zaczyna być normalnie.
Do pudła z przestępcami kimkolwiek by byli.
odpowiedz |
oceń post
3
4
|
zgłoś do moderacji
|
2
Czy przez przypadek to nie polityk Platformy Obywatelskiej jest ministrem sprawiedliwości ? A jakie zmiany w KK przeprowadziła PO żeby w wiezieniach nie sadzano za batonik ? Robić czytelnika w balona za pomocą batonika tak głupio potrafi tylko mistrz strzały we własną stopę Jerzy Wcisła. Aż żal że nie pojechał do Soczi - medal olimpijski jak nic no chyba że przed startem znów strzeli sobie w stopę....
odpowiedz |
oceń post
1
5
|
zgłoś do moderacji
|
3
Grupa referendalna zafundowała Elblągowi zamianę twarzy, bo jak narazie Pan Wilk tworzy dużo bardziej brudną politykę niż poprzednik. Kłamstwa, kolesiostwo, obłuda, to trzy cechy dostatecznie opisujące sytaucję w Elblągu po wyborach. Mam nadzieję, że w listopadzie Elblążanie będą mogli wykreślić z czarnej listy władających tym miastem i wymazać z pamięci to nieporozumienie, które zaistniało. Liczę też na to, że w najbliższych wyborach wezma udział trochę mlodsi mieszkancy tego miastę i odetną od państwowej pępowiny wszystkich starych komuchów od lat wyniszczających to miasto, a mieniących się bez przekory prawymi i sprawidliwymi, liczę że już nigdy żadna Partia Oszustów z Warszawy nie bedzie sterować wybranymi przez Elblążan włodarzami miasta. Czas wybierać Elblążan z Elbląga, a nie warszawskie marionetki oraz nieudaczników i dorbkiewiczów rozpasanych za publiczne pieniądze. Liczę też na to, że tacy ludzie jak M. Lewandowski i inni szkodnicy z GR już nigdy więcej nie wpłyną na losy EL
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
4
Proszę na to nie liczyć bo robiąc tanią propagandę robisz Pan z siebie tanią prostytutkę. Jerzy Wilk to wybór Elblążan a czy słuszny pokarzą kolejne wybory. Mariusz Lewandowski ma jeden z 89 320 głosów i czy się to Panu podoba czy nie z owego głosu skorzysta z namysłem i rozwagą której Panu brakuje.. HOWG
oceń post
0
4
|
zgłoś do moderacji
|
5
Jako wyborca tak, ale jako prowodyr kolejnej zadymy - na pewno NIE - nie masz pan moralnego prawa wmawiać Elblążanom, że za Nowaczyka było źle, a za Wilka jest cacy - bo tylko ślepy i głuchy może w to uwierzyć. Z GR zrobiliście większy śmietnik niż był, a wasz były kolega ten na zdjęciu, który razem z wami nakręca spiralę nienawiści referendalnej teraz ma kłopoty a wy się wypinacie na niego. Przewidziałem to już przed wyborami - wszyscy zadymiarze tak kończyli, a nawet gorzej. Cieszcie się że tylko taki los was spotkał. Na marginesie karzą pisze się przez ż HOWG
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
Panie mariuszu czy złozy Pan zawiadomienie do PR w Elblągu odnośnie miejsca druku i sponsora ulotki referendalnej, skoro podaje sie Pan za legalistę?
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
7
Absolutnie dementuje pogłoski jakobym był legalistą jestem pragmatykiem a Polskie prawo przypomina papier toaletowy więc absolutnie mi się ono nie podoba . Grupa Referendalna nie popełniła żadnego przestępstwa a Każdy Obywatel ma prawo drukować i rozpowszechniać dowolny tekst póki nie dostanie sądowego zakazu . Ten zapis akurat mi się podoba nad wyraz....
oceń post
0
3
|
zgłoś do moderacji
|
8
No jaka afera! Dobrze w tym Elblagu jest skoro taaaakie afery macie.
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
9
Z chora stopa pojechała Pani Justyna i walczy jak trzeba. Jaka jest róznica między kradzieżą dobra a złą. Złodziejstwo zawsze będzie złodziejstwem, kłamstwo kłamstwem. Chyba coś o takim zachowaniu Pan wie.
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|