1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Ja pitole dokąd my zmierzamy z tym zoo...............
odpowiedz |
oceń post
7
4
|
zgłoś do moderacji
|
2
Ja wiem jakie będą efekty tej wizyty!;) Absolutnie żadne oprócz wydatków na catering;)
odpowiedz |
oceń post
7
5
|
zgłoś do moderacji
|
3
Widać można przyciągnąć potencjalnych inwestorów bez konieczności robienia wycieczek do Dubaju ,Chin czy Szwajcarii. A drogi znafco nie martw się kosztami cateringu, ciastka, kawa , herbata czy jakieś dania są tańsze od wycieczek jaki robił sobie Król Nowaczyk.
odpowiedz |
oceń post
6
7
|
zgłoś do moderacji
|
4
Taka mała dygresja wycieczki Nowaczyka w 90% pochodziły z funduszy UE, jakby on nie pojechał to by pojechał Prezydent Olsztyna ot cała róznica! A co do efektów przez te durne referendum, ominęły nas wielkie inwestycje m.in Chińczyków którzy poszli do Gdańska. Aha jeszcze jedno te odwiedziny to tez pewnie załatwione jeszcze za Nowaczyka.
odpowiedz |
oceń post
1
5
|
zgłoś do moderacji
|
5
Drogi znafco skoro jesteś tak dobrze POinformowany to POwiedz gdzie byli ludzie którzy w tym czasie zastępowali nieobecnego prezydenta Grzegorza Nowaczyka? Co robił Komisarz Bojarski ? Gdzie byli urzędnicy odpowiedzialni za inwestycje, promocje czy od komunikacji społecznej. Przecież UM nie był w tym czasie wyludniony? Codziennie pracowało w tamtym czasie wielu urzędników, dyrektorów , czy naczelników którzy mogli w imieniu prezydenta przyjąć zagranicznych gości. A takie usilne wmawianie ludziom że referendum było niepotrzebne jest tylko krzykiem szczurów na tonącej platformie. Referendum było potrzebne, gdyż pokazało naszą siłę, odwagę , było trumfem naszej woli i mocy która jest w nas........
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|