najwięcej postów 60 dni | najwięcej postów | ostatnio dodane | najlepiej oceniane | najlepiej oceniane 60 dni | ostatnio dodane odpowiedzi |
data dodania | ocena |
2014-12-01 21:30 | 100% |
hej witam - piszę tutaj z takim nietypowym pytaniem do Was czy zna się ktoś na takich przelewach zagranicznych? robił ktoś takie przelewy? byłbym wdzięczny za pomoc i podpowiedzi.
oceń wątek 3 0 | zgłoś do moderacji |
2014-12-02 18:25 | 0% |
Ostatnio przelewałam bratu około 4 tys zł, bo zabrakło mu do mieszkania. Sprawdziłem sobie koszta w Western Union, PayPal i Easysend. Najtaniej wyszło w tym ostatnim.
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
2014-12-04 16:20 | 0% |
Dzięki za odpowiedź kolego. A jeżeli mogę spytać dodatkowo ile zapłacileś za taki przelew w Easysend? możesz mi zdradzić?
2014-12-04 17:00 | 0% |
Sprawdzałem koszta w Western Union i powiem Tobie że bez rewelacji.. O Easysend pierwsze słysze możesz coś więcej napisać? jakie są mniej więcej koszta?
2014-12-05 16:46 | 0% |
NIe kolego, tylko koleżanko jak już :)
Jeżeli chodzi o koszta przelewu to masz na ich stronie, w zakładce "Opłaty i prowizje" https://www.easysend.pl/oplaty_i_kurs
Sprawdzałam już w innych miejscach (paypal, western union) i w easysend wychodzi najtaniej.
2014-12-05 19:34 | 0% |
A wybacz nick Linda mnie trochę zamotał :D pierwsze skojarzenie to ten aktor :P
Ale wracając do tematu dziękuję za linka zaraz sobie sprawdzę.
O paypal słyszałem dużo złych opinii więc odpada.
Zaczynam poważnie myśleć o tym Easysend bo nieźle się prezentuje ich oferta.
dodaj odpowiedź |
Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013. |