1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Te zdjęcia będą upublicznione?
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
2
odpowiedziano ponad rok temu przez
Pamietam te czasy, jak chodzilismy z kumplami do Tatu na browarki, bilardzik i ta SUPER Al Capone z dodatkowa szynka zamiast peperonee. A teraz, smutne to ale pizza u nich to scierwo. Nie wiem czy to wina kucharza, ale wroccie do tamtego przepisu/skladników.
odpowiedz |
oceń post
9
6
|
zgłoś do moderacji
|
3
odpowiedziano ponad rok temu przez
pierdzielisz, mają teraz taką z szpinakiem - rewela!
oceń post
4
5
|
zgłoś do moderacji
|
5
odpowiedziano ponad rok temu przez
Do "taki jakis tam"- nie zgodzę się z tobą. bywam często w tattoopizza i pizza jest tam najlepsza w e-g. nigdy nie zawiodlem się dają najwięcej dodatków i ciasto jest superr!! i słyszałem że dobrze im idzie bo otwierają salę z rozrywką juz niedługo-bilard lotki i cos tam jeszcze nie wiem dokladnie co. nie rozumiem slow prze3dmowcy- chyba jakis elblaski hater
odpowiedz |
oceń post
6
9
|
zgłoś do moderacji
|
6
odpowiedziano ponad rok temu przez
Niestety pizza z Tatto już nie jest taka sama jak kiedyś. Nawet moja żona rodowita "zawadianka" która wielbiła tą pizzerię już przestała tam chodzić. Kiedyś (tak rok gdzieś 2006) jak jak się tam poszło to było gwarno,wesoło i pełno ludzi. Teraz wchodzisz tam a przy barze jakiś lokalny pijaczek a lokal pusty. Teraz sam już robię pizze w domu bo jest 10 x lepsza niż zamawiana. Zdjęcie na konkurs prześlę.
odpowiedz |
oceń post
5
4
|
zgłoś do moderacji
|
7
odpowiedziano ponad rok temu przez
a ty jarrow nie porownuj roku 2006 i teraz bo tera bida w elblagu i ludzie wyjezdzaja ja jem podstawe z kurczakiem z sosem czosnkowym w tatoo i jest zaje...sta stac mnie nie musze meczyc sie w domu polecam od wielu lat pozdro
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|