1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Ten patafian latał z nożem kiedy ja byłem dwie ulice dalej z dziecmi, a co jakby mi taki na ulicy wyskoczyl?
odpowiedz |
oceń post
8
2
|
zgłoś do moderacji
|
2
Też byłby już na wolności...
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
3
Licz się ze słowami jak nie chcesz tracić do sądu
oceń post
0
8
|
zgłoś do moderacji
|
4
To są jakieś jaja. Za kradzież w sklepie na dłużej do aresztu wsadzają niż ranienie policjantki !! Właśnie takie głupie decyzje wpływają na zaufanie do władzy, poczucie bezpieczeństwa (a właściwie jego brak).
odpowiedz |
oceń post
4
2
|
zgłoś do moderacji
|
5
Tylko że nie wy macie roztrzaskana noge i nie możecie chodzić właśnie z tego względu nie może pójść do aresztu bo one nie są dostosowane do warunków dla mnie
odpowiedz |
oceń post
0
8
|
zgłoś do moderacji
|
6
Ale zranil ta policjantke. Tylko zadrapanie miala. A to ze biegal z nozem to dla tego ze chcial sie zabic. Wielka afera o samobojce
odpowiedz |
oceń post
0
6
|
zgłoś do moderacji
|
7
Wielkie mi rzeczy to juz kot mocniej drapie niz on rani nozem. Nie ma to jak strzelac do samobojcy i jeszcze wyrok za to... Bardziej psychiatryk dla niego
odpowiedz |
oceń post
0
7
|
zgłoś do moderacji
|
8
Zakaz opuszczania kraju !!! A gdzie ten lump ucieknie,przecież pewnie nawet pisać nie umie.Kurcze,to u nas jest naprawdę dobrze.Ja nie płacę regularnie Providenta i boję się,że mnie zamkną.☺
odpowiedz |
oceń post
4
2
|
zgłoś do moderacji
|
9
On ma pieniądze i dlatego nie musi się martwić że go zamkną za długi. To tylko Lumpy biorą pożyczki i nie są wstanie ich spłacać
oceń post
1
5
|
zgłoś do moderacji
|
10
zamknąć gnoja i przestać się nad takim degeneratem rozczulać.!!!!
odpowiedz |
oceń post
7
2
|
zgłoś do moderacji
|
11
Nie wiecie jak było a gadacie śmieszne to jest i zabawne nie potraficie nic innego jak tylko pisać jak nie wiedzie co było pff śmieszy mnie wasze zachowanie
odpowiedz |
oceń post
1
7
|
zgłoś do moderacji
|
12
kryminał dla zdziry męskiej
odpowiedz |
oceń post