1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Pani rzecznik Prezydenta. Miała dzisiaj być w hotelu Arbiter o godz.13 konferencja prasowa na temat ślubu kościelnego Pana Prezydenta. Pisał o tym .... I co. Zaproszenie zniknęło. Znaczy nie odnaleziono świadectwa ślubu? Nie ma co dziennikarzom pokazać? Odpowie Pani na proste pytanie, ten ślub był czy nie? Może być bez konferencji.
odpowiedz |
oceń post
6
4
|
zgłoś do moderacji
|
2
Głosowałam na pana Wilka tylko dlatego, że jest chrześcijaninem. To tak jakby był z mojej rodziny katolickiej.Nie znałam tego człowieka z innej strony, więc to dla mnie był główny argument w wyborach, dlatego oddałam na niego głos.
odpowiedz |
oceń post
10
5
|
zgłoś do moderacji
|
3
Zajmijcie się swoimi sprawami, a nie żeby głupotami się zajmować, to tylko darmozjady i bezrobotni mogli tak zrobić, co nie mają nic rozsądnego do roboty, lepiej niech niektórzy zajmą się swoimi ludzmi, co ani be ani me, dajcie im jakiekolwiek pytanie i co odpowie, na pewno zdania nie skleci, hehhehe słyszałem ostatnio na pewnej konferencji co to za tłumoki, hehehehhehe . Co nas interesuje Pan Wilk i jego życie prywatne to sięganie do rynsztoka, gdzie niechybnie niektórzy tam się znajdą, co takie bzdety piszą. A o prezydentach alkoholikach zapomnieliście ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? co tyle lat rządził !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co wy na łep upadliśta to jo z OE wieśniaczek pl
odpowiedz |
oceń post
2
14
|
zgłoś do moderacji
|
4
Pięknie to "wieśniaczek" ujął, porównując życie prywatne p. Wilka do rynsztoka. Gratuluję umiejętności wypowiadania się na temat. Jeśli to, co piszą o tym "rynsztoku" to prawda, p. Wilk zamiast do sądu powinien publicznie udowodnić niewinność.
odpowiedz |
oceń post
11
3
|
zgłoś do moderacji
|
5
Bezboznik spłonie w piekle
odpowiedz |
oceń post
11
3
|
zgłoś do moderacji
|
6
Ciekawe, czy wszyscy komentujący są tacy święci i żyją zgodnie z wszystkimi przykazaniami.U innych widzą "drzazgę w oku", a u siebie" belki nie dostrzegają".Żeby osądzać innych powinno się samemu mieć czyste sumienie.
odpowiedz |
oceń post
4
8
|
zgłoś do moderacji
|
7
Człowieku czy ty rozumiesz co to jest świętokradztwo ? Chcesz byc dumny z takiego prezydenta.
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
8
Dzisiejsze święto też zaliczone Panie Prezydencie komunią, czy elbląscy biskupi w końcu trzymają się wytycznych Episkopatu Polski i obeszło się smakiem?
odpowiedz |
oceń post
3
3
|
zgłoś do moderacji
|
9
Dzisiaj Dzień Wszystkich Świętych. Jeszcze nidawno do tej kasty należał nasz Prezydent Wilk. Ale król (Wilk) okazał się nagi. Dzisiaj z żoną z którą żyje na ślubie cywilnym bardziej pasuje do Hallowen.
odpowiedz |
oceń post
3
3
|
zgłoś do moderacji
|
10
Panie Wilk. Dziś dzień zadumy. Przemyśl Pan swoje postępowanie z tym przyjmowaniem komunii jeżeli masz Pan jedynie ślub cywilny i dzieci z tego związku. (Chyba nie było to białe małżeństwo) Odpuść Pan gra nie warta świeczki nawet tej zapalonej w Dzień Zaduszny.
odpowiedz |
oceń post
4
3
|
zgłoś do moderacji
|
11
Pytanie do SBK ...Czy prawdą jest że Eg24 zarejestrowany jest pod tym samym adresem co firma Pana Szweda? https://www.opencompany.co.uk/... https://www.opencompany.co.uk/... Czy jest to jakiś zbieg okoliczności?
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|