1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Mocno przebudowała w 4 dni???? Tak jasne:):)
odpowiedz |
oceń post
3
5
|
zgłoś do moderacji
|
2
odpowiedziano ponad rok temu przez
porzucała talerzami, poubliżała szefowi i na tym pewnie skonczylo
odpowiedz |
oceń post
3
3
|
zgłoś do moderacji
|
4
odpowiedziano ponad rok temu przez
Bardzo żle kojarzona nazwa
odpowiedz |
oceń post
6
4
|
zgłoś do moderacji
|
5
odpowiedziano ponad rok temu przez
Kojarzy mi się z nazwą lokalu w którym trzeba obowiązkowo zamówić zakąskę... ;-)
oceń post
4
3
|
zgłoś do moderacji
|
6
odpowiedziano ponad rok temu przez
"Wzięli zwolnienia lekarskie" ? ZUS się tym już zainteresował mam nadzieję ?
odpowiedz |
oceń post
4
3
|
zgłoś do moderacji
|
7
odpowiedziano ponad rok temu przez
zus nie płaci więc się nie interesuje. dopiero po 33 dniu
oceń post
0
5
|
zgłoś do moderacji
|
8
odpowiedziano ponad rok temu przez
Moim zdaniem ogolny wyglad lokalu byl super dlatego nie bylo widac zadnych zmian po przejeciu lokalu po wczesniejszej restauracji Rodos. Jezeli zmienila cos w duzym stopniu to tylko na minus;( A wracajac do tematu "wielkiej rewolucji" to jest dla mnie beczka smiechu w 4 dni nauczyc kucharzy,personel i szefostwo nowego podejscia do gotowania i prowadzenia restauracji.Jedyne do zyskala "szprota" to reklama.
odpowiedz |
oceń post
4
4
|
zgłoś do moderacji
|
9
odpowiedziano ponad rok temu przez
a zdjecia robione kalkulatorem?
odpowiedz |
oceń post
4
2
|
zgłoś do moderacji
|
10
odpowiedziano ponad rok temu przez
wydaje mi się ze domofonem
oceń post
4
2
|
zgłoś do moderacji
|
13
odpowiedziano ponad rok temu przez
a jak Gesslerowa pójdzie do kościoła to jej opłatek jest za mało wypieczony, knajpa jak ma pójść na dno to pójdzi i rewolucje jej nie pomogą, są restauracje na starówce które świetnie prosperują i nie potrzebują pomocy bo ludzie je prowadzący robią to z pasją i zaangażowaniem, mam tu na myśli dokładnie 2 knajpy do których chodzę i które uważam za najlepsze w okolicy czyli studnia samków i Pod Aniołami z naciskiem na tą drugą
odpowiedz |
oceń post
4
4
|
zgłoś do moderacji
|
14
odpowiedziano ponad rok temu przez
to powinno sie nazywac pod zurem a nie szprotka czemu nie pod dorszem he he jaki wlasciciel taka nazwa trzeba bylo siedziec w celebrze jakubku teraz to bedzie klapa pozdro
odpowiedz |
oceń post
2
6
|
zgłoś do moderacji
|
15
odpowiedziano ponad rok temu przez
Nazwa fatalna, Pani Magda niezbyt sie zna na marketingu.
odpowiedz |
oceń post
2
4
|
zgłoś do moderacji
|
16
odpowiedziano ponad rok temu przez
Moim zdaniem skromnym własnie bardzo dobra. Prosta i jasno określająca styl restauracji i jej kuchni. A o marketingu wiem całkiem sporo.
oceń post
2
3
|
zgłoś do moderacji
|
17
odpowiedziano ponad rok temu przez
~ ekhm
7 godzin temu ocena: 100% 6
"Wzięli zwolnienia lekarskie" ? ZUS się tym już zainteresował mam nadzieję ?
ZUS nic nie zrobi, do 33 dni zwolnienia płaci pracodawca
odpowiedz |
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
18
odpowiedziano ponad rok temu przez
Własciciel chyba sie zupełnie zagubił ,nazwaSZPROTA to jakas pomyłka nie do zakceptowania .
odpowiedz |
oceń post
1
9
|
zgłoś do moderacji
|
19
odpowiedziano ponad rok temu przez
trochę lepsza nazwa SZPROTA od OBORA, którą pani Magda wymyśliła dla innej knajpy z programu. mentalnosc elblaskiej ludnosci jest taka ze nikt nie bedzie chodzil do tej knajpy tylko przez nazwe. gdzie byles na kolacji? w SZPROCIE ? OMG a co to?
odpowiedz |
oceń post
2
7
|
zgłoś do moderacji
|
20
odpowiedziano ponad rok temu przez
Nie rozumiem dlaczego każdy z góry zakłada, że nazwa Szprota jest be.... łatwo do zapamiętania i wpadająca w ucho, że brzydka a może właśnie o to chodzi by przyciągnąć klienta..... kolejna sprawa to narzekanie na wysokie ceny i nie dla zwykłego ludka- bzdura i jeszcze raz bzdura ceny są normalne, porcje ogromne i do tego smaczne... DESER MEGA PYSZNY I MEGA DUŻY no i niedrogi bo 9 zł za taki deser to naprawdę tanio. Wystrój także mi się bardzo podoba, jest przytulnie i miło. Gratuluje i życzę powodzenia i sukcesu.
P.S. Dobrze jest samemu sprawdzić jak jest a nie sugerować się innymi opiniami często nieprawdziwymi.... Ja sprawdziłam sama i nie żałuję :O)
odpowiedz |
oceń post
4
7
|
zgłoś do moderacji
|
22
odpowiedziano ponad rok temu przez
Byłem kilka dni temu porażka porcje tyle co kot napłakał,pod sufitem wesoło gania się stado much.Zapytałem panią kelnerkę ile czeka się na stek (44 PLN )powiedziała że 20 min. czas jak najbardziej do przyjęcia,niestety okazało się że czekałem 40 ;[ Btw dobrze że dostałem specjalny nóż do tego steka,bo zwykłym to bym go nie pokroił.Więc za 5 osób które zjadły drugie danie +deser zapłaciłem 276 PLN dużo czy mało każdy sam oceni,myślę że można zjeść taniej i smaczniej u nas w mieście.Torcik bezowy od Magdy Gessler sam tłuszcz,a cena 9 PLN to może była pierwszego dnia po otwarciu.
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
23
odpowiedziano ponad rok temu przez
niech nikt nie skreśla tej restauracji dopóki że tak powiem nie wypróbuje na własnej skórze
odpowiedz |
oceń post
1
4
|
zgłoś do moderacji
|
24
odpowiedziano ponad rok temu przez
(...) nie da się tego czytać, a kotleciki nie były wcale "krabowe", tylko z mieszanego mięsa z dorsza i podgardla wieprzowego. to jest różnica. (...) dop. redakcji - pytania proszę kierować na redakcja@elblag.net
odpowiedz |
oceń post
0
3
|
zgłoś do moderacji
|
25
odpowiedziano ponad rok temu przez
A więc brak starań ze strony właściciela dlatego tez Magda sie pod tym nie podpisze a ja po tym jak widziałem ten syf i bród tez tam raczej nie wpadne.
odpowiedz |
oceń post
0
6
|
zgłoś do moderacji
|